-23% Подхранване -Integrity System-Комплект Integrity System/Шампоан, балсам и маска MilkShake

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Комплект Integrity System/Шампоан, балсам и маска MilkShake

Подхранващ шампоан с масло Муру Муру /Integrity Shampoo 300мл.

 

 

Шампоан за мощно подхранване на всеки тип коса.Придава интензивен блясък.Без сулфати, парабени и органични соли.За здраве, жизненост и красота на косата.Осигурява интензивно, дълбоко хидратиране.Оставя косата блестяща и  копринена на допир.Предпазва цвета от избледняване.Силно подхранваща формула с органични масла от мурумуру и арган.

Начин на употреба: Нанесете на влажна коса, разпенете обилно и изплакнете с хладка вода.

 

 

 

Подхранващ балсам с масло Муру Муру/ Integrity Conditioner 300мл

 

 

Дълбокоподхранващ и възстановяващ балсам.Придава интензивен блясък.Органичните масла от мурумуру и арган подхранват и хидратират в дълбочина, като изглаждат кутикулите.Специално създаден за всеки тип коса.Предпазва цвета от избледняване.Органичните масла от мурумуру и арган подхранват и хидратират в дълбочина, като изглаждат кутикулите.За здраве, жизненост и красота на косата.Оставя косата блестяща, копринена на допир.

Начин на употреба: Нанесете на чиста и подсушена с кърпа коса и разрешете внимателно. Оставете да действа 2-3 мин и изплакнете с хладка вода.

 

 

Интензивно подхранваща маска/ Integrity Intensive Treatment 200мл

 

Дълбокоподхранваща маска.Осигурява интензивно хидратиране.Органичните масла от мурумуру и кокос подхранват и хидратират в дълбочина, като изглаждат кутикулите.Предпазва цвета от избледняване.Придава интензивен блясък.Специално създадена за всеки тип коса.Значително улеснява разресването.За здраве, жизненост и красота на косата.Оставя косата блестяща, копринена на допир.

Начин на употреба: Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса. Разрешете с едър гребен и оставете 3-5 минути. При силно увредена коса покрийте косата с шапка и оставете под топлинен източник за 5 минути. Оставете косата да се охлади добре и изплакнете обилно с хладка вода.

 

 

  • Производител: Milk Shake
  • Модел: milkSh22
  • Наличност: В наличност
  • 78.00 лв
  • 60.00 лв