-34% Поддръжка на цвета-Color Care-Комплект Color care / Шампоан, балсам и маска MilkShake | Beautymall

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Комплект Color care / Шампоан, балсам и маска MilkShake

Шампоан за боядисана коса/Color Maintainer Shampoo 300мл

 

 

Шампоан, специално създаден за нежно измиване на боядисана коса.За лъскава, жива коса с наситен цвят. Интензивно хидратира косата и скалпа.Запазва оптимален баланс на влага и съхранява наситеността на цвета. Съдържа млечни протеини за подхранване и дълбоко възстановяване на косъма.

Начин на употреба: Нанесете на мокра коса, масажирайте и изплакнете

Балсам за боядисана коса/Color Maintainer Conditioner 300мл

 

 

Балсам специално създаден, за да осигури здраве и красота на боядисаната коса.Интензивно хидратира косата и скалпа.Придава красив блясък.Запазва оптимален баланс на влага и съхранява наситеността на цвета.Значително улеснява разресването.Съдържа млечни протеини за подхранване и дълбоко възстановяване на косъма.За лъскава, жива коса с наситен цвят.

Начин на употреба: Нанесете върху измита и влажна коса, масажирайте и разрешете добре. Оставете да действа от 2 до 5 мин. След това изплакнете обилно.

 

 

 

Маска за боядисана коса/Deep Color Maintainer balm 175 мл

 

 

Маска за боядисана коса Deep Color Maintainer balm 175 мл  е специално създадена за боядисаната коса.Прави косата мека, лъскава и силна.  Маската  е високо концентрирана с активни съставки, за да осигури задържане на цвета и стабилност на химически третираната коса.Осигурява дълготраен цвят и дълбоко подхранване на косата. Deep Color Maintainer balm 175 мл е с изключително защитно и разплитащо действие. Съдържа протеини от киноа, които подхранват косата и й дават интензивност на цвета, блясък и защита. 

Начин на употреба :Нанесете върху измита и подсушена с кърпа коса, оставете да подейства няколко минути и изплакнете обилно с вода.

 


 

 

 

 

  • Производител: Milk Shake
  • Модел: milkSh25
  • Наличност: В наличност
  • 76.00 лв
  • 50.00 лв