Директни пигменти за коса

Показване:
Подреждане по:

Dusy Color Injection са висококачествени директни пигменти за коса, които предлагат вълнуващ..

22.90 лв

Коректор за корен Eugene Perma | BeautyMall.bg Очакваме доставка

Оцветяващ спрей за израснал корен на косата - Изберете цвят от опциите Ретуш спрей за бялата коса..

24.00 лв

Dusy Color Injection Neutral - за отделни пастелни нюанси. Брилянтни, интензивни нюанси з..

16.90 лв

Добавете цвят на косата си или просто освежете вашият между боядисванията с новите оцветяващи балсам..

31.00 лв

Оцветяващ балсам в 8 различни цвята. Последната иновация за домашна грижа от Goldwell  Duals..

34.90 лв

Invigo е новата серия продукти за грижа за косата. Тя е уникално съчетание от нови съставки+иноватив..

19.90 лв

Добавете цвят на косата си или просто освежете вашият между боядисванията с оцветяващите шампоани на..

35.00 лв

Оцветяваща маска за коса, която удължава времето между две боядисвания. Подхранваща маска за коса бо..

15.00 лв

Оцветяваща маска за коса, която удължава времето между две боядисвания. Подхранваща маска за коса бо..

62.00 лв

Оцветяващи маски за освежаване на цвета или за неутрализиране на нежелани оттенъци. Бъдете креати..

34.00 лв

Оцветяваща Маска | Eugene Perma | BeautyMall.bg Очакваме доставка

Оцветяваща подхранваща маска Eugene Perma Blush Care се грижи за невероятния блясък и здравина ..

27.00 лв

Директни пигменти за коса Redken Sity Beats 85ml -20%

Създайте най-ярките и живи цветове с пигментите City Beats Кремообразна формула, която позволяв..

41.50 лв 33.20 лв

Пигментите за директно боядисване са лесни за нанясяне и широко приложими, предлагат се&nbs..

30.00 лв

Цветна сметана за коса от MilkShake е новото предизвикателство на италианския производител. Най-прод..

22.00 лв

Директни пигменти за коса

Боядисаната коса изисква много грижи. С този факт са се примирили всички жени, които се боядисват.

Няма как да не се грижите за косата си, като я миете с качествен шампоан или й нанасяте подходящата маска, за да изглежда добре.

В зависимост от скоростта с която расте косата ви, неизбежно след около две седмици се изправяте пред неприятния факт, че корените израстват.

За съжаление това се случва скоро, след като сте се боядисали - няколко сантиметра с естествения ви цвят започват да се открояват.

В зависимост от това какъв е естествения цвят на косата и този, който сте постигнали с помощта на боя, разликата може да бъде от едва забележима до наистина дразнеща и неприятна.

Тук на помощ идват повечето пигменти за коса, с помощта на които лесно, бързо и наистина щадящо ще премахнете разликите в цвета, без да е нужно да боядисвате цялата коса.

Какво представляват цветните пигменти за коса

Те са с много лека и щадяща формула. В зависимост от конкретните разновидности има различни начини за употреба и нанасяне.

Някои от тези коректори са под формата на аерозол или спрей. Те се нанасят директно върху косата и действат мигновено.

Така може дори в движение да коригирате цвета на косата си. Предвид това, че няма траен контакт и не протичат силни химични реакции трайността на повечето продукти от този вид издържа точно до следващото измиване, но в определени случаи това е напълно достатъчно.

По-силните разновидности се нанасят и след определено време се отмиват. Така постигате или третиране на корените, или омекотявате цялостния цвят на вече боядисаната коса.

По този начин може да се справите и с жълтите оттенъци и неприятни нюанси, които могат да се появят на изрусената ви коса.

Някои от предлаганите от нас пигменти за коса могат дори да се смесват с определени бои, стига да се на една и съща марка.

Така, в зависимост от личните ви предпочитания, можете да подсилите цялостното излъчване на косата си или просто да я направите малко по-тъмна, ако това е желанието ви.

Изберете на ниска цена от BeautyMall.bg

Всички продукти, които сме подбрали за вас в нашия онлайн магазин, са 100% оригинални. Те са с гарантиран произход и така ще ви осигурят не само качество, но и безопасност и безвредност.

Не подценявайте и факта, че при нас може да се сдобиете с всичко желано на наистина ниска цена. Доставката до всяка точка на България ще отнеме между 1 и 3 работни дни.

За град София можем с гордост да ви предложим и експресна доставка в рамките на работния ден, ако сте финализирали поръчката ви преди 12 часа на обед.

Това е съвършено средство за промяна на цвета на косата. Възможно е да се използва както от възрастни, така и от деца. Благодарение на тебеширената текстура, то можете да добавите желания цвят в косата си и да отмиете, когато пожелаете. Както и сами бихте предположили, сенките за коса няма да увредят по никакъв начин структурата на косъма.

Оцветяващите шампоани са едни от най-използваните. Те по никакъв начин няма да навредят на косата, стига да бъдат използвани с мярка. Винаги четете инструкциите, които производителят е посочил върху опаковката, преди да използвате самия шампоан. Обикновено се препоръчва да се използва максимум веднъж или два пъти в седмицата.

Винаги, когато искате да постигнете мечтания нюанс на косата, но се въздържате от боядисване, то можете да се възползвате от оцветяващите шампоани. Благодарение на тях ще успеете да постигнете точно онзи ефект, който искате. Това по никакъв начин не ще рефлектира на блясъка, здравината и мекотата на вашата прическа.

Този продукт е подходящ най-вече за руси или изрусявани коси. Можете да използвате само един цвят или да смесвате няколко такива до получаването на желания нюанс. Изключително лесни са за употреба и обикновено издържат до 6-8 измивания, според това каква е порьозността на косата.

Директните пигменти са изключително подходящо средство за промяна на прическата от хората, които обичат промените, но не са готови да прибягнат към по-драстични мерки, като това да се подложат на боядисване. Употребата им е много лесна и не се налага да имате някаква специална подготовка.

Единственото, с което да се съобразите, са инструкциите за употреба, които производителят е посочил върху опаковката на самия продукт.

Директните пигменти са най-безобидните продукти за промяна на цвета на косата. Те по никакъв начин не могат да повлияят на здравината на вашата коса, дори и при честа употреба. За да сте сигурни, че всичко се случва по правилния начин, то задължително следвайте посочените от производителя инструкции.