Трайна боя за коса

Показване:
Подреждане по:

Боя за коса с екстракт от арган 100мл.

Професионална крем боя с екстракт от арган Extremo professional. Изключителна комбинация от арган и ..

12.00 лв 9.60 лв

Боя за коса / Wella Koleston

С боята за коса Wella Koleston  косата ви ще получи плътен и дълготраен цвят с 100% покрив..

19.90 лв 15.92 лв

Боя за коса / Majirel Professionnel 50ml.

Трайна професионална боя за коса със 100% покритие на белите коси. Богата гама от над 100 цвя..

16.90 лв

Боя за коса Alfaparf Evolution 60 ml

Професионална боя за коса  за всеки тип коса с растителни липозоми, които увеличават техничес..

11.90 лв

Боя за коса Carmen Eugene Perma 60 ml

Трайна професионална Боя за коса Carmen на Eugene Perma. Формула обогатена с  REFLECT MAGNETIQ ..

19.00 лв 18.05 лв

Боя за коса Majirel 50ml

Трайна професионална боя за коса със 100% покритие на белите коси. Богата гама от над 100 цвята..

16.90 лв 11.90 лв

Боя за коса Majirel Cool-Cover 50 мл

Искате да постигнете модерен цвят, като покриете топлите нюанси в косите? Това може безпроблемно д..

16.90 лв 11.90 лв

Боя за коса Majirel Cool-Cover 50 мл

Искате да постигнете модерен цвят, като покриете топлите нюанси в косите? Това може безпроблемно д..

16.90 лв

Боя за коса Majirel Metalic 50ml

Независимо дали говорим за мода в обеклото, грима, дрехите или косата Металните цветове до сега ни..

16.90 лв

Боя за коса Socolor Matrix 90ml

Боя за коса Socolor Matrix е професионална трайна боя за коса с 100% покритие на бели коси. Нежна кр..

15.60 лв

Боя за коса Wella Koleston Perfect Me+ 60 мл.

Насладете се на новите по-наситени и подобрени цветове на Wella Koleston Perfect Me+.   ..

21.90 лв

Професионална боя за коса Coiffeo 100ml.

Coiffeo е трайна боя за коса, с наситени цветове. Насладете се на траен цвят и блясък с боята за ..

13.50 лв

Силно изсветляваща боя Majirel High Lift HL 50ml.

Силно изсветляваща тайна  боя за коса Majirel High Lift HL,  ниво на изсветляване до 4-5..

16.90 лв

Трайна боя за коса

Промяната и поддръжката на цвета на косата с трайна боя има своите особености. Добрите новини са, че всеки един цвят е постижим, стига да подходим правилно и да подберем качествена боя за коса. Разбира се, когато си поставяме за цел да постигнем даден нюанс, винаги е редно да се съобразим с естествения си цвят, както и със състоянието на косата в момента на боядисване. Професионалните бои за коса, които ще намерите в Beautymall, Ви позволяват да получите желания тон без да увредите косата си. Освен това, те притежават изключителна трайност, с която ще се радвате на избрания цвят до момента, в който не се вдъхновите за промяна.

 

 

Трайна боя за бели коси

Има редица причини, по които решаваме да боядисаме косата си. Едни от нас се нуждаят от промяна, други искат да поддържат цвета, който считат, че им подхожда най-много, а трети целят да скрият появата на бели коси. При всеки един изходен цвят съществуват определени предизвикателства за постигането на наситени и трайни резултати. Белите коси обаче са известни с тенденцията да не задържат боя. Единствено висококачествените бои могат да се преборят с тази естествена особеност. Плътното и трайно покритие на белите коси зависи от равномерното нанасяне на оцветяващия продукт. Също така, проникването на боята в косъма и фиксирането на цвета осигуряват дълготрайни резултати. Белите коси се появяват по индивидуален начин при всеки от нас. Най-често ги забелязваме с напредването на възрастта, но вече при все повече млади хора се наблюдава побеляване на отделни косми или цели кичури. Точно това постепенно изменение на естествения цвят изисква боята да се нанася равномерно, за да може покритието да бъде уеднаквено. В резултат ще се радвате на наситен цвят, жизнена коса и сияйно излъчване и то постигнати с лекота.

 

Трайна червена боя за коса

Докато за белите коси е най-трудно да усвоят боята, пред червенокосите дами има друго предизвикателство. Червеният цвят е пословичен със своя краткотраен ефект и нуждата от често опресняване. Професионалните трайни бои за коса обаче няма да Ви разочароват и в това отношение. Дори най-смелите нюанси са напълно постижими и ще им се радвате дълго. Това се дължи на качествените формули на трайните бои, които устояват без проблем на изпитанията на средата, агресивното и редовно стилизиране, както и честото измиване. Както знаем, най-големите врагове на наситения цвят са изгарянето от слънцето или термичната стилизация, а също и почистващите средства, които не са предназначени за боядисана коса. Действието на тези фактори се наблюдава най-ясно при червените тонове. В действителност, трайността на цвета зависи на първо място от високото качество на боята и то е от първостепенно значение за поведението на тона след боядисване. Не се колебайте да си подарите желания червен нюанс и смело да изразявате личността си. Имате безусловната подкрепа на професионалните трайни бои, които ще намерите в Beautymall.

 

Трайна боя за коса с масла

Когато говорим за перманентно боядисване, няма как да не засегнем темата за въздействието на боята върху здравия вид на косата. Професионалните продукти за промяна на цвета се отличават със своето щадящо действие. Beautymall предлага деликатни трайни бои, които не само не увреждат косата, но дори я подхранват. Така след боядисване косата е още по-жизнена, блестяща и еластична, а косопад не се наблюдава. Боята за коса, обогатена с арган, доставя необходимите полезни вещества по най-ефективния начин. Като оцветител, тя повлиява косата в дълбочина и именно по този начин ценните съставки като витамини и каротин заздравяват косъма в структурно отношение. Маслата от своя страна хидратират и омекотяват косата, което прави цвета още по-жизнен и наситен. Щадящите трайни бои за коса правят боядисването още по-вълнуващо, защото с тях сте напълно спокойни за доброто състояние на косата си.