Как да поръчам

 

Често задавани въпроси:

 

1.  Как да поръчам?  Как да променя съдържанието на количката?
2.  Как да разбера дали е получена поръчката ми и кога ще бъде направена доставката?
3.  Забравих паролата си. Как да вляза отново със стария си акаунт?
4.  Как ще платя?
5.  Връщане и замяна на закупени стоки.

 

 
1.    Как да поръчам?


Покупка в магазина Beautymall.bg може да се направи по 4 начина – по телефона, бърза поръчка,след  регистрация или като Гост.

 

По телефона:

  • Можете да направите Вашата поръчка и на телефон: 0882 009 872, всеки делничен ден от 10.00 часа до 19 часа.

 

Бърза поръчка:

  • След като направите избор на продукт, натиснете бутона "Бърза поръчка", въведете Вашия телефонен номер и ние ще се свържем с Вас на посочения телефон за уточняване на детайли и потвърждение на поръчката

 

Покупка като регистриан потребител:

  • Необходимо да попълните формата за регистрация, след което да влезете в профила си и да направите Вашия избор.

 

Покупка като гост:

  • След като сте направили Вашия избор на продукт кликнете върху бутона „Поръчай“. Той ще добави продукта  във Вашата пазарска количка. Веднага след това можете да финализирате поръчката си в 2 бързи стъпки, или да продължите с пазаруванто, като добавите и други продукти  в пазарската си количка.

 

  Как да променя съдържанието на количката?

 

  •  За да премахнете продукт от количката кликнете върху Х  на продукта.
  •  Ако желаете да закупите 2 или повече броя от един продукт променете количеството на желания от Вас брой в полето „Количество“.

 

 

 
2. Как да разбера дали е получена поръчката ми и кога ще бъде направена доставката?

Когато оформите поръчката и я потвърдите с натискане на бутон „Изпрати поръчката“, на e-mail адреса, който сте посочили ще бъде изпратено писмо, което вклчва нейното съдържание. Това писмо е потвърждение, че сте изпратили успешно поръчката си.
След получаване на поръчката Ви, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон за потвърждение и уточняване на деня на доставката и други подробности. Моля, имайте предвид, че изпълнението на дадена поръчка може да отнеме от 1 до 3 работни дни .

 

 


3. Как ще платя?

Продуктите се заплащат при доставянето им на посочения адрес. Заплаща се на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.