Изкуствени нокти

Показване:
Подреждане по:

Изключително здрави удължители на нокти с извит връх. Кутията съдържа 10 различни размера по 10 б..

20.00 лв

Изключително здрави удължители на нокти с тардиционен прав връх. Кутията съдържа 10 различни разм..

20.00 лв

Прави удължители за нокти.Различни видове. 50бр. No:1-10 ..

6.90 лв

Изкуствени нокти

Перфектният вид на ноктите е изключително важно за една себеуважаваща се дама, особено ако й предстои събитие, на което трябва задължително да присъства.

За да се сдобиете със съвършените нокти, то понякога е нужно да посетите професионалист.

Друг е въпросът обаче, ако не разполагате с достатъчно свободно време, в което да се положите на процедура.

Ние от BeautyMall.bg сме наясно с това какво означава поддържането на красив външен вид за една жена и именно поради тази причина създадохме за вас категория, в която сме поместили немалко предложения от изкуствени нокти.

Този аксесоар е използван дълго време в козметичните салони, но е също толкова подходящ за процедури в домашни условия.

Ако искате да се сдобиете с красиви, дълги, плътни, гладки и покрити с блясък нокти, но не успявате да заделите част от времето си за маникюрист, сега е моментът да разгледате нашите предложения и да изберете онези от тях, които пасват съвършено добре на вашите предпочитания и представи за женственост и класа.

Изкуствени нокти – в кои случаи се налага да заложим на тях

Ако трябва да бъдем напълно откровени с вас, ще споделим, че изкуствените нокти не са идеалният избор за дамите, чието ежедневие е свързано с непрестанна физическа активност.

Обикновено тяхната дължина е предпоставка за недостатъчен комфорт и удобство. Няма нищо грешно в това обаче да заложите на изкуствен маникюр, когато ви предстои събитие, на което присъствието ви е задължително.

Причините да не сте успели да приготвите предварително могат да бъдат най-разнообразни. Много често обаче виновник за това се оказва времето.

Динамиката в живота на съвременния, млад и амбициозен човек протича с пълна мощ и това допринася за липсата на свободно време, което да отделим за самите себе си.

Що се отнася до качеството на ноктите, които ще откриете в този сектор, ние категорично заявяваме, че те са издръжливи.

Веднъж поставени на плочката, не съществува опасност да се разлепят. Перфектни са за мероприятия за няколко часа или такива с продължителност от няколко ни.

Наред с всичко това са изключително лесни за поставяне, което значи, че вие и сами можете да се справите с тях, без да е нужно да ползвате професионални услуги. Отстраняват се лесно, с помощта на ацетонов разтвор.

Избирайки да поставите върху ръцете си изкуствени нокти от нашата богата палитра, със сигурност ще си гарантирате маникюр, на който всяка жена да ви завижда.

Изкуствените нокти, като че ли, винаги са на мода. С тях можете да постигнете точно онази дължина и форма, за която от дълго време мечтаете, но вашите нокти не позволяват това. Що се отнася до това дали с тях ще изглеждате демоде или не, то всичко е въпрос на лично възприемане. Ако се чувствате по-комфортно с изкуствени нокти, то не позволявайте на никой да ви съди за избора ви.

Днес на пазара се предлагат наистина трайни лепила, използвани за поставянето на изкуствените удължители върху естествения нокът. Дали самият маникюр е траен зависи изцяло от начина ви на живот. Ако сте домакиня и ежедневно бършете плотове, миете чинии, перете и готвите, то със сигурност няма да можете да опазите маникюра си за дълго време. Друг е въпросът, ако сте човек, който се грижи единствено за себе си и има възможност да се грижи за опазването на своите нокти.

За предпочитане е да си закупите цял комплект, в който са включени различни размери нокти. Така няма да се налага да губите твърде много време в избор на размер. Ще можете директно да поставите удължителя върху плочката и да прецените дали размерът пасва на вашия.

Всичко е въпрос на лични предпочитания. Ако сте привърженик на правите нокти, то купете си такъв модел. Ако искате да имате извит маникюр, то заложете на извитите нокти. Човек сам взима решение какви нокти да си купи.

Когато избирате изкуствени удължители, то насочете се към онези предложения на пазара, при котио в комплекта е включено и специално лепило. Така ще сте сигурни, че ноктите, които купувате, ще бъдат наистина здраво закрепени и няма да изпопадат след няколко часа.Освен това специалните лепила не увреждат плочката на нокътя.