Салони за красота old

Студио за красота Magic Beauty Studio
magic beauty
studio
Magic Beauty Studio
Салони за красота Mаgic имат вече 15 годишна история. Екипът от специалисти, ще Ви предложат едно приятно изживяване и ще ви накарат да се почувствате специални. При нас всеки клиент ще получи специално внимание и съвет от експерти. Салони за красота Mаgic предлагат фризьорство, маникюр и педикюр, козметика и солариум.
 
 
Квалифицирани майстори

Квалифицирани майстори
с богат опит

Всички услуги се извършват от квалифицирани служители с богат опит и отлична репутация. Използваме изключително първокласни марки козметични продукти за грижа.

Индивидуален подход

Индивидуален подход
към всеки клиент

В работата си ние винаги се придържаме към принципа на индивидуален подход към всеки клиент. Всички ваши желания ще бъдат чути и взети под внимание. Благодарните клиенти са най-добрата ни награда.

Уникално обслужване

Уникално обслужване

Нашият екип ще се погрижи да се почувствате обгрижени и релаксирани след стреса от натовареното ни ежедневие.

Световни марки козметика

Нашите партньори

При нас ще намерите продукти на Kerastase, Goldwell, Redken, Alterna, Kevin Murphy, Babor и още много световно известни брандове

Услуги

В работата си ние хармонично съчетаваме високия професионализъм с топлината и искрена грижа

Фризьорство

Коафьорите в студио за красота Mаgic са високо квалифицирани специалисти доказали своите умения.

 
 

Козметика и
Грим

Салони за красота Mаgic разполагат с модерно оборудвани козметични кабинети, където ще ви обслужат високо квалифицирани, компетентни специалисти.

 
 

Маникюр и
педикюр

Ние работим с едни от най-добрите професионални марки за маникюр - CND-Shellac, Cuccio и др. Грижата за здравето на кожата на ръцете и перфектния маникюр са нашето мото

 
 

Апаратни
процедури

Салони за красота Mаgic са оборудвани с последно поколение италианска апаратура, която е сертифицирана по FDA американската асоциация за контрол на храните и лекарствата.