Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Възстановяваща маска / Moroccanoil Restorative Mask 250мл.

 Възстановяваща маска  на Moroccanoil Restorative Mask  е силно възстановяваща маска е изключително важна при слаба, увредена или химически третирана коса. Има съживяващо действие и за 5-7 минути и бързо възстановява жадната за грижа коса.

Формулата й е богата на арганово олио и протеини, което допринася за възстановяването на увредената от химични агенти или от топлината при изсушаване и стилизиране коса. Възстановява изтощената коса с протеини, подсилва я и я прави по-красива от всякога.

 

 

 

Употреба: Нанесете необходимото количество върху измита, подсушена с кърпа коса и разнесете равномерно. Оставете да действа за 5-7 минути. Изплакнете обилно. Тази маска е с много голям възстановяващ ефект върху вътрешната структура на косъма и трябва да се използва ПРЕДИ НАНАСЯНЕТО НА БАЛСАМ.  За максимален ефект използвайте с Moroccanoil Repair балсам. В началото нанасяйте маската веднъж седмично, а когато косата започне да възвръща здравия си вид, намалете честотата на използване. За още по-голям ефект, смесете маската с няколко помпи от Moroccanoil Treatment. За оптимални резултати използвайте в комбинация с останалите продукти от серията Възстановяване / Maroccanoil

  • Производител: Moroccanoil
  • Модел: mar2030
  • Наличност: В наличност
  • 88.00 лв