Изсветляване на косата

Показване:
Подреждане по:

Платине без амоняк с арганово масло и кератин. Изключително щадящ косата блондор, който достига изсв..

54.00 лв

Обезцветител за коса Efassor Loreal professionnel е продукт за отнемане на цвят от косата по щадящ к..

8.20 лв

  За косата, която обичаме специалистите от френския гигант Eugene Perma разработиха специал..

60.00 лв

Обезцветяваща синя пудра Sibel Diamond Blond 100гр. Очакваме доставка

Искате ефективно изсветляване на косата си ? Искате да има можете да премахнете до 8 тона? Избер..

9.00 лв

  Отстранителя на боа за коса на Eugene Perma от серията Solaris, премахва боята за коса от ..

8.00 лв

Шампоан за изсветляване на косата на Eugene perma solaris sun effect shampoo.  Превърнете се в ..

23.00 лв

Прогресивно изсветляващ косата спрей / Eugene Perma Solaris Sun Spray 200мл Очакваме доставка

  Нанесете Прогресивно изсветляващ косата спрей на Eugene Perma Solaris Sun Spray ..

32.00 лв

Нанесете Прогресивно изсветляващо косата желе / Eugene Perma Solaris Sun Gele на идеално измита..

32.00 лв

Блондор син пакет 500ml -22%

Син обезпрашен професионален блондор за бързо изрусяване. Изсветлява до 7 тона, като остава изключит..

25.00 лв 19.50 лв

Изсветляване на косата

Продукт за отнемане на цвят от косата по щадящ косата начин.

Днес всеки от вас има възможността да направи желаната промяна в цвета на косата си в домашни условия. В BeautyMall.bg се предлагат не малко продукти, предназначени за изсветляване.

Добрата новина е, че ако до преди няколко години на това средство се гледаше с недоверие, заради това че не влияе положително върху състоянието на косъма, то днес нещата изглеждат по коренно различен начин. Козметичните продукти, служещи за изсветляване цвета на косата, са щадящи и няма да ви навредят.

Всеки един продукт, ако не бъде използван разумно и с мярка, би могъл да се окаже вреден за косата. Това правило е валидно както за средствата, служещи за изсветляване на косата, така и за всички онези маски и шампоани, които са с по-наситени формули.

Ако искате да постигнете точно онзи тон на цвета на косата си, то спазвайте стриктно указанията, които производителят е посочил върху опаковката.

Не съществува някакъв лимит, относно това колко пъти в годината да ползвате подобно козметично средство за коса. Всичко зависи от това как косата понася неговата намеса и какъв е ефекта, който сте постигнали след първия курс на изсветляване.

Ако считате, че след употребата му, косата ви изглежда по същия начин, то можете да повторите. Не прибягвайте обаче до повторно изсветляване, ако забележите негативни промени, свързани с вашата прическа.

Качествените средства за изсветляване на косата категорично дават добри резултати. Всичко обаче зависи изцяло от пигмента на косъма и това как самият той се повлиява от намесата на продукта.

За да не злоупотребявате с този вид козметични продукти за коса, то препоръчително е да се доверите на специалист, който да ви извърши самата процедура по сваляне на цвета.

Да, в BeautyMall.bg се предлагат и безамонячни средства за изсветляване на косата. Според някои професионални коафьори те са по-добри и по-щадящи от останалите. Според други не съществува особена разлика помежду им.

Вие сами решавате какъв продукт да си закупите, спрямо това как на вас ще ви бъде по-лесно да работите с тях. За да може изборът ви да бъде правилен, то предлаганите продукти на пазара са толкова разнообразни.