Изкуствени нокти

Показване:
Подреждане по:

Изключително здрави удължители на нокти с извит връх. Кутията съдържа 10 различни размера по 10 б..

20.00 лв

Изключително здрави удължители на нокти с тардиционен прав връх. Кутията съдържа 10 различни разм..

20.00 лв

Прави удължители за нокти.Различни видове. 50бр. No:1-10 ..

6.90 лв

Изкуствени нокти

Перфектният вид на ноктите е изключително важно за една себеуважаваща се дама, особено ако й предстои събитие, на което трябва задължително да присъства.

За да се сдобиете със съвършените нокти, то понякога е нужно да посетите професионалист.

Друг е въпросът обаче, ако не разполагате с достатъчно свободно време, в което да се положите на процедура.

Ние от BeautyMall.bg сме наясно с това какво означава поддържането на красив външен вид за една жена и именно поради тази причина създадохме за вас категория, в която сме поместили немалко предложения от изкуствени нокти.

Този аксесоар е използван дълго време в козметичните салони, но е също толкова подходящ за процедури в домашни условия.

Ако искате да се сдобиете с красиви, дълги, плътни, гладки и покрити с блясък нокти, но не успявате да заделите част от времето си за маникюрист, сега е моментът да разгледате нашите предложения и да изберете онези от тях, които пасват съвършено добре на вашите предпочитания и представи за женственост и класа.

Изкуствени нокти – в кои случаи се налага да заложим на тях

Ако трябва да бъдем напълно откровени с вас, ще споделим, че изкуствените нокти не са идеалният избор за дамите, чието ежедневие е свързано с непрестанна физическа активност.

Обикновено тяхната дължина е предпоставка за недостатъчен комфорт и удобство. Няма нищо грешно в това обаче да заложите на изкуствен маникюр, когато ви предстои събитие, на което присъствието ви е задължително.

Причините да не сте успели да приготвите предварително могат да бъдат най-разнообразни. Много често обаче виновник за това се оказва времето.

Динамиката в живота на съвременния, млад и амбициозен човек протича с пълна мощ и това допринася за липсата на свободно време, което да отделим за самите себе си.

Що се отнася до качеството на ноктите, които ще откриете в този сектор, ние категорично заявяваме, че те са издръжливи.

Веднъж поставени на плочката, не съществува опасност да се разлепят. Перфектни са за мероприятия за няколко часа или такива с продължителност от няколко ни.

Наред с всичко това са изключително лесни за поставяне, което значи, че вие и сами можете да се справите с тях, без да е нужно да ползвате професионални услуги. Отстраняват се лесно, с помощта на ацетонов разтвор.

Избирайки да поставите върху ръцете си изкуствени нокти от нашата богата палитра, със сигурност ще си гарантирате маникюр, на който всяка жена да ви завижда.