Оборудване за фризьорски салони

Показване:
Подреждане по:

Берберски стол Cadillac Barburys

  Стилен, удобен берберски стол с външни метални елементи, изработени от алуминий и хидравли..

1,950.00 лв

Берберски стол Limousine Barburys

 Берберският стол Limousine е предпочитаният модел сред бръснарите и клиентите. Неговата 10 сан..

1,650.00 лв

Измивна фризьорска колона Concorde

  Фризьорска измивна колона с керамична мивка и италианска батерия, която е с 5 години гаран..

1,750.00 лв

Измивна фризьорска колона Odeon

  Фризьорска измивна колона с керамична мивка и италианска батерия, която е с 5 години гаран..

1,750.00 лв

Измивна фризьорска колона Opera

  Фризьорска измивна колона с керамична мивка и италианска батерия, която е с 5 години гаран..

1,750.00 лв

Измивна фризьорска колона Opera cool

  Фризьорска измивна колона с керамична мивка и италианска батерия, която е с 5 години гаран..

1,750.00 лв

Количка за боя

Помощна количка за боя с таймер. Удобен помощник при боядисване с кръгла повърхност , контейнер за с..

189.00 лв

Помощен фризьорски сто ECO

Удобен помощен фризьорски стол с газова помпа и кръгла седалка. Изчистен дизайн. Височина 59-83 см ..

145.00 лв

Помощен фризьорски стол Rivoli

Помощен фризьорски стол с газова помпа. Височина 46.5-62.5 см. Цвят: Черен Произход:Sibel Опти..

90.00 лв

Фризьорса количка Passy

Фризьорска количка. Изключително компактен и удобен модел. Размери 37 х 37.5 х 90 см. Произход: S..

115.00 лв

Фризьорска количка Columbia

Фризьорска количка. Безшумни гумени колела, пет чекмеджета и стойка за сешоар. ..

260.00 лв

Фризьорска количка E-Trolley

    Искате функционална и удобна фризьорска количка, за която да не давате купчина п..

115.00 лв

Фризьорска количка Secret

Елегантна фризьорска количка с 4 затворени чекмеджета. Безшумно придвижване.Изчистен дизайн без нищо..

290.00 лв 261.00 лв

Фризьорски стол Concorde

  Удобен и функционален фризьорски стол с иноксова основа. Семпъл дизайн. Изработен от висок..

570.00 лв

Фризьорски стол Garone

  Фризьорски стол изработен от висококачествен скай и алуминиева основа тип звезда. Диз..

860.00 лв

Фризьорски стол George V

  Практичен и много удобен фризьорски стол с иноксова основа. Изчистен дизайн с иноксови под..

570.00 лв

Фризьорски стол Loire

  Практичен и много удобен фризьорски стол с иноксова основа. Изчистен дизайн с иноксови зао..

765.00 лв

Фризьорски стол Meuse

  Практичен и много удобен фризьорски стол с иноксова основа. Изчистен дизайн с иноксови&nbs..

765.00 лв

Фризьорски стол Odeon

  Фризьорски стол изработен от висококачествен скай с подлакътници и алуминиева основа тип з..

570.00 лв

Фризьорски стол Opera

  Фризьорски стол изработен от висококачествен скай и алуминиева основа тип звезда. Диз..

570.00 лв

Оборудване за фризьорски салони

Животът не е перфектен, но косата Ви може да бъде!

Не забравяйте- не кутията или боята вършат цялата работа.

Важни са умът и ръцете, които използват цветовете!

Рик Уелман

Косата е неразделен и изключително важен аксесоар за всяка жена. Независимо дали е дълга или къса, права или къдрава, боядисана или естествена, красивата коса изисква много време за поддръжка. Затова често оставяме тази трудна задача в ръцете на професионалистите, които знаят най-добре. Но всеки един професионалист, колкото и да е добър сам по себе си, има нужда от най-качественото фризьорско оборудване за да бъде най-добрият на пазара. Ние от beautymall.bg, Ви предлагаме фризьорско оборудване, което да задоволи всички нужди на един нов салон, както и да допълни гамата от инструменти за работа на вече работещите студиа.

