Комплект за боядисани коси Moroccanoil Color | Beautymall

Комплект за боядисани коси / Moroccanoil Color

 

 

Искате да пробвате ноовата серия на Moroccanoil? Вземете комплектът Шампоан, балсам и защитен спрей в травъл опаковки и поглезете косата си, тя го заслужава.

 

1. Шампоан за боядисана коса Moroccanoil Color Continue Shampoo 70 мл е  революционен 360 ° подход към грижата за цвета. Подпомага да запазите интензивността на цвета между боядисванията и така да изглеждате винаги с перфектни тонове на косата. Освен, че косата ви ще изглежда винаги така все едно сега е боядисана, шампоана ще възстанови уврежданията причинени от боядисването за да имате една мека, блестяща и здрава коса. 

 

2. Балсам за боядисана коса / Moroccanoil Color Continue Conditioner 70 мл е  революционен 360 ° подход към грижата за цвета. Подпомага да запазите интензивността на цвета между боядисванията и така да изглеждате винаги с перфектни тонове на косата. Освен, че косата ви ще изглежда винаги така все едно сега е боядисана, балсамът ще възстанови уврежданията причинени от боядисването за да имате една мека, блестяща и здрава коса.  Косата ви ще стане мека и лесна за разресване.

 

 

Действат в три основни направления:

 1. Възстановява кератиновата структура на косъма, за да заключи цвета на косата.
 2. Оформя защитен слой, за да предпази от отмиване на цвета
 3.  Използва технологията ArganID - йонна система, която уплътнява и възстановява косата, като доставя арганово масло до самата вътрешност на косъма.

 * Проучване доказва, че дори след 10 измивания цвета на косата е 100% запазен.

 

3. Защитен спрей за боядисана коса Moroccanoil Protect ant Prevent Spray 50 мл е  революционен 360 ° подход към грижата за цвета. Подпомага да запазите интензивността на цвета между боядисванията и така да изглеждате винаги с перфектни тонове на косата. Освен, че косата ви ще изглежда винаги така все едно сега е боядисана, спреят ще възстанови уврежданията причинени от боядисването за да имате една мека, блестяща и здрава коса.  Косата ще стане мека и лесна за разресване. 

 

Неговият всеобхватен подход за борба с тези фактори включва:

 1. Смес от антиоксиданти за неутрализиране на най-агресивните свободни радикали, генерирани от UV, замърсяване и други стресови фактори в околната среда
 2. Слънцезащитни продукти, които помагат да се абсорбират UV лъчите
 3. Топлинна защита от сешоари, маши и преси
 4. Използва технологията ArganID - йонна система, която уплътнява и възстановява косата, като доставя арганово масло до самата вътрешност на косъма.

 

 

Начин на употреба

 

Нанесете малко количество Шампоан на мокра коса, след което масажирайте до образуване на пяна. Отмийте обилно с вода. Нанесете по дължините на мокра коса, от средата на косата по дължините. Оставете за 1-2мин., след което отмийте с вода. Нанесете Спрея на подсушена с кърпа коса, от разстояние около 15-20см. Стилизирайте и изсушете както пожелаете.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Комплект за боядисани коси / Moroccanoil Color

100% Оригинален продукт

Ескпресна доставка

Преглед преди плащане

Връщане на продукта до 30 дни

Подарък към всяка поръчка

 • Производител: Moroccanoil
 • Модел: mor10
 • Наличност: В наличност
 • 72.00 лв