Прахоуловители

Показване:
Подреждане по:

Професионален прахоуловител с мощен мотор от 25W, който ще абсорбира до 99% от праха. Изключително е..

70.00 лв

Модерен, тих, мощен и ефикасен професионален прахоуловител за маникюр. Благодарение на големия диаме..

85.00 лв

Професионален прахоуловител с модерен дизайн, тих и изключително мощен с трите си мотора по 20W. Изр..

95.00 лв

Професионален прахоуловител с мощен мотор от 25W, който ще абсорбира до 99% от праха. Изключително е..

59.00 лв

Прахоуловители

Прахоуловителите са машинки, улавящи близо 90 процента от праха, който се отделя при направата на маникюр. С тях цялата процедура се случва много по-приятно и вие едновременно с това се грижите за здравето си. Обикновено дизайните са изключително елегантни и лесни за почистване. С тях направата на красив маникюр е приятно и комфортно.

Ако искате да осигурите комфорт, както на клиентите в салона си, така и на вас самите, то задължително си купете прахоуловител. С помощта на това изобретение не ви се налага да вдишвате частиците, отделящи се при пилиране на ноктите. Не е нужно да носите предпазна маска дори, тъй като самият прахоуловител улавя близо 90% от отделящия се прах.

Всеки професионален и висококачествен прахоуловител е достоен за вниманието на потребителя. Всичко зависи от мощността на мотора, както и самия дизайн. Съобразете се най-вече с това. Цената също е фактор, който да вземете под внимание.

Що се отнася до спецификите, с които е препоръчително да се съобразите при покупката на прахоуловител, то добре е най-напред да се информирате за мощността на самия мотор.

Колкото по-голяма е мощността, толкова по-качествено е изсмукването на прахообразните частици, отделящи се при направата на маникюр. Размерите са следващото, на което да обърнете внимание. Купете прахоуловител, който е подходящ за вашата масичка за маникюр.

В не всеки салон се използва прахоуловител, но това съвсем не означава, че изборът, който прави маникюристът е добър. Необходимостта от прахоуловител е наистина голяма, тъй като с него вие се грижите както за собственото си здраве, така и за това на клиента. Възможно е от праха да развиете алергии, но прахоуловителите не позволяват това да се случи.