КОД: koleda
Цветен спрей за обем Loreal Professionel Serioxyl Coloured Spray 200ml

Спрей за обем с цвят Loreal Professionel Serioxyl Coloured Spray 200ml

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 39 бонус точки

  • Loreal
  • Модел: lor0230
  • Наличност: В наличност
  • 39.90 лв
  • Цена в Бонус точки: 798

Опции

Tumblr
Pinterest

Виж Спрей за обем с цвят Loreal Professionel Serioxyl Coloured Spray 200ml

Спрей за обем с цвят Loreal Professionel Serioxyl Coloured Spray 200ml

За обем на тънка коса използвайте Спрея за обем с цвят на  Loreal Professionel 

Оцветяващият спрей от серията е наличен в 4 различни цвята – черен, светло кафяв,тъмно кафяв, сив. Изберете своя цвят

enlightenedЧерен
Оцветяващият спрей за изтъняваща коса от серията Serioxyl в черен цвят има хипоалергенна формула, която го прави подходящ за чувствителни скалп. Спреят е подходящ за черна коса и действа моментално, като прикрива частта от скалпа с изтъняваща коса и придава повече обем и плътност на косата. След напръскване, спреят моментално придава обем в корена, плътност и перфкетно покритие за изтъняла коса.

enlightenedСветло кафяв
Оцветяващият спрей за изтъняваща коса от серията Serioxyl в светло кафяв цвят има хипоалергенна формула, която го прави подходящ за чувствителни скалп. Спреят е подходящ за кестенява коса и действа моментално, като прикрива частта от скалпа с изтъняваща коса и придава повече обем и плътност на косата. След напръскване, спреят моментално придава обем в корена, плътност и перфкетно покритие за изтъняла коса

enlightenedТъмно кафяв
Оцветяващият спрей за изтъняваща коса от серията Serioxyl в тъмно кафяв цвят има хипоалергенна формула, която го прави подходящ за чувствителни скалп. Спреят е подходящ за тъмно кестенява и действа моментално, като прикрива частта от скалпа с изтъняваща коса и придава повече обем и плътност на косата. След напръскване, спреят моментално придава обем в корена, плътност и перфкетно покритие за изтъняла коса.

enlightenedСив
Оцветяващият спрей за изтъняваща коса от серията Serioxyl в сив цвят има хипоалергенна формула, която го прави подходящ за чувствителни скалп. Спреят е подходящ за прошарена до бяла коса и действа моментално, като прикрива частта от скалпа с изтъняваща коса и придава повече обем и плътност на косата. След напръскване, спреят моментално придава обем в корена, плътност и перфкетно покритие за изтъняла коса.

Начин на употреба
Разклатете добре, напръскайте приблизително на 15 см разстояние от корените върху сух скалп. Изчакайте 1 минута преди стайлинг. В      случай на контакт с очите, изплакнете ги незабавно.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност