Сперей за фиксиране на фибри NANOGEN Hair Fibre Locking Spray 100мл.

Сперей за фиксиране на фибри NANOGEN Hair Fibre Locking Spray 100мл.

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 32 бонус точки

 • Производител: Nanogen
 • Модел: NG07
 • Наличност: В наличност
 • 32.00 лв
 • Цена в Бонус точки: 640
Tumblr
Pinterest

Спрей за фибри NANOGEN Hair Fibre Locking Spray 100мл.

Спрей за фиксиране на фибри / NANOGEN Hair Fibre Locking Spray 100мл.

Фиксиращ сперей за Аквамач и Нанофибри NANOGEN Hair Fibre Locking Spray ще фиксира отлично Аквамач и Нанофибрите. Защитава косата от вредните ултравиолетови лъчи.Тази очакваща патент полимерна смес създава и естествен блясък и завършеност.

 

Фиксиращ сперей за Аквамач и Нанофибри NANOGEN Hair Fibre Locking Spray е:

 • Защитаващ продукт от UV лъчите; 
 • Водоустойчив - Обилното нанасяне на Hair Fibre Locking Spray дава качествено нови нива на водоустойчивост. Очакващият патент Hydroguard™ запазва заряда и свързването на Нанофибри не само при дъжд, но дори и при пълно потапяне под вода. Това означава, че можете да запазите плътна, естествена коса с Нанофибри при вятър или докато плувате. Hair Fibre Locking Spray подобрява водоустойчивостта на Аквамач за пълна увереност при всякакви условия. 100% безопасен за оредяваща коса при мъже и жени Всеки продукт на Наноген е специално формулиран, за да бъде нежен към мъжката и женската оредяваща коса, без да се намалява неговата ефикасност. Hair Fibre Locking Spray не влияе на проникването на Миноксидил или на други препарати за локално приложение.
 • Пълна маскировка за косата - Комбинирайте продуктите на Наноген за прикриване и стайлинг, за да сгъстите косата във всяка зона на оредяване. Първо нанесете Аквамач директно върху скалпа като дискретна основа, която да прикрие белези, линията на косата и местата, където косата се разделя. След това нанесете и смесете Нанофибри за истинска плътност. Фиксирайте ги на място за целия ден, при вятър, дъжд, изпотяване и дори под вода с Hair Fibre Locking Spray.

 

Начин на употреба на Фиксиращ сперей за Аквамач и Нанофибри NANOGEN Hair Fibre Locking Spray: 

 1. За здраво свързване, приложете около 4 впръсквания върху зоната с оредяла коса, от около 10 см разстояние.
 2. За водоустойчивост и здраво свързване, приложете около 8 впръсквания върху зоната с оредяла коса, от около 5-7.5 см разстояние.
 3. Ако косата се намокри, оставете я да изсъхне от само себе си, без да я докосвате, след което нанесете допълнително Hair Fibre Locking Spray за допълнителна водоустойчивост.

 

За максимални резултати използвайте Фиксиращ сперей за Аквамач и Нанофибри NANOGEN Hair Fibre Locking Spray в комбинация с останалите продукти от серията MEN 

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност