Инструменти за маникюр и педикюр

Показване:
Подреждане по:

Дървен избутвач за кожички. За щадящо избутване на кутикули и сваляне на гел лак...

5.60 лв

Избутвач за "кожички". Единият край е заоблен,а другият е заострен...

18.00 лв

Кутия ножчета за кюрета за отстраняване на мъртва кожа. Съдържа 10ножчета...

4.00 лв

Нокторезачка за ноктите на краката. Режещите части са заточени ръчно. Пиличка за оформяне на нокти. ..

5.00 лв

Нокторезачка за ноктите. Режещите части са заточени ръчно. Пиличка за оформяне на нокти. Ширина на р..

5.00 лв

Писалка за почистване на лак, гел лак и др. Работи със сменяеми накрайници. ..

9.50 лв

Уред за декорации. За лесно рисуване не точки За лесно рисуване на черти Оформете маникюра,..

5.90 лв

Инструменти за маникюр и педикюр

Маникюрът е важна част от поддръжката на човек. Ако до преди няколко десетилетия това е било характерно единствено за представителките на нежния пол, то днес немалка част от мъжете посещават специализирани салони за красота, с ясната цел да поддържат своя маникюр.

Колкото и странно да ви се струва, то ръцете издават твърде много за човек и отношението му към самия него.

Искате да изглеждате винаги ослепително и да се радвате на перфектни ръце – инструментите от този сектор ще ви помогнат да бъдете красиви, стилни и да изглеждате по начин, за който мечтаете.

Какви инструменти за маникюр и педикюр ще откриете в тази категория

По-голямата част от нашите предложения са изработени от метал, което е достатъчна предпоставка за тяхното качество.

Наясно сте със здравината на този материал и можете да бъдете сигурни, че дори след продължителна експлоатация те не ще се амортизират.

Наред с всичко това ние сме в пряко сътрудничество с едни от най-известните и доказани производители на пазара, което ни дава правото да ви предлагаме единствено висок клас аксесоари, с които да си служите.

Нашите предложения са подходящи като оборудване за големи салони за красота, както и за ползване в домашни условия.

Всеки от вас, който държи на това ръцете му винаги да изглеждат перфектни, би могъл да разгледа палитрата от инструменти за маникюр и педикюр и да постави в кошницата онези от тях, които ще способстват извайването на красиви нокти.

Гарантираме ви, че няма да срещнете затруднение при използването им. Те са с удобен захват, което ги превръща в още по-предпочитани.

Дори най-хубавият маникюр, ако не е оформен красиво и при направата му не са участвали качествени инструменти, няма да изглежда завършен.

При нас всеки професионалист има възможността да открие всичко онова, което ще му бъде необходимо при извършването на неговата работа.

Ние държим изключително много на цената и качеството и сме успели да ги балансираме по перфектния начин, така че когато инвестирате парите си, то да чувствате удовлетворение и в бъдеще да не се налага да извършвате повторна покупка.

Ако изпитвате някакво затруднение при избора на инструменти за маникюр и педикюр, то не се колебайте да се свържете с екипа ни от консултанти, които са в готовност да ви съветват и да отговорят на всичките ви запитвания, така че казусът ви да бъде разрешен за възможно най-кратко време.

Ние от BeautyMall.bg сме на мнение, че красивият маникюр е едно от нещата, които винаги биват забелязвани. Грижете се за него и сами ще се убедите в това колко по –уверени ще се чувствате.