Гребени за коса

Показване:
Подреждане по:

    Писнало ли Ви е от хвърчащи и наелектризирани коси! Искате ли да си подсигурите ..

28.00 лв

Обичате луксозните аксесоари във винтич стил? Искате да се поглезите с един наистина луксозен продук..

4.50 лв

    Карбонов антистатичен гребен за подстригване. Изключително здрав, без остри ръбо..

27.90 лв 23.70 лв

Ръчно изработен Hercules Sagemann е невероятен гребен за хора пристрастени към качествените продукти..

24.00 лв

    Карбонов антистатичен гребен за подстригване. Изключително здрав, без остри ръбо..

35.99 лв 30.60 лв

-15% Очакваме доставка

Карбонов гребен за разресване на мокро. Изключително удобен и здрав гребен. Подходящ  за профес..

29.50 лв 25.10 лв

Кабронов гребен за топиране на косата с метална опашка. Подходящ за професионална употреба. изключит..

26.00 лв 22.10 лв

Карбонов антистатичен гребен за топиране с пластмасова опашка. Подходящ за професионална употреба. П..

26.00 лв 22.10 лв

Карбонов гребен за подстригване 18 см. Супер лек гъвкав антистатичен материал, устойчив на температу..

12.00 лв

Карбонов гребен за подстригване 18 см. Супер лек гъвкав антистатичен материал, устойчив на температу..

19.50 лв

  Полипропиленов гребен за разресване.Компактен и удобен за носене в чанта.   Про..

5.00 лв

Гребени за коса

Няма как да не ви разкажем за всички професионални гребени за коса, които предлагаме на вашето внимание в нашия онлайн магазин.

Те са малките помощници, които заедно с качествената ножица могат да направят всяка прическа, без значение дали е сложна или става въпрос за обикновено скъсяване.

Изберете качествени и професионални гребени за коса

Ако смятате, че може да извършвате професионална дейност с обикновени гребени, веднага ще ви обясним защо това не е така.

Всички професионални гребени за коса са изработени не само от специални материали, но и имат различна форма, за да може да извършвате различните дейности по време на работата си.

Подстригването се извършва с помощта на гребен и благодарение на постоянното разресване вие добивате представа за това колко коса сте отнели и колко още трябва да отрежете.

Гребените за подстригване имат редица особености – те са с по-редки зъбци, за да може да разрешите косата до идеалното състояние.

Предлагаме ви да разгледате всичко, което сме подбрали за вас и ще установите, че при имаме дори и карбонови гребени.

Особеното при тях е, че могат да ви гарантират издръжливост при температури до 200 градуса.

Не малко прически изискват косата да се тупира и за целта трябва да имате правилния уред под ръка.

Тези гребени имат особена функция, което се отразява и на формата им.

Гъсто разположението зъбчета ще увеличат обема на косата, а в другия край може да очаквате да има остър край, който да ви помогне да разделите косата на части.

И понеже знаем, че работата на фризьора може да е повече от разнообразна и понякога ще ви се наложи да се погрижите и за мустаците на някой клиент, от тук можете да се сдобиете с правилния гребен за тази цел.

Изберете и поръчайте на ниска цена от BeautyMall.bg

Всичко от което истинските професионалисти могат да имат нужда е тук, в категорията с фризьорско оборудване на нашия онлайн магазин.

Огромен избор на качествени уреди и аксесоари, които ще ви служат вярно и по максимално удобен начин в продължение на дълги години.

Ще доставим всичко желано до всяко населено място в страната бързо и с ниска цена за транспортната услуга.

Наред с това, ако стойността на поръчката ви надвишава 50 лева, тя ще отпътува към вас с напълно безплатна доставка.

За клиентите ни от София предлагаме и експресна доставка, която ще бъде изпълнена от нашите куриери в рамките на деня, в който сте поръчали.

Ако пожелаете може да се възползвате от правото си да върнете закупените стоки, но това трябва да стане в срок от две седмици, след като сте ги получили.

Важно е, когато избирате гребен за лично ползване, то да се насочите към моделите, които са предназначени за професионално ползване. При направата им участват висок клас материали. Те са наистина здрави, нямат остри ъгли и не късат косата, което всъщност е едно от най-важните условия при една такава покупка.

Антистатичните гребени за коса напоследък са изключително модерни. Те не позволяват на косата да се наелектризира, когато я сресвате. Това обикновено дразни много от жените и те неслучайно избират да имат под ръка именно един такъв аксесоар за сресване.

Онези от вас, които не знаят, то гребените за топиране на косата се отличават значително много от всички останали. Техните зъбци са изключително малки и разстоянието помежду им е почти незабележимо. Самият аксесоар представлява редуване на къси и дълги резци, които всъщност допринасят за получаването на желания обем. 

Карбоновите гребени се славят като едни от най-издръжливите. Те не се чупят лесно, което всъщност е изключително важен фактор. Няма кой знае какво значение от какъв материал е изработен аксесоарът за сресване, то по-важно е да не скубе косата, да я разплита лесно и да я предпазва от наелектризиране.

Всички качествени модели гребен и не скубят косата. Ако сте решил ида избирате такъв аксесоар за сресване, то добра идея е да инвестирате в покупката на карбонов гребен. Разбира се, съобразете се с резците на гребена и дали те са подходящи за вашия тип коса.