Серум за инжектиране на младост Bergman Injectables Home Anti-Wrinkle Serum

Серум за инжектиране на младост / Bergman Injectables Home Anti-Wrinkle Serum 30мл.

 

 

Формула създадена специално от дерматолози, с опит в областта на козметиката. Досега лечението на бръчки беше, чрез инжектиране на хиалуронова киселина  или ботолинов токсин, но сега може да се подмладите и в домашни условия с Injectables Home. Това е съвременен продукт, който изпълва фините линии и бръчки на кожата, придържа я в перфектна форма, като я прави копринено мека и сияйна. Серумът има моментален ефект и то без да инжектирате пълнители под кожата. Стимулира обновяването на клетките и подобрявя еластичността на съединителната тръкан.

*INJECTABLES @ HOME е интензивен серум за пълнене с незабавни визуални резултати - запълва фините линии и бръчки, омекотява кожата и намалява линията на лицето.

 

 

Основни съставки в Серум за "ижектиране" на младост / Bergman Injectables Home Anti-Wrinkle Serum са:

 • Бета-глюкан -  Бета-глюканата е полизахарид, който е научно доказан, че биологичен модулатор за естествена защита на кожата. Укрепва физиологичните свойства на кожните имунни клетки (Langerhans клетки). По този начин укрепва защитата на кожата от вредните ефекти на ултравиолетовото облъчване, подобрява имунната система, облекчава кожните раздразнения и стимулира фибробластите, увеличава синтеза на колаген и стимулира възстановителните процеси.

 • Ameliox - Липозомен комплекс, съчетаващ карнозин, антиоксидант силимарин и токоферол. Процесът на гликация е естествен процес на забавяне на растежа, който води до "втвърдяване" на колаген и еластин и определя загуба на еластичност на кожата и преждевременно стареене. Този процес се изостря от ефектите на оксидативния стрес.  Силамаринът е мощен антиоксидант, който се бори с  факторите, които водят до образуването на свободни радикали - тютюнопушене, замърсяване на въздуха, йонизиращо лъчение, ултравиолетово лъчение.

 • Хиалуронова киселина (хиалуронова киселина) - полизахарид, който е структурно естествена единица на междуклетъчното вещество в дермата. Той е силно хидрофилен, увеличава обема и задържа големи количества вода като гъба. Ето защо хиалуроновата киселина се определя като "резервоар за вода" на кожата. 

 • Силикони  - Уникален качествен силикон за омекотяване на кожата чрез създаване на водоустойчив филм. Кожата става копринено мека, без видим мазен филм.

 

 

Начин на употреба на Серум за "ижектиране" на младост / Bergman Injectables Home Anti-Wrinkle Serum: Серумът се прилага в области с бръчки с пръст. Може да се прилага под или над типичен дневен или нощен крем. Когато се прилага върху крема трябва да се отбележи, че поради силиконовия филм ще има матиращ ефект.

 

 

 

За максимални резултати, комбинирайте Серум за "ижектиране" на младост / Bergman Injectables Home Anti-Wrinkle Serum , с останалите продукти от серията Skin Care

 

                                  

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Серум за инжектиране на младост / Bergman Injectables Home Anti-Wrinkle Serum 30мл.

Array
(
  [name] => 
  [has_icon] => 0
  [icon] => 
  [icon_css] => background-color: transparent
  [content] => 

100% Оригинален продукт

Ескпресна доставка

Преглед преди плащане

Връщане на продукта до 30 дни

Подарък към всяка поръчка

)

100% Оригинален продукт

Ескпресна доставка

Преглед преди плащане

Връщане на продукта до 30 дни

Подарък към всяка поръчка

 • Производител: Bergman
 • Модел: berg20
 • Наличност: В наличност
 • 265.00 лв