Топла кола маска - Топла кола маска Лайка 800мл.

Топла кола маска Лайка 800мл.

Лайката притежава мошно противо възпалитвлно и антисептично действие. Ползите от нея са многобройни, както за кожата, така и за организма ни. Лайката е силен успокояващ агент, разнася зачервяванията и успокоява раздразнената кожа.

 

 

   В кола маската Лайка се съдържа голямо количество титанов диоксид. Все още не се е намерил продукт, който да може да замести титовият диоксид по приложение в козметичната индустрия. Той е важен компонент за оплътняване на консистенцията, има силни фото защитни сили и в допълнение

 

Нискотемпературна коло маска от ново поколение, създадена на базата на стабилизирани естествени смоли и натурален пчелен восък за постигане на бързи и сигурни резултати. Отличава се с голяма пластичност и прави процеса на епилация изключително комфортен и безболезнен.

Тази коло маска се премахва без ленти!

 

Начин на употреба:

  1. Затоплете кола маската в нагревател или на водна баня до 400   ,
  2. Нанесете на плътен слой върху зоната, която ще епилирате, по посока на косъма. В края оставете дебел участък с оглед по-лесното отделяне на кола маската.
  3. Изчакайте леко да засъхне, като проверявате с леко потупване дали лепне. Когато, колата спре да лепне, означава, че е готова за отстраняване.
  4. Захванете кола маската от удебеления участък, който остана в края на нанасянето и дръпнете рязко по посока обратна на растежа на косъма.
  5. Повторете, ако е необходимо.
  6. Нанесете успокояващ продукт за след епилация.

 

Насладете се на гладка и мека кожа, без усилие!

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Топла кола маска Лайка 800мл.

100% Оригинален продукт

Ескпресна доставка

Преглед преди плащане

Връщане на продукта до 30 дни

Подарък към всяка поръчка

  • Производител: Alfa wax
  • Модел: 6565214
  • Наличност: В наличност
  • 15.90 лв