Топла кола маска - Топла кола маска Арган 800мл.

Топла кола маска Арган 800мл.

Array
(
  [name] => 
  [has_icon] => 0
  [icon] => 
  [icon_css] => background-color: transparent
  [content] => 

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

)

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

 • Производител: Alfa wax
 • Модел: 5588745
 • Наличност: В наличност
 • 17.90 лв
Tumblr
Pinterest

Топла кола маска Арган 800мл.

    Аргана или т.нар. течно злато има многобройни ползи и лековити способности. Той съдържа високо количество вит. Е, който има  силно изразени химиопрофилактични и противовъзпалителни свойства. В козметиката се използва, като овлажнител и анти-ейдж агент.

 

Кола маската Арган е обогатена с цинк, който има мощен противовъзпалителен ефект. Влияе на функциите на кожата, като регенерация и се използва често в бебешката козметика за успокоение на кожата.

 

Приложение: Подходяща за всички типове косми и кожи. Притежава лека консистенция, която подпомага за по-лесното апликиране. Универсална кола маска, с хидратиращи, омекотяващи и антисептични свойства.

 

Изключително безболезнена восъчна нискотемпературна кола маска от ново поколение, създадена на базата на стабилизирани естествени смоли и натурален пчелен восък за постигане на бързи и сигурни резултати. Отличава се с голяма пластичност и прави процеса на епилация изключително комфортен и безболезнен.

Тази кола маска се премахва без ленти!

 

Начин на употреба:

 1. Затоплете кола маската в нагревател или на водна баня до 400   ,
 2. Нанесете на плътен слой върху зоната, която ще епилирате, по посока на косъма. В края оставете дебел участък с оглед по-лесното отделяне на кола маската.
 3. Изчакайте леко да изстине, като проверявате с леко потупване дали лепне. Когато, колата спре да лепне, означава, че е готова за отстраняване.
 4. Захванете кола маската от удебеления участък, който остана в края на нанасянето и дръпнете рязко по посока обратна на растежа на косъма.
 5. Повторете, ако е необходимо.
 6. Нанесете успокояващ продукт за след епилация.

Насладете се на гладка и мека кожа, без усилие!

 

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност