Безамонячна боя за коса

Показване:
Подреждане по:

Безамоняна боя за коса Kaypro 100 мл

  Професионална италианска безамонячна боя за коса с безценни натурални съставки и актуални ..

12.90 лв

Безамонячна боя Matrix Sync color 90ml

Безамонячна професионална боя Matrix Sync color за боядисване тон върху тон богата гама от цветове. ..

18.00 лв

Боя за коса PH Laboratories 100 мл

 PH Laboratories безамонячна боя за наситен траен цвят и невероятен блясък. обогатена с арганов..

23.90 лв

Боя за коса за мъже / Eugene perma Petrole Hahn 35ml

Боя за коса за мъже на Eugene perma Petrole Hahn е нежна 5 минутна боя без съдържание на амнояк. Съз..

15.90 лв

Боя за коса и брада за мъже / Eugene perma Carmen 60 ml

  Професионална боя мъже за коса, брада и мустаци. Матира отлично белите косми. Без амоняк. ..

21.00 лв 19.95 лв

Боя за коса / INOA Carmilane 60ml.

Трайна професионална боя за коса със 100% покритие на белите коси. Стандартно използвайте ..

19.90 лв 18.90 лв

Боя за коса INOA Supreme 60 мл

Иновативната боя за коса INOA Supreme е създадена специално за по-добро покритие на бели коси. Нив..

19.90 лв 18.90 лв

Боя за коса INOA 60ml.

Професионална безамонячна боя за коса INOA на Loreal Professionel. INOA е лесна за нанасян..

19.90 лв 18.90 лв

Боя за коса DIA Lights 50 ml

DIA Lights  на Loreal professionnel e киселинна крем боя за коса за тон върху тон. Без амоняк..

15.00 лв

Боя за коса DIA Richesse 50 мл

Професионална алкална безамонячна боя за коса DIA Richesse на Loreal professionnel. Подходяща осве..

15.00 лв

Боя за коса за мъже - безамонячна / Homme Covers 5 50ml

  Боя за коса за мъже - безамонячна, специално създадена да задоволи нуждите на мъжката коса..

13.90 лв

Безамонячна боя за коса

Beautymall предлага богат асортимент от безамонячни бои за коса. С тези професионални формули ще постигнете впечатляващи наситени цветове. Трайността на боите е отлична. Те са щадящи към косата и скалпа, като не изтощават и не нарушават повърхността или структурата на косъма. Боите за коса без амоняк придават разкошен блясък и жизненост на косата. Те предлагат огромно разнообразие от нюанси, сред които да изберете най-подходящия за своята визия или да се вдъхновите за експеримент и промяна. Безамонячните бои са подходящи за тънка или изтощена коса, отслабена от третиране или податлива на увреждане. Не се колебайте да изберете щадяща формула без амоняк, с която ще си гарантирате чудесни резултати без рискове.

 

 

Професионална безамонячна боя

Професионалните безамонячни бои, които можете да намерите в Beautymall, са подходящи за употреба както в салони, така и в домашни условия. Към всяка от тях има инструкции за употреба. Боите се използват в комбинация с оксидант, чийто интензитет можете да подберете според типа и състоянието на косата си, както и според разликата в настоящия цвят и този, който искате да постигнете. Трайността на боите е чудесна, а покритието на бели коси варира според оксиданта, на който който ще се спрете. Професионалните бои дават равномерно покритие и максимално съответствие между цветовете в каталога и крайния резултат.

 

Безамонячна боя за руса коса

За желаещите да изсветлят косата си и да поддържат русите цветове безамонячните бои също са подходящи. Сред тях ще намерите всички руси нюанси от тъмно до платинено русо. Боите без амоняк позволяват изсветляване на косата с няколко тона, които отново зависят от настоящия Ви цвят. При тях ефектът обаче е не само цветови. С тези деликатни безамонячни бои за руса коса ще постигнете подхранена и копринено мека коса с естествен блясък. Щадящите им и подхранващи свойства са жизнено важни именно за любителите на русите коси, които имат най-голяма нужда от защита.

 

Безвредна боя за коса

Безамонячните бои, както името им сочи, имат щадящ състав. Тези продукти не само са максимално деликатни към косъма, но и са обогатени с подхранващи съставки, като арганово масло, кератин и други. Така след боядисване косата всъщност има по-здрав и жизнен вид. Полезните вещества, които боите съдържат, предпазват косъма от увреждане при оцветяване и в допълнение се грижат за неговата сила. Затова след тяхната употреба косата изглежда много по-лъскава и гладка. Маслата, вложени в безамонячните бои, повишават еластичността и укрепват космената структура. Техните неоспорими подхранващи свойства далеч надминават потенциалното увреждане, което притеснява мнозина при боядисване.

 

Безамонячна боя за коса за мъже

Разбира се, далеч не само дамите боядисват косата си. И тъй като ние от Beautymall разбираме, че красотата е индивидуална и всеки има свой собствен път към нея, се стараем да предложим продукти за абсолютно всички естетически потребности на клиентите си. Косата на всички от нас има свои особености. Масовите бои за коса обаче са предназначени за дамски коси. Затова вече има налично голямо разнообразие от бои за коса за мъже. Безамонячните бои за мъже са специално разработени според нуждите на господата. Те създават максимално естествена визия с натурални и живи цветове. Вълнуваме се да споменем, че са налични също и безамонячни бои за брада и коса. Без значение дали се нуждаете от оцветяващ продукт за коса или брада, тези бои съдържат подхранващи съставки, като по този начин не само оцветяват, но и укрепват косъма за още по-впечатляващ вид.