Изграждащи гелове за нокти

Показване:
Подреждане по:

Почистваща база за гел. Осигурява перфектно прилепяне на гела към нокътя благодарение на полимерните..

25.00 лв

Pink Builder Gel 15мл - е розов изграждащ UV гел за нокти. Благодарение на плътната му текстура е из..

26.00 лв

Medium Builder Gel Naba 15мл - Изграждащ UV гел със средна плътност. Подходящ за изграждане на дълги..

26.00 лв

Medium Builder Gel White Naba 15мл - Снежно бял изграждащ UV гел със средна  плътност. Вре..

26.00 лв

Strong Builder Gel 15мл- Изграждащ UV гел с висока плътност. Подходящ за изграждане на много дълги н..

26.00 лв

Led Builder Gel - Clear 15мл - Изграждащ LED гел за нокти. Готов само за 20 сек. Лесно и бързо се на..

20.00 лв

LED White Gel 15мл.- Бял изграждащ LED гел за нокти. Готов само за 20 секунди. Лесно и бързо се нана..

23.00 лв

Primer- Киселина, която се използва за основа при повредени нокти...

10.90 лв

Топ гел с изключителен блясък. Лесен за нанасяне, неразтичащ се.Време за изпичане: 3 минути..

20.00 лв

Шаблон за изграждане на изкуствени нокти с гел.300бр./ ролка..

25.00 лв

Изграждащи гелове за нокти

Когато става въпрос за женски маникюр, по-голямата част от професионалистите са на мнение, че козметичното оборудване и материалите са едно от основните неща, допринасящи за наистина перфектни и несравними крайни резултати.

Дори и да сте се решили да направите компромис с някой от компонентите, то добре е да знаете, че рискувате твърде много, а именно недоволни клиенти, които никога повече да не се завърнат при вас.

В този сектор сме ви подготвили истински коктейл от всякакви изграждащи гелове за нокти, които не просто ще отговорят на търсенето ви, но също така е твърде вероятно да се превърнат в любимите материали, с които да държат да работите в бъдеще.

Постарали сме се до вас да достига богато разнообразие, дело на доказани марки и по този начин да гарантираме на потребителите, че са инвестирали в правилния продукт.

Изграждащите гелове за нокти са онзи елемент, без който получаването на съвършени, дълги и красиви нокти няма как да бъде постигнато.

Зарадвайте себе си, ако поддръжката на маникюра ви е едно от хобитата, на което отделяте част от времето си.

Ако сте професионалисти и практикувате това, то прекрасно би било да зарадвате клиентите си с наистина висок клас материали, които да им гарантират здравина, издръжливост и фин краен резултат.

Какви са причините да купите изграждащи гелове за нокти

Една от водещите причини, поради които потребителите инвестират в този сектор, е свързана с това, че те се стремят към улесняване процеса на своята работа.

С нашите гелове се работи лесно и безпроблемно и сме сигурни, че дори за пръв път да ви предстои да изграждате ноктите си, то няма да изпитате никакви затруднения.

Консистенцията на геловете е балансирана перфектно, така че да може да се нанася лесно и да бъде подходяща за всички видове нокти, независимо дали сте притежател на по-твърда или мека плочка.

Отделно от всичко това ние сме постигнали една от основните си цели, а именно да ви предложим перфектно балансирано съотношение между качество и цена, което смятаме, че е ключова причина дали да ни се доверите или а продължите с търсенето на друг продукт.

В случай че се затруднявате или имате някакви конкретни въпроси и запитвания, то напият съвет да се свържете с консултантите ни, които са на ваше разположение по всяко едно време.

Ние от BeautyMall.bg вярваме, че красивият маникюр е едно от силните оръжия за жената и всячески се стремим да й осигурим достъп до качествени продукти, гарантиращи мечтаните резултати.