Ако тепърва Ви предстои да избирате фризьорско оборудване за Вашия салон, не се притеснявайте, ние ще Ви помогнем. При нас можете да намерите всичко, което Ви е нужно за да започнете да работите веднага. В продуктовата гама на beautymall.bg можете да откриете разнообразно фризьорско оборудване, като машинки за подстригване, професионални сешоари, маши, преси за коса, гребени, четки, ножици, както и допълнителни аксесоари, които да Ви помагат в процеса на работа.

Фризьорско оборудване - машинки за подстригване

фризьорско оборудване 1 на супер цениМашинките за подстригване са ключов елемент при оборудването на едно фризьорско ателие. Те са най-често използваният инструмент за подстригване и обработване на къси коси. Независимо дали търсите машинка за лично ползване или такава, която да се превърне в част от професионалното Ви фризьорско оборудване, трябва да изберете най-качествените продукти за Вас и Вашите клиенти.

Важни критерии при избиране на машинки за подстригване за Вашето фризьорско оборудване

Най-важното условие за една машинка за подстригване да бъде наистина добра и да си заслужава да бъде част от Вашето фризьорско оборудване е възможността да се справя с различните типове косъм - независимо дали е коса или брада. Освен това, тя трябва да предлага голяма мощност, за да може да се справя с по-гъсти коси. Добрите машинки за подстригване, които професионалистите избират като част от фризьорското си оборудване, трябва да имат възможност за работа, както на кабел, така и с акумулаторна батерия. По този начин те ще Ви дадат огромна свобода и ще се превърнат във важна част от фризьорското оборудване.

Нашите професионални машинки за подстригване за Вашето фризьорско оборудване

фризьорско оборудване 2 на супер цениВ продуктовата гама на beautymall.bg можете да намерите безжични професионални машинки за всяко фризьорско оборудване, които могат да Ви гарантират мощност, издръжливост на батерията. Освен това, те са оборудвани с множество приставки и гребени за постигане на перфектните резултати по време на работа.

Машинките за подстригване, които Ви предлагаме като част от фризьорското ни оборудване, са снабдени с режеща глава, която може да подстригва на височината, която Ви е нужна. Остриетата, с които разполагат машинките са изработени от висококачествени материали, като керамика или неръждаема стомана, което гарантира на фризьорското оборудване продължителен експлоатационен живот.

 

Тихите и мощни двигатели на машинките, които Ви предлагаме като част от фризьорското ни оборудване, могат да работят както на батерии, така и включени директно в захранващата система с кабел. Доверете се на нас при избора на фризьорско оборудване като машинки за постригване!

Фризьорско оборудване - професионални сешоари

фризьорско оборудване 3 на супер цениСешоарите са неразделна част от фризьорското оборудванеи всеки професионалист има нужда само от най-доброто на пазара. Те са един от най-използваните инструменти от фризьорското оборудване и затова трябва да отговарят на определени изисквания и характеристики, за да предлагат най-качествените резултати ден след ден. Определено те трябва да бъдат най-добрите, за да могат да предпазват косите на клиентите. Така те ще са доволни и ще се върнат отново във Вашия салон не само заради доброто обслужване, но и заради качественото фризьорско оборудване, с което разполагате.

Важни критерии при избиране на сешоари за Вашето фризьорско оборудване

Според експертите в beautymall.bg професионалният сешоар, който ще бъде част от Вашето фризьорско оборудване, трябва да бъде лек, същевременно с удобен и ергономичен дизайн, за да позволява по-лесно използване за продължителни периоди от време. За най-добри резултати, ние Ви съветваме да си изберете фризьорско оборудване от професионални сешоари с по-висока мощност (най-малко 1900 W). Това ще Ви гарантира по-бързо изсушаване, предпазване на косата и доволни клиенти.

