Лак за коса

Показване:
Подреждане по:

Бързосъхнещ лак за коса с ултрасилна фиксация от 8 до 10.Оставя косата бляскъва, предпазва от вл..

35.10 лв

 Бързосъхнещ работен спрей с гъвкава фиксация на Paul Mitchell Worked Up, придава блясък и ..

41.00 лв

Лакът за блясък на косата с екстра силна фиксация  Luminous Hairspray Extra Strong 330 мл.на Mo..

39.00 лв 29.25 лв

Лак за коса със средна фиксация Moroccanoil Luminous Hair Spray Medium е лак за коса, койт..

39.00 лв 29.25 лв

Осигорява обем и фиксация на всеки тип коса. Маслото от черен кимион придава блясък. Лесната фиксаци..

37.00 лв 29.60 лв

Луксозен бързо съхнещ лак за коса с екстракт от трюфели и перли.Подходящ е при стилизиране по в..

46.00 лв 36.80 лв

Любимият лак на всеки топ стилист! Съдържа витамин B5 и осигурява на косата овлажняване и фиксация. ..

20.90 лв 16.70 лв

Любимият лак на всеки топ стилист! Съдържа витамин B5 и осигурява на косата овлажняване и фиксация. ..

36.60 лв 29.30 лв

Лак за коса, който осигурява плътност, обем и гъвкава фиксация подходяща за всеки тип коса.Нанес..

35.00 лв

 Лак за коса на  Paul Mitchell Super Clean Spray , бързосъхнещ лак с гъвкава фиксация ..

36.00 лв

 Лак за коса без газ за блясък - страхотният завършек на вашата прическа Изключи..

30.00 лв

Безаерозолният спрей дава така мечтаната стабилност без твърдо усещане. Идеален избор за всеки ..

26.90 лв

Лак за коса за блясък - за естествен вид и гъвкава фиксация!Магичен блясък и дълготрайна..

27.50 лв

 Лак за коса за съвършен обем и дълготрайност на прическатаОмръзна ли ви, да в..

25.50 лв

3 в 1 лак за коса за обем, за текстура и фиксация. Придава матов завършек на прическата. Лак за коса..

39.00 лв 29.25 лв

Лак за коса с 24-часова фиксация Redken Extra High Hold Hairspray Лак за коса с много силна..

39.00 лв 29.25 лв

 Лак за коса с екстремно силна фиксация е сух лак за коса с екстремно силна фиксация 5..

33.60 лв 28.55 лв

Лак за коса с екстремно силна фиксация Redken за всички типове коса. Дава максимална и изключително ..

47.00 лв 35.25 лв

Лак за коса

Професионален лак за коса

Beautymall предлага огромно разнообразие от професионални продукти, сред които да откриете най-добрия лак за Вашата коса, според нейния тип и състояние, съобразно прическата, която искате да постигнете. Професионалните лакове имат различни степени на дълготрайна фиксация. Работата с тях е лесна и ефективна, а формулите им се грижат за косата, тъй като са обогатени със защитни съставки. Сред продуктите, които ще намерите в нашия онлайн магазин, присъстват лакове за блясък и обем, както и за постигане на плажни вълни. С тях ще постигнете с лекота гъвкава и устойчива прическа, на която можете да разчитате при всякакви условия.

 

 

Лак за коса за обем

Лакът за коса за обем има лека формула, която по никакъв начин не утежнява дължините. Задачата на този продукт е да подкрепи тънките и слаби коси, като им придаде жизненост и зашеметяващ обем за наистина впечатляваща прическа. Лакът за обем поддържа избраната стилизация, като обвива косъма в защитен филм, който предпазва от влагата. С негова помощ прическата устоява на различни неблагоприятни атмосферни условия, без да се отпуска. Лакът за обем е изключително подходящ при оформяна на къдрици. Той придава естествен вид и еластичност на косата, което осигурява гъвкава устойчивост. Освен това, той професионално се грижи за съхраняването на цвета и предпазването от UV лъчите и топлинната стилизация.

 

Лак за блясък

Лаковете за блясък са подходящи за моментите, в които имаме нужда да добавим усещане за лукс и елегантност по естествен начин. Те дават тази възможност в най-различни ситуации: от стилни събития, за които избираме подредени и прибрани прически, до ежедневни стилизации, когато искаме блясъкът в косите да отразява искрящото ни настроение. Какъвто и да е поводът, лаковете за блясък се предлагат във варианти с различна фиксация, която можем да подберем според сложността на прическата и естествения тип на косата. Те са обогатени с подхранващи съставки, които предпазват от влагата и поддържат здравословни нива на хидратация в косъма. Формулата им е лека, не оставя никакви следи, не втвърдява и не слепва косата. Тези продукти се отстраняват лесно и не представляват риск от заплитане или изтощаване на краищата. Те ефективно разкриват красотата на цвета ⎼ естествен или постигнат с боядисване ⎼ като придават бляскав и жизнен завършек на прическата.

 

Лак за коса със силна фиксация

Професионалните лакове се предлагат с различна степен на фиксация, според особеностите на косата, прическата, която оформяте, както и условията, в които тя трябва да издържи. В Beautymall ще намерите продукти по цялата скала. Започваме от слаба фиксация за леки прически с изключителна гъвкавост. След това преминаваме през средна степен, която съчетава дълготраен ефект и естествено усещане. Последните степени на силна и екстремна фиксация за подходящи за наистина трайна стилизация за най-сложните прически. Тях прилагаме най-често при елегантни поводи, при които искаме да сме сигурни, че начинът, по който косата е оформена, ще се запази за цялото събитие и няма да ни предаде по време на танци, снимки и всякакви силни емоции. Това обикновено са моментите, в които сме център на внимание и се нуждаем от надеждна фиксация без значение от атмосферните условия в горещите или ветровити дни, влагата и цялото напрежение, което съпътства тези поводи. За това, за да можем да им се насладим пълноценно, лаковете със силна фиксация ни позволяват да се отдадем на доброто настроение, като знаем, че прическата няма да ни предаде.