Мъжка боя за коса

Показване:
Подреждане по:

Боя за коса за мъже на Eugene perma Petrole Hahn е нежна 5 минутна боя без съдържание на амнояк. Съз..

17.40 лв

Професионална боя мъже за коса, брада и мустаци. Матира отлично белите косми. Без амоняк. Формула съ..

21.00 лв

5 минутно персонализирано прикриване на бяла и сива коса. Безамонячна боя мъже създадена според и..

29.90 лв

Професионална кремообразна боя за мъже. Матира и неутрализира нежеланите оттенъци на косата без да я..

19.00 лв

Боя за коса за мъже - безамонячна, специално създадена да задоволи нуждите на мъжката коса. Придава ..

15.90 лв

Мъжка боя за коса
Мъжката боя за коса е създадена специално да отговори на нуждите на косата на представителите от мъжки пол. Тя се използва най-вече за покриването на белите коси, които рано или късно се появяват. Мъжките бои за коса са с много голяма дълготрайност.

За да сте сигурни, че крайният резултат ще бъде точно онова, което сте си представяли, то крайно необходимо е да се придържате към инструкциите за употреба, посочен и директно от производителя.

Препоръчително е боята да се използва върху небоядисана коса, за максимални резултати. Нужно е да държите продукта върху косата, без да отмивате, точно толкова време, колкото е посочено върху самата опаковка.

Една от спецификите, тясно свързани с мъжката боя за коса, е това, че продуктите е препоръчително да се използват върху небоядисани коси.

Така цветът, който желаете да получите, ще е много по-наситен. Боята покрива изцяло белите коси и е уникално средство за представителите на силния пол.

Категорично, да. Всеки един продукт, който има за цел да промени цвета на косата, е препоръчително да бъде тестван предварително. Важно е 24 часа преди самата процедура, да нанесете малко количество от боята върху областта зад ухото или свивката на ръката.

Наблюдавайте дали ще се появи зачервяване, щипане или друг дискомфорт.

Ако сте решили да използвате мъжка боя за коса, то важно е да изберете продукт, предназначен за професионално ползване. Така ще бъдете сигурни, че вашата коса няма да се увреди.

В състава на качествените бои за коса за мъже липсват вредни оцветители и други не толкова безобидни съставки.