Еднократни материали

Показване:
Подреждане по:

Калцуни за еднокртни употреба с високо качество. Калцуни с ластик подходящи за всички видове обувки ..

11.90 лв 10.70 лв

Еднократен хартиен чаршаф. Двупластов за по-голяма здравина. Удобен за употреба поради наличието на ..

10.90 лв

Еднократни чаршафи изработени от нетъкан текстил на ролка и отлична перфорация през 40 см.  ..

12.90 лв

Луксозна и невероятно плътна лента за депилация, подходяща за всеки, който желае да внесе стил и кра..

15.50 лв

Луксозна и невероятно плътна лента за депилация, подходяща за всеки, който желае да внесе стил и кра..

15.50 лв

Еднократен чаршаф с ластик, подходящ и за по-широки кушетки. Ластика позволява по-голяма стабилност ..

3.50 лв

Хартиен чаршаф с найлон. Има два пласта, като единият е хартиен, а другият е найлон. Подходящ е за и..

9.80 лв

Супер абсорбиращи хартиени кърпи. Много плътни и здрави, подходящи за употреба от всеки специалист в..

19.00 лв

TNT (нетъкан текстил) чаршаф с найлон. Подходящ е за използване в СПА, масажни и лазерни ц..

8.90 лв

TNT (нетъкан текстил) чаршаф с найлон. Подходящ е за използване в СПА, масажни и лазерни ц..

9.80 лв

TNT (нетъкан текстил) чаршаф с найлон. Подходящ е за използване в СПА, масажни и лазерни ц..

11.90 лв

Чаршаф за козметична кушетна от не тъкан текстил ( TNT). Подходящ е за масажни и козметични сту..

13.90 лв

  Еднократни кърпи за почистване на комедони. Меки и удобно изрязани, комфортни за козметика..

6.50 лв

Двупластови предпазни маски за лице с ластик.  Предпазни маски за лице&n..

4.90 лв

  Изработени от дишаща материя, която създава максимален комфорт при носене.  М..

6.90 лв

Прозрачен щит за уста за многократна употреба. Проектиран за защита и комфорт намира широко при..

5.90 лв

Еднократни материали

Центровете за разкрасяване са едно от любимите места за представителките на нежния пол. Обикновено те ги посещават не само с желание, но и с надежда, че момента, в който ги напуснат, то те ще се чувстват много по-щастливи, уверени и със самочувствие.

За да се чувствате комфортно, когато сте дръзнали да инвестирате време и пари в който и да е било салон за красота, то необходимо е да се сблъскате с уют, приятна атмосфера и хигиенна среда.

В тази категория ние от BeautyMall.bg сме селектирали не малко на брой еднократни материали, имащи за цел да подобрят работата ви и да я изпипат ди най-малкия детайл.

Разнообразието от практични консумативи са в състояние да задоволят потребностите за хигиена дори на най-капризните и взискателни клиенти.

В допълнение към това осигурявайки им висококачествено козметично оборудване, вие допринасяте за комфорта на всички онези себеуважаващи се дами.

Какви еднократни материали ще откриете при нас

В сектора ще откриете най-качествените материали, предназначени за кола маска и всякакви други процедури, свързани с красотата на жената.

Еднократното ползване на консумативите са улеснение за всички онези професионалисти, посветили се на това да подобряват външния ви вид. Те ще улеснят тяхната работа и ще им спестят не малак част от времето.

Това, с което нашите материали се отличават от всички останали на пазара, е ниската им цена, отлично качество и практичност.

Те са в основата на всяка бърза и успешна процедура, действаща в посока подобряване външния вид както на жените, така и на мъжете.

Защо да инвестирате в покупка на еднократни материали

Причините, поради които хората предпочитат да инвестират парите си при нас, а не на друго място, са редица. На първо място е невъзможно да не посочим богатия избор.

Именно той е предпоставка за информираността на клиента, което всъщност заляга в епицентъра на фирмената ни политика.

Така след всяка направена инвестиция, то вие ще можете да си направете равносметка и разчет на финансите.

Качеството е вторият фактор, заради който потребителят решава да се довери именно на нас.

От дълги години сме в пряко сътрудничество с едни от най-известните и доказани производители. Коректността е в основата на нашите взаимоотношения.

Конкурентно ниските цени са следващото, заради което си струва да инвестирате в първокласни еднократни материали, които да осигурят хигиената и удобството на работното ви място, където се грижите за разкрасяване външния вид на клиентите си.

Избирайки да пазарувате от BeautyMall, то вие сте взели правилното решение.

Ако имате салон за красота и е нужно периодично да купувате еднократни материали, то навярно имате достатъчно опит и сте опитали от разочарованието, доставено ви от некоректни търговци. Винаги залагайте на реномирани и утвърдени магазини и марки, за да не се окаже накрая, че сте инвестирали парите си в материали, които не отговарят на качеството си.

Еднократните материали са онези продукти в салоните за красота (най - вече), които се подменят непрекъснато след всеки следващ клиенти. Еднократни материали са шпатулите за кола маска, гумените чехли за педикюр, чаршафите, маските и всички останали, които забелязвате по време на извършваната процедура при козметика или маникюриста.

Разбира се, че не. Еднократните материали са предназначени за еднократно ползване и е строго препоръчително те да не се употребяват многократно. В никакъв случай не се опитвайте да спестявате от това, защото накрая можете да си навлечете сериозни неприятности, свързани със здравето ви и това на вашите клиенти.

Обикновено от еднократните материали се възползват най-вече професионалните козметици, маникюристи и всички онези, които работят в сферата на разкрасяването. Това обаче не значи, че вие не можете да си ги закупите при ползване в домашни условия.

Еднократните материали са важна част от оборудването във всеки един салон. Купувайте ги толкова често, колкото сметнете за необходимо. Не съществува някакъв лимит, свързан с покупката. Всеки сам решава в кой точно момент да инвестира част от парите си в тях.

Еднократните материали не са кой знае какъв специфичен продукт. Не можем да говорим особено за качество, тъй като все пак става въпрос за материали, чиято употреба е еднократна. Важно е да помислите от какво точно се нуждаете и да изберете продукт, който да отговаря на търсенето ви.