Онлайн магазин: 0882 009872 Салон: 0886 616467
...

Маски за изтощена и суха коса

-21%
Дълбоко хидратираща маска Masil 8 Seconds Salon Hair Mask 8ml Masil Дълбоко хидратираща маска Masil 8 Seconds Salon Hair Mask 8ml

1.90 лв. 2.40 лв.

-20%
Дълбоко хидратираща маска Masil 8 Seconds Salon Hair Mask 100ml Masil Дълбоко хидратираща маска Masil 8 Seconds Salon Hair Mask 100ml

19.90 лв. 24.90 лв.

-20%
Възстановяващa маска Dusy Professional EnVite Repair+ Treatment 1000ml DUSY Възстановяващa маска Dusy Professional EnVite Repair+ Treatment 1000ml

76.00 лв. 95.00 лв.

-20%
Възстановяващa маска Dusy Professional EnVite Repair+ Treatment 250ml DUSY Възстановяващa маска Dusy Professional EnVite Repair+ Treatment 250ml

31.60 лв. 39.50 лв.

Професионални маски за суха коса

В онлайн магазина на BeautyMall.bg ще намерите отлична селекция от професионални маски за суха коса.

С тяхна помощ ще подхраните косата си, като ѝ доставите необходимата хидратация и грижа. Редовната употреба на качествени маски за суха коса е жизнено важна за здравия ѝ вид.

При сухата коса обаче, необходимите грижи започват с избора на правилната маска, която да отговаря на състоянието. Някои коси са естествено сухи.

Те се нуждаят от продукти, които да поддържат блясъка и мекотата им, както и да помагат за лесно разресване без накъсване.

Когато косата е изсушена в следствие на третиране от различно естество, като например боядисване или често изправяне, от нас се иска да потърсим маска за коса, която не само да неутрализира моментната сухота, но и да подхрани и съживи косата въпреки вредното въздействие.

Маски за силно изтощена коса

“Изтощена коса” е израз, който често използваме, за да опишем редица съвсем различни състояния на косата.

Понякога имаме предвид, че краищата цъфтят неумолимо или наблюдаваме накъсване по дължината. В други случаи установяваме, че косата е изтъняла и ѝ липсва жизненост.

Има дори моменти след агресивен стайлинг или химическо увреждане, когато видът на целите дължини наподобява изгаряне.

За всяко едно от тези състояния BeautyMall.bg предлага подходяща маска, която бързо да повлияе проблема и да върне косата Ви в най-здравия ѝ вид.

Маските за силно изтощена коса работят на структурно ниво. Тяхното основно предназначение е да доставят необходимите полезни вещества в дълбочина и по този начин да подсилят косата не с временен блясък, а с действително възстановяване.

Хидратиращи маски за коса

Изтощената коса не притежава собствена сила да се справи с вредните влияния, които допълнително отнемат от нейната жизненост.

Поради нарушената си структура, тя не успява да задържи естествената влага, която поддържа еластичността и здравината на косъма.

Затова при подобно състояние имаме нужда от хидратираща маска, която да омекоти и изглади косата, като съответно да овладее накъсването, така присъщо на сухите краища.

Поддържането на здравословни нива на хидратация са постоянен ангажимент и не се свеждат до моментите, в които вече наблюдаваме проблеми.

Напротив, можем сами успешно да предвидим периодите, през които косата ще бъде изложена на сериозни изпитания и да я подготвим за тях.

Такива са например излагането на слънце или термичната стилизация, които без необходимите мерки биха нанесли сериозно увреждане, но с подходяща маска далеч не са толкова застрашителни.

Маски за коса с кератин

Кератинът влиза в състава на редица висококачествени продукти, заради своето видимо действие за бързото възстановяване на изтощените и увредени коси.

Той представлява влакнест протеин, който всъщност е естествена съставна част на косъма. Кератинът в маските всъщност повлиява благоприятно косата, като изгражда защитен филтър, който позволява вътрешността на косъма да се възстанови напълно.

Също така, той моментално омекотява косата и съществено улеснява разресването, тъй като предотвратява заплитането в следствие на сухота.

Освен възстановяване обаче, маските за коса с кератин предлагат и блясък и плътност, тъй като той изгражда повърхностния слой на косъма и поправя увредените участъци.

Тези продукти имат комплексно действие и успяват да подхранят косата, когато сме загубили дори и спомена за нейния жизнен и здрав вид.

Покажи

Абонирайте се за нашия бюлетин