Онлайн магазин: 0882 009872 Салон: 0886 616467
...

Пилинг за лице

-10%
Пилинг тампони Numbuzin No.4 Pore Zero Peeled Egg Toner Pad 70бр Numbuzin Пилинг тампони Numbuzin No.4 Pore Zero Peeled Egg Toner Pad 70бр

47.70 лв. 53.00 лв.

-10%
Ексфолиращ AHA разтвор Skin1004 Zombie Beauty Bloody Peel 30ml Skin1004 Ексфолиращ AHA разтвор Skin1004 Zombie Beauty Bloody Peel 30ml

24.20 лв. 26.90 лв.

-10%
Пилинг гел с тиква Ample N Pumpkin Enzyme Peeling Gel 100ml Ample N Пилинг гел с тиква Ample N Pumpkin Enzyme Peeling Gel 100ml

23.30 лв. 25.90 лв.

-30%
Нежен ензимен пилинг Syis Enzyme Peeling 500ml Syis Pro Нежен ензимен пилинг Syis Enzyme Peeling 500ml

36.90 лв. 52.70 лв.

Кожата на лицето изисква най-големи грижи, поради няколко прости факта.

На първо място тя е тази, която не само е изложена на всички атмосферни влияния, но и поради особеностите на структурата си първа започва да старее.

Колкото и качествена козметика за лице да ползвате с цел премахване на бръчки, хидратация, премахване на пигментни петна, прекомерно омазняване или друго, кремовете няма как да подействат, ако се нанасят на недобре почистена кожа.

Всекидневното почистване може да се извърши с помощта на пяна, гел, мус или мицеларна вода.

Но наред с това е добре да използвате и пилинг за лице, за да премахнете не само мъртвите клетки, но и почистите в дълбочина порите и освежите цялостния си вид.

Изберете пилинг за лице на водещите марки

Продуктите, които сме подбрали за вас са качествени и с гарантиран произход, за да нямате грам съмнение в качествата им.

Ако не сте наясно с действието на пилинга за лице, сега ще ви разкажем повече, след което ви предлагаме да разгледате всичко в категорията с подобни продукти.

Пилинг за лице най-общо казано представлява абразивен продукт, който по механичен начин премахва замърсяванията от кожата.

Някои от предлаганите от нас продукти имат и химическо действие, което се изразява в реакция с кожата, при която се извършват същите дейности.

Ако смятате, че пилингът може да нарани кожата ви, ще ви кажем, че дребните частици са с идеалната големина, която не позволява кожата да бъде увредена.

Все пак е добре да внимавате и внимателно да контролирате силата, с която нанасяте продукта върху лицето си.

Друга важна особеност при всички видове пилинг на лице е тази, че за разлика от ежедневните продукти за измиване, тези не трябва да се ползват толкова често.

В зависимост от особеностите на кожата ви може да се нанасят с интервал от поне няколко дена.

Поръчайте качествена козметика от онлайн магазин BeautyMall.bg

Качеството е залегнало при избора и подбора на марките, които ще намерите в нашия онлайн магазин.

Това се допълва от факта, че ние ви гарантираме за произхода на всеки един продукт, който ще изберете от нас, за да нанесете на кожата или косата си.

Доставката до всяко населено място е повече от бърза и на ниска цена. Ако стойността на поръчката ви е над 50 лева, пратката ви ще пристигне с напълно безплатна доставка до посочен от вас адрес.

За град София можем да предложим дори експресна доставка, която ще получите в рамките на деня, в който сте поръчали.

След получаване на желаните стоки, имате на разположение цели 14 дни, за да размислите и ако пожелаете да върнете продуктите, които не отговарят на очакванията ви.

След като те пристигнат в нашия офис, сумата, която сте заплатили ще ви бъде възстановена до 3 работни дни.

Покажи

Абонирайте се за нашия бюлетин