Aminogenesis - козметика за лице

Aminogenesis - козметика за лице

 

 

Аминокиселините са основните съставки на всяка структура в кожата. Основните кожни протеини, като например колаген, еластин и липиди също са изградени от аминокиселини. Освен това, аминокиселините изпълняват множество допълнителни функции в кожата. Те са основният компонент на естествените овлажняващи фактори - англ. Natural Moisturizing Factor (също така известен като NMF). NMF има функцията да запазва и регулира количеството влага в кожата.

Преди повече от десет години, нашият екип от световно известни лекари, фармацевти и изследователи предприе предизвикателството да намери начин да използва аминокиселините в услуга на кожата. След повече от десетилетие на изследвания и тестове, бе създадена уникалната формула на AminoGenesis.

Аминокиселините са основата на формулата на AminoGenesis. Точно те са основните компоненти на протеините колаген и еластин, които са необходими за красива и здрава кожа. Някои аминокиселини, наречени незаменими, са особено важни, защото нашето тяло не ги произвежда, така че те трябва да бъдат набавени от вън. В процеса на стареене започва да намалява количеството на тези незаменими аминокиселини. Производството на колаген и еластин спира, което се отразява негативно на кожата, тъй като започват да се появяват бръчки и промени в пигментацията.

По време на кариерата си д-р Joseph Lin създава формули и за други известни производители на козметика в Европа и в Съединените щати. Като заслуга за своите постижения той е награден с престижния медал Maison Mr. DeNavarre на американската асоциация за козметични химици. Формулата на AminoGenesis е резултат от над 40 години изследвания и разработки в науката за грижа за кожата и е най-голямото постижение на д-р Joseph Lin.

Няма добавени продукти в тази категория.