Сешоари с йонизиращ ефект - перфектното допълнение на фризьорското оборудване

фризьорско оборудване 4 на супер цениСред най-търсените продукти за фризьорско оборудване са професионалните сешоари с йонизиращ ефект. Специалната йонизираща технология е разработена за да щади косата на Вашите клиенти, като междувременно предлага много добро фиксиране на прическата.  Със сигурност, те ще се превърнат в неразделна част от Вашето фризьорско оборудване. При този тип сешоари, въздушната струя преминава през специална лампа, която я насища с отрицателни йони. Почти всички професионални сешоари, част от фризьорското оборудване на много експерти, са оборудвани с този тип технология. 

Тази технология съкращава времето за изсушаване на косата с до 70%, като междувременно не ѝ позволява да се наелектризира, запазва нейния блясък и я защитава от изсушаване на косъма и вредното влияние на топлината. Освен това този тип фризьорско оборудване изсушава косата по-бързо и качествено в сравнение с другите сешоари.

Всеки един качествен сешоар, който заслужава да бъде неразделна част от Вашето фризьорско оборудване, трябва да има бутони за регулиране на силата на струята, както и бутон за студен въздух. Освен това, за оптимални резултати, всички устройства от фризьорското Ви оборудване трябва да имат дълъг кабел, който да дава максимална свобода по време на работа.

Нашите професионални сешоари за Вашето фризьорско оборудване

фризьорско оборудване 5 на супер цениВсички професионални сешоари, които ще намерите в продуктовата гама на beautymall.bg, отговарят на споменатите изисквания и ще се превърнат в неразделна част от Вашето фризьорско оборудване. Освен сешоари, обаче, при нас можете да намерите и универсални дифузери, които са подходящи за всички модели, които предлагаме. Този елемент от фризьорското оборудване се нарежда редом пресите и машите за коса. Той придава нежни и отпуснати къдрици, които видимо се различават от тези, постигнати с маша. Дифузерите, които предлагаме са оборудвани с висок борд - 14 см и са готови да бъдат част от Вашето фризьорско оборудване.

Фризьорско оборудване - преси за коса

Пресата за коса е неразделен елемент от красивото ежедневие на всяка жена. Именно затова тя е и изключително важен инструмент за фризьорското оборудване. Пресите за коса са доста често използвани не само от жените с чупливи и къдрави коси, но и за тези с прави. Тези изключително важни инструменти за косата и фризьорското оборудване на всеки един професионалист правят чудеса и могат коренно да променят визията само за минути. Те са изключително лесни и удобни за използване, както като част от фризьорско оборудване, така и у дома. Разбира се, за постигане на перфектни резултати, трябва да имате най-доброто на пазара.

Важни критерии при избиране на преси за Вашето фризьорско оборудване

фризьорско оборудване 6 на супер цениНо кои са най-важните критерии при избирането на преса за коса, която идеално да допълва фризьорското Ви оборудване? Сред ключовите фактори, при избирането на преса за коса, е тя да притежава регулатор на температурата. Това позволява да избирате лесно перфектните градуси в зависимост от типа коса, с която ще работите. Фризьорското оборудване често се среща с коси, които се обработват изключително лесно, но и с такива, които изискват много работа и усилия. Именно затова е важно пресата за коса за Вашето фризьорско оборудване да позволява регулиране на температурата за постигане на перфектни резултати, независимо от предизвикателството.

Керамични плочи - най-доброто решение за Вашето фризьорско оборудване

Друг важен фактор, за да притежавате най-доброто фризьорско оборудване на пазара, е материалът, от който са изработени плочите на пресата за коса. При нас можете да намерите керамични преси за коса, които са един от най-добрите избори на пазара. Керамиката на нашите преси, които предлагаме като част от фризьорското ни  оборудване, подпомага допълнително за предпазването на косата, като същевременно постига перфектни резултати. След като опитате пресите, изработени от керамика, сме сигурни, че те ще се превърнат в неразделна част от фризьорското Ви оборудване.

