Еднократни чаршафи

Показване:
Подреждане по:

Еднократен чаршаф с ластик 93 х 226

  Еднократен чаршаф с ластик, подходящ и за по-широки кушетки. Ластика позволява по-голяма с..

3.50 лв

Хартиен чаршаф 100м

    Едхократен хартиен чаршаф. Двупластов за по-голяма здравина. Удобен за употреба ..

10.90 лв

TNT цветен чаршаф 50м.

Еднократни чаршафи изработени от нетъкан текстил на ролка и отлична перфорация през 40 см.  ..

9.00 лв

Хартиен чаршаф с найлон 50 м

    Хартиен чаршаф с найлон. Има два пласта, като единият е хартиен, а другият е най..

8.00 лв

Хартиен чаршаф с найлон 50 м

    Хартиен чаршаф с найлон. Има два пласта, като единият е хартиен, а другият е най..

12.00 лв

Еднократни кърпи хартия 40х70

    Супер абсорбиращи хартиени кърпи. Много плътни и здрави, подходящи за употреба о..

19.00 лв

TNT чаршаф с найлон 50 м

    TNT (нетъкан текстил) чаршаф с найлон. Има два пласта, като единият е текстилен,..

12.90 лв

TNT чаршаф 50м

    Чаршаф за козметична кушетна от не тъкан текстин ( TNT). Подходящ е за масажни и..

10.90 лв

Кърпи за комедони 100 бр

    Еднократни кърпи за почистване на комедони. Меки и удобно изрязани, комфортни за..

5.00 лв

Лента за врат 5бр

    Ленти за врат. Използват се във фризьорството при подстригване, за да се предпаз..

12.00 лв

Протектор за вана за педикюр 50 бр

    Еднократни найлонови ограничители за ваничка за педикюр. Имат ластик за добро пр..

13.90 лв

TNT маска за лице 100 бр

    Маска за лице от не тъкан текстил (TNT). Използва се широко в козметичната практ..

15.90 лв

Пелерини за боя 30 бр

    Найлонови пелерини за боя. Дълги с връзки за максимална стабилност и контрол. За..

7.00 лв

Маска за лице с ластик 50бр.

    Предпазна маска за лице. Мека, трислойна с ластик. Подходящи, както за професион..

4.20 лв

Протектор за очила

    Найлонови протектори за очила. Подходящи за употреба повреме на боядисване, какт..

15.00 лв

Боне TNT100 бр

    Предпазно боне за коса от не тъкан текстил. С ластик за по-добро задържане и мек..

15.00 лв

Еднократните чаршафи спадат към козметичните артикули за еднократна употреба. Те намират широко приложение както в салони за красота, така и в масажни студиа и дори SPA салони.

 

Еднократните чаршафи могат да бъдат изработени от нетъкан текстил и от хартия. Еднократните чаршафи могат да бъдат и непромокаеми, което означава, че имат допълнителен слой от найлон. 

 

Защо се използват еднократни чаршафи?

 

Еднократните чаршафи представляват изключително улеснение. Те са предназначени да играят роля на истинските удобни и меки памучни чаршафи. С тази разлика, че еднократните чаршафи не е нужно да се перат и да се притеснявате от замърсяването им. Еднократните чаршафи са много по-удобни и практични от текстилните такива, когато става въпрос за козметични салони и процедури. Всъщност, еднократните чаршафи могат да се нарекат дори задължителни за салони за красота и козметични студиа, в които се извършват процедури като кола маска например, масажи с различни козметични продукти и други подобни. Използването на еднократни чаршафи предпазва козметичното легло да не се намърси с различни препарати и продукти. Освен това, мисията на еднократния чаршаф е и да осигури чистота и хигиена на всеки един клиент.

 

Видове еднократни чаршафи

1. Еднократни чаршафи, ленти, чехли, слипове - най-удобни

 

 

Еднократните чаршафи могат да бъдат от различни материи. Чаршафите за еднократна употреба се изработват и в разнообразни размери, за да служат максимално ефективно на всеки един козметичен специалист за различните процедури. 

 

За радост на козметичните експерти, еднократните чаршафи се различават и по цветови комбинации. Ако стандартните чаршафи са чисто бели, то еднократните такива могат да са розови, сини, зелени, лилави и всякакви други десени, в зависимост от желанията ви. Това означава, че може да изберете нюанса, който ще се съчетае с интериорната визия на съответното помещение. Освен че имат естетическа функция, еднократните чаршафи, както вече споменахме, могат да бъдат и от различни материи, според нуждите на всеки. Може да срещнете еднопластови, двупластови чаршафи, а дори и еднократни чаршафи с повече от два пласта. 

 

 

 

 

Освен по брой пластове, еднократните чаршафи могат да са и непромокаеми. Именно това им качество се явява един от най-големите им плюсове. Благодарение на него, всеки специалист се снабдява с еднократни чаршафи, за да предостави удовлетворяваща услуга на клиентите си, а и за да предпази максимално козметичното си оборудване.

 

 

2. Еднократни чаршафи - най-добритеСпоред текстурата си, еднократните чаршафи се предлагат в релефен вариант и в гладък такъв. Еднократните чаршафи могат да бъдат и найлонови, с цел да се защити самото легло от замърсяване и течни козметични продукти. Найлоновите еднократни чаршафи са доста издръжливи и са много лесни за почистване. 

 

Един от плюсовете на еднократния чаршаф е мекотата му, която се усеща при допир. Тя е съчетана с устойчивост, за да може еднократните чаршафи да бъдат наистина добри помощници при осъществяването на всяка разкрасяваща процедура от специалист.

 

Самият еднократен чаршаф се поставя върху козметичното легло или кушетка, при изпълняването на дадена процедура, като кола маска например. Разбира се, има еднократни чаршафи, които са пригодени не само за козметични легла, но и за стандартни легла в SPA салони.

 

Еднократните чаршафи се продават най-често на ролки. Въпросните ролки могат да имат различна дължина и широчина, в зависимост от целите, за които ще се използват. Разбира се, вие решавате какъв тип еднократен чаршаф ви трябва и какво количество. 

 

 

Еднократни Чаршафи от BeautyMall

 

В сайта на BeautyMall ще откриете голямо разнообразие от видове еднократни чаршафи, подходящи за различни процедури и салони за красота. Еднократните чаршафи, които BeautyMall предоставя са с доказано качество и изключителна здравина. Те ще ви бъдат от полза винаги, когато искате да осигурите хигиена на клиентите си и да им дадете едно приятно и отпускащо изживяване в козметичния салон. Чаршафите за еднократна употреба са изработени от нетъкан текстил и създават много приятно усещане при допир. Не се колебайте да се сдобиете с качествени еднократни чаршафи, на ниски цени в сайта на BeautyMall. Осигурете си доволни клиенти и перфектни услуги на професионално ниво, като се доверите на еднократните чаршафи, които придружават всеки специалист в козметичната практика.

 

Защо се използват еднократни чаршафи?
Видове еднократни чаршафи
Еднократни чаршафи от BeautyMall