Серуми за околоочен контур

Показване:
Подреждане по:

  Искате ли да имате продукт, който ще се отнесе с необходимата нежност към околоочния ви ко..

72.60 лв

Серуми - Серум за околоочния контур с арган / Argan Stem Cells Contour Eye Care Serum 15ml. -30%

      Хидратирайте, стегнете и поддържайте младостта на чувствителната кожа ..

44.50 лв 31.15 лв

Серуми - Серум със серамиди за околоочния контур / Seramid liposome eye zone gel 15ml. -30%

    Увеличете максимално регенеративния капацитет на вашата чувствителна кожа окол..

36.90 лв 25.85 лв

Флид за уморени очи с охлаждащ ефект Ролон за подхранване на зоната на околоочния контур, намаляв..

54.00 лв

Крем-гел за околоочен контур / ATACHE Eye Countour 15мл. -5%

Крем-гел за околоочен контур ATACHE Eye Countour притежава силни регенериращи способности, като..

50.50 лв 48.00 лв

Крем за околоочен контур с кислород Germaine De Capuccini Essential Eye Contour Cream 15ml Изчерпан

Крем за околоочен контур с кислород Germaine De Capuccini Essential Eye Contour Cream Крема за ок..

105.00 лв

  Освежете кожата на околоочния си контур и заличете тъмните кръгове с  Babor Vita..

94.00 лв

Серуми за околоочен контур

Най-чувствителната част от кожата на лицето е тази около очите. Това е факт, с който трябва да се въобразявате през целия си живот.

Наред с това именно там кожата е и най-тънка и в същото време мускулите под нея участват в почти всяка мимика на лицето ви и по този начин образуването на бръчки се улеснява значително.

Грижата за тази зона трябва да започне още докато сте млади, за да може да съхраните кожата с правилните серуми за околоочен контур хидратирана и еластична.

Изберете качествените серуми за околоочен контур

Ако не сте наясно защо се налага употребата на серуми за лице, ще ви разкажем. Тяхната лека формула позволява безпроблемното им нанасяне под основния крем, без да има утежняване и неприятно усещане.

Едновременно с това трябва да сте наясно, че серумите са значително по-концентрирани от кремовете.

Това им дава възможността бързо да повлияват различни състояния и то по максимално ефективен начин.

Специално подбраните професионални серуми за околоочен контур могат ще допълнят по съвършен начин действието на останалата козметика.

Така, ако се налага спешна хидратация и освежаване на кожата в зоната около очите това ще стане само с няколко нанасяния.

Дори и ако вече имате появили се бръчки, с помощта на серумите може да намалите значително както размерът, така и дълбочината им.

Умората, която може да изпитвате хронично дава мигновено отражение на очите ви и така може да се сте сдобили с тъмни кръгове под очите или торбички.

Третирането им изисква не само качествена козметика за лице, но и премахване на причината за появата им.

Качествената козметика за кожата около очите нежно ще дренира натрупалата се вода, водела до появата на торбички.

Тъмните кръгове също се повлияват доста бързо и може да очаквате резултати само след няколко нанасяния.

Масажът е важен за цялата кожа на лицето, но за зоната на очите е важна колкото и изборът на козметика.

Именно за това тук ще намерите серуми, които имат вграден масажор, който не само ще разнесе продукта, но и ще масажира кожата по деликатен начин.

Изберете качеството и ниските цени на BeautyMall.bg

В нашия онлайн магазин няма да ви се наложи да платите неразумно висока цена за всичко желано.

Разгледайте и изберете, след което може да очаквате бърза доставка до всяко населено място в България.

За жителите на София ще се погрижат собствените ни куриери, които могат експресно да доставят всичко желано от вас и то в рамките на деня.

Ако размислите няма проблем да върнете продуктите, който сте избрали от нашия онлайн магазин.

Изпратете ни продуктите за връщане в срок от 14 дни, след като сте приели поръчката, а платената от вас сума може да очаквате до 3 работни дни.

Изборът на серум за околоочен контур е отговорна задача за всеки един, който възнамерява да ги използва. Относно това какво е тяхното действие, то следва да посочим, че този клас козметични средства успяват мигновено да се справят със заличаването на тъмните кръгове около очите, появили се в следствие от недоспиване и постоянна умора. Те влияят благоприятно и върху заличаването на бръчките.

Много са нещата, с които е добре да сте запознати, ако искате от първия път да попаднете на наистина качествено средство. Едно от тях е пряко свързано с типа кожа, който имате – проблемна, суха, чувствителна, зряла, мазна или друго. Важно е да установите това, преди да преминете към самата покупка.

Серумите за околоочен контур са подходящи най-вече за зряла кожа. В общи линии, всички серуми, предлагани на пазара, са насочени предимно към хората със зряла кожа. Тяхната формула е много по-наситена, богата и концентрирана. Това обаче не значи, че не можете да ги използвате и на по-ранен етап. Добре е обаче да се посъветвате със специалист дерматолог, преди това.

Обикновено серумите за околоочен контур се препоръчва да бъдат използвани след навършване на 25 години. Някои от тях са насочени към дамите, навършили 40. Съобразете се с това, когато ви предстои да избирате подходящо за вас средство.

Относно употребата на самия продукт, то важно е да следвате стъпките и съветите, които производителят ви дава. Не използвайте големи количества, защото формулата на този вид продукти за околоочен контур е много по-богата, в сравнение с кремовете. Винаги нанасяйте на предварително почистено лице.

Ако искате в ръцете си да държи те наистина висококачествен серум за околоочен контур, то купете го от специализиран магазин, имащ правото да предлага продуктите на световни, реномирани и доказали се брандове. Инвестирайте толкова, колкото сметнете за допустимо. Не правете компромиси с красотата си.