Професионални машинки за подстригване

Показване:
Подреждане по:

Режеща глава 32 мм 5 степени от 0.8 до 2 мм Стоманена режеща глава Продължителност на работ..

60.00 лв

Магнитна берберска машинка за подстригване, идеална за прецизно оформяне на уникални мъжки подст..

160.00 лв

Патентована охлаждаща система до 370  Бърз мотор. Режеща глава 43 мл 5 степени от 1 д..

115.00 лв

  Компактна машинка за подстригване, уникална плоска  ергономична форма. Гарантира макс..

165.00 лв

Нож от керамика и неръждаема стомана Настроѝване на височината от 1мм. до 1.9мм. Време на заре..

245.00 лв

  Режеща глава 45 мм  Регулиране на режещият диск от 1 мм до 1.9 мм Титаниево кер..

145.00 лв

Професионални машинки за подстригване

Повечето прически за мъже включват употребата на професионални машинки за подстригване.

Ако искате да имате надежден уред, който да ви помага в тази задача сме подбрали за вас качествените предложения, които ще ви помогнат.

Разгледайте и изберете, като отново ви напомняме, че ако имате нужда от помощ сме на линия, за да ви изслушаме и ви предложим най-подходящия модел за вас.

Професионални машинки за подстригване на ниски цени

Ниската цена е отличен критерий, ако това не влияе на качеството на покупките ви.

Предлагаме на вашето внимание отличната ни селекция от професионални машинки за подстригване, които са дело на водещите производители, които застават с името си зад всеки един уред, който носи логото им.

Може би си задавате въпроса дали е важно един стилист да ползва професионално фризьорско оборудване? Да, и сега ще ви обясним защо това може ви донесе много и доволни клиенти.

Машинките за скъсяване на косата са малки и практични, но най-важното осигуряват бърза работа, която трябва да остави хората доволни.

Качествените уреди режат косата бързо и без засечки. Това не може да се каже за аматьорските, които не само, че се изтъпяват много бързо, но и не могат да ви предложат същата скорост и качество на извършената работа.

Моделите, които ще намерите тук са с ергономична дръжка, която ще дари ръката ви с комфорт, дори и да я държите през целия ден.

Наред с това самите уреди са максимално олекотени, за да не изморяват ръката, предвид професионалната насоченост на употребата.

В комплектите са включени и така нужните различни размери на гребените. С тяхна помощ регулирате прецизно дължината на косата и може да прецените как да подходите при всяко едно подстригване.

Режещите части са може би най-важните, защото каквито и аксесоари да са приложени, ако няма ножове, които да свършат важната работа, постигнатата дължина няма да е от значение.

Качествените машинки имат титаниеви ножчета, които можете да се сигурни, че ще намерите вложени в предлаганите от нас модели.

Те са не само остри, но и изискват допълнително наточване на изключително дълги интервали.

Поръчайте с бърза доставка от онлайн магазин BeautyMall.bg

Всичко избрано ще ви бъде доставено бързо и на ниска цена. Изберете и ако стойността на поръчката ви надвишава 50 лева, тя ще пристигне при вас с напълно безплатна доставка.

За клиентите ни от София можем да предложим и експресна доставка. Тя ще бъде извършена от собствените ни куриери, които ще ви я доставят в рамките на деня.

Имате и правото, ако размислите дали избраните продукти са правилните и ако решите да ги върнете.

Това трябва да се случи преди да са изминали 14 дни от приемането им. След като продуктите бъдат върнати в нашия офис заплатената от вас сума ще ви бъде възстановена до 3 работни дни.