Йонизираща технология - допълнителна защита на фризьорското оборудване

Освен защитата на керамичното покритие, нашите преси за коса са оборудвани и с йонизираща технология и редица други защити, които ефективно ще предпазват както Вашата коса, така и тази на клиентите Ви. А какво е по-важно от доволни и усмихнати дами, които да излизат точно от Вашия салон? Професионалните преси за коса са важна част от всяко фризьорско оборудване, като гарантират дълготрайни и качествени резултати през целия ден.

Нашите професионални преси за коса за Вашето фризьорско оборудване

фризьорско оборудване 6 на супер цениВсички продукти, които предлагаме, са оборудвани с дълъг кабел, който гарантира свобода на движение по време на работа. Ние от beautymall.bg Ви предлагаме преси за коса, които да бъдат най-доброто попълнение на Вашето фризьорско оборудване. Освен преси, при нас можете да намерите и стилизиращи продукти, които да Ви помогнат в защитаването и оформянето на косата. Те са неразделна част от фризьорското оборудване, за постигане на най-добрите резултати!

Фризьорско оборудване - маши за коса

Когато една жена има къдрава коса, тя често мечтае за права. А когато дамата има права коса - за къдрава. Благодарение на развитието на технологиите, тези желания са лесно постижими както от професионалистите, работещи със специализирано фризьорско оборудване, така и у дома. Машите за коса позволяват създаването на красиви къдрици и вълни лесно, само в рамките на няколко минути. Също като при избирането на преса за коса, машите за фризьорско оборудване предлагат голямо разнообразие. Именно затова трябва внимателно да избирате, що се отнася до качествени продукти за Вашето фризьорско оборудване.

Важни критерии при избиране на маши за Вашето фризьорско оборудване

фризьорско оборудване 8 на супер цениСред важните неща, на които трябва да обърнете внимание при избиране на идеалната маша за коса, е съотношението цена - качество. Често ни се е случвало да изберем нещо евтино, което накрая да се окаже по-скъпо от инвестицията ни. При избирането на най-доброто фризьорско оборудване, трябва да заложите на продукт, който Ви предлага защита и качество. И въпреки че цената може да бъде по-висока, ще видите, че с времето инвестицията във фризьорското Ви оборудване ще си заслужава все повече и повече.

Какво трябва да знаете за покритието на добрите маши за Вашето фризьорско оборудване

Също като пресите за коса, покритието на машите е едно от най-важните неща за да гарантира дълготрайни и качествени резултати, които да си струват тази маша да бъде част от Вашето фризьорско оборудване. Най-евтините предложения на пазара са машите с хромирани покрития, но те често са вредни за косата и изгарят косъма. Именно затова те са неподходящи за фризьорско оборудване. След тях се нареждат машите с титаниево покритие, които също изгарят косата и не се препоръчват за честа употреба. За най-качествени и добри резултати, както и като добро попълнение към Вашето фризьорско оборудване, се доверете на маши с керамично покритие. Тези уреди активно щадят косъма при употреба и не изгарят косата дори при честа употреба.

Регулиране на температурата - ключово за фризьорското оборудване

Както вече споменахме и за другите продукти, регулирането на температурата на работа на фризьорското оборудване е от изключително значение за постигане на най-добри резултати. По този начин предпазвате косата, с която работите и имате възможност да изберете идеалната температура в зависимост от косъма, който ще третирате. По-новите модели маши за фризьорско оборудване са снабдени с лед дисплей, който показва точната температура и улеснява нагласянето. 

Също като пресите и сешоарите, които можете да намерите в продуктовата гама на beautymall.bg, машите за коса са снабдени с дълъг кабел, който да позволява свобода на движение. Големият избор на пазара често може да ни подведе да изберем нещо не толкова качествено, но при нас в beautymall.bg всички продукти за фризьорско оборудване, които предлагаме, са висококачествени и гарантират перфектни резултати по време на работа.