Балсами за обем

Показване:
Подреждане по:

Мечтаете за плътна и обемна визия? Ако сте с фина коса, която лесно се наелектризира е важно да прав..

26.00 лв

Комплектът включва:   1. Шампоан за сгъстяване и уплътняване на косата Kerastase Densifiq..

99.00 лв 94.00 лв

    Комплектът е подходящ за фини коси без обем и включва Шампоан 250 мл и Балсам 25..

84.00 лв 67.20 лв

  Комплектът е подходящ за тънка коса, без обем и включва:   1.Шампоан за об..

99.00 лв 94.00 лв

Комплект Шампоан и Балсам за обем на LOreal Professionnel Volumetry   1.Шампоан за обем&n..

39.40 лв 37.40 лв

Мечтаете за плътна и обемна визия? Ако сте с фина коса, която лесно се наелектризира е важно да прав..

52.00 лв 46.80 лв

Комплект за тънки коси без обем включващ Шампоан и Балсам 2х250 мл. Уплътняващи косата шампоан и..

150.00 лв 120.00 лв

Комплект Шампоан и Балсам за обем 2х250мл 1.Шампоан за  обем Moroccanoil Extra Volume Shampo..

93.00 лв 65.10 лв

  Понякога просто усещате, че имате нужда от повече грижи за своята коса. Тя е вяла, къса се..

52.00 лв

  Нежен балсам за обем, подпомагащфинната коса да изглежда по-плътна. Естественият му аро..

74.00 лв

Балсам за обем и блясък.Оплътнява косата и създава мигновен максимален обем на косата. Подпомагапо-л..

30.00 лв

Балсам за обем / Moroccanoil Extra Volume Conditioner съдържа антиоксидантно арганово масло и п..

47.00 лв

Балсам за мека и копринена коса, който запазва естествения обем. Подходящ за фина, чуплива коса, коя..

32.00 лв

  Kérastase Densifique Fondant Densité е ултра лек балсам подходящ дори за най-фините коси. ..

59.50 лв

  Балсам за супер богат обем и запазване цвета на косата без сулфати, парабени и глутен от S..

22.00 лв

  Желаете да придадете обем и плътност на косата си, а в същото време да запазите лекотата и..

67.00 лв

Спрей-балсам за обем Спрей балсам за коса без отмиване. Съдържа: органичен женшен, бяла копр..

19.00 лв

  Лека текстура, която няма да разберете как умело откопчава обема на вашата тънка и фина ко..

23.90 лв 18.90 лв

    Този балсам съчетава укрепващ чист органичен екстракт от бамбук и стимулиращ бог..

42.00 лв 33.60 лв

CHI Magnified Volume е балсам специално създаден за да даде обем, плътност, здравина и сила на тънки..

31.00 лв

Балсами за обем

Професионален балсам за обем

 

Липсата на обем налага постоянни усилия за поддържане на косата в добър вид. Отпуснатата и безжизнена коса изглежда рядка и безформена, като трудно се поддава на стилизация, а прическата просто не се задържа. Изправена или накъдрена, косата още на следващия ден след измиване губи свежия си вид и ни принуждава да търсим бързо решение. Вместо да се примиряваме и да прибираме косата в скучни опашки, можем да вземем мерки тя просто да запазва обема си по-дълго. Балсамите за коса са специализирани продукти, насочени към конкретен проблем. Макар че ги свързваме най-вече с борбата с цъфтежа и възстановяващите терапии, съществуват балсами с фокус върху всяко едно от несъвършенствата, с които се сблъскваме на постоянно. Професионалните балсами за обем Ви позволяват на ежедневно ниво да поддържате зашеметяващата плътност и лекота, с която излизате от фризьорския салон и която мечтаете да запазите колкото се може по-дълго.

 

Лек балсам за коса

 

Факт е, че прекомерното омазняване е една от водещите причини за липса на обем и бързата загуба на форма. Разбира се, има редица средства, които обещават да възвърнат обема, след като той просто е изчезнал само няколко часа след измиването. Но правилните ни действия при бързо омазняващи се корени са да се опитаме да предотвратим загубата на обем, вместо да се справяме с последиците от нея. Мерките в този случай започват от подбора на добри измиващи средства и комбинацията им с ефективни балсами. Ефективни в този случай не означава тежки и богати формули. Напротив, тук е необходим лек балсам, който да подхрани без да утежни. Неговата роля е да омекоти косата и да предотврати образуването на сухи участъци, особено в краищата. Най-вече, балсамът ще улесни разресването и ще спре заплитането. Той ще подхрани по деликатен начин, като действието му ще остане напълно неосезаемо. Много често прекомерното отделяне на себум всъщност е реакция на скалпа към дехидратацията. Затова чрез един лек подхранващ балсам можем да контролираме омазняването и да поддържаме дълготраен свеж вид.

 

Балсам за тънка коса

 

Тънката коса определено се нуждае от специално внимание. Тя често се оказва неподатлива на стилизация. Освен това, не всяка прическа е подходяща за нея, тъй като или не успяваме да постигнем желания ефект, или той не се задържа през целия ден. Често усилията ни многократно надминават крайния резултат и затова след няколко опита просто се отказваме. Също така, притежателите на тънка коса имат една-две прически, на които винаги разчитат и към които се връщат, понеже са сигурни, че ще бъдат сполучливи. По този начин, те остават ограничени в избора си и на практика се примиряват с тези условия. Налични са обаче специализирани балсами за тънка коса, които имат за цел да подсилят и заздравят косата по отношение на нейната структура. Те се справят с характерния отпуснат вид на тънката коса като на първо място я укрепват и омекотяват, което не позволява накъсване и заплитане. Също така, техните активни съставки възстановяват уврежданията, към които тънката коса е склонна. Най-важния и най-търсен ефект при тях е повдигането и предотвратяването на слепването и отпускането, в което всъщност се крие ключът към зашеметяващия обем.

 

Балсам за плътност

 

Последният проблем, който ще засегнем в дискусията за заветния обем, е плътността на косата. Много често не успяваме да различим тази ситуация от тънката коса. И докато видът остава сходен, а обемът – все така непостижим, причините за тези проблеми са различни. Затова и трябва да се взамт различни мерки. Косата може да бъде тънка и гъста, при което важат съветите от горния параграф. От друга страна, поради различни фактори може да се забелязва оредяване, което, съчетано с изтъняване, да преобрази косата Ви до неузнаваемост. Това често се наблюдава при хора, които са се радвали на здрава и плътна коса, но са я увредили по един или друг начин. Балсамите за сгъстяване на косата действат индивидуално върху всеки един косъм, като го укрепват и заздравяват. Така те не позволяват накъсване или окапване поради недостиг на полезни вещества. Качествените балсами за плътност успяват да подсилят косъма в неговата сърцевина, като спасяват максимално много коса от увреждане или падане. Правилния избор на балсам при този проблем ще възвърне естествения обем, като запази косата по цялата дължина и я подсили. Затова и резултатът ще е не само на вид, но и на допир, когато обгърнете с ръка косата си и усетите плътността на опашката, която Ви е липсвала доскоро.