-35% Комплект за блондинки с ПОДАРЪК Kevin Murphy Fresh Blonde

Комплект за блондинки с ПОДАРЪК Kevin Murphy Fresh Blonde

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 84 бонус точки

  • Производител: Kevin.Murphy
  • Модел: 19km004
  • Наличност: В наличност
  • 130.00 лв
  • 84.00 лв
Tumblr
Pinterest

Комплект за блондинки с ПОДАРЪК Kevin Murphy Fresh Blonde

Имате нужда от мен? Вземете перфектна блондинка  с нашата рецепта за свежи блондинки. BLONDE.ANGEL.WASH и BLONDE.ANGEL ще помогнат да премахнете нежеланите оттенъци и да се елиминира всичко топло, докато здравословната доза FRESH.HAIR ще удължи живота на вашия стайлинг, карайки всеки да обръща глава след вас този сезон

Имате нужда от мен? Вземете перфектна блондинка  с нашата рецепта за свежи блондинки. BLONDE.ANGEL.WASH и BLONDE.ANGEL ще помогнат да премахнете нежеланите оттенъци и да се елиминира всичко топло , докато здравословната доза FRESH.HAIR ще удължи живота на вашия стайлинг, карайки всеки да обръща глава след вас този сезон.

Сет Матиращ Шампоан и Терапия Kevin Murphy и ПОДАРЪК Сух шампоан KEVIN.MURPHY Fresh.Hair

1. ПОДАРЪК Сух шампоан за обем на KEVIN MURPHY Fresh Hair 250мл, ще заличи следите от омазняване на косата и ще придаде обем на косата ви. Мигновенно ще получите чиста и обемна коса без миризмата от омазняване и следите от тях, Съдържа екстракт от бръшлян, цитрус и екстракт от репей.

2. Възстановяващият шампоан за руси коси на KEVIN MURPHY Blonde Angel Wash 250мл ще възстанови цвета на русите коси. Оптичните оцветяващи компоненти и екстракта от Лавандула, ще направят Русата ви коса, с по-интензивен цвят. За повече свежест и блясък на косата ви. Подходящ за руса или сива коса. НЕ съдържа парабени и сулфати. 

3. Възстановяващa терапия за руси коси KEVIN.MURPHY Blonde.Angel.Treatment 250мл ще възстанови цвета на русата коса. Оптичните оцветяващи компоненти и екстракта от Лавандула, ще направят Русата ви коса, с по-интензивен цвят. Възстановяващa терапия за руси коси / KEVIN.MURPHY / Blonde.Angel.Treatment ще придаде повече свежест и блясък на косата ви. Подходящ за руси или сиви коси.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност