Онлайн магазин: 0882 009872 Салон: 0886 616467
...

Продуктови серии - Skeyndor

Skeyndor

-25%
Коледен комплект против бръчки Skeyndor Corrective Christmas kit Коледен комплект против бръчки Skeyndor Corrective Christmas kit

315.00 лв. 418.00 лв.

-37%
Коледен комплект с ретинол Skeyndor Power Retinol Коледен комплект с ретинол Skeyndor Power Retinol

229.00 лв. 366.00 лв.

-27%
Лифтинг комплект Skeyndor Global Lift Лифтинг комплект Skeyndor Global Lift

300.00 лв. 409.00 лв.

-40%
Сет за слънцезащита Skeyndor Dry Touch Kit Сет за слънцезащита Skeyndor Dry Touch Kit

106.30 лв. 177.10 лв.

-36%
Сет за слънцезащита Skeyndor Protective Cream Kit SPF50 Сет за слънцезащита Skeyndor Protective Cream Kit SPF50

108.00 лв. 167.60 лв.

Skeyndor е испанска професионална козметика за лице и тяло. Нейното мото е Науката създава красота. Това е козметичен бранд с над 50 годишна история и продукти, които наистина работят и в които е вложена наука, познание и любов към козметиката. Тя е синоним на високо качество, иновация и най-нови технологии не само в Испания, където през последните няколко години държи първо място по продажби, но и в света.

Защо да избера точно тази марка?

  • Защото продуктите отговарят на най-високите стандарти за козметика. 
  • Защото резултатите се виждат бързо
  • Защото обичате лукса и търсите най-доброто за себе си

Защо да поръчам продукти Skeyndor от BeautyMall.bg?

  • Защото ние предлагаме само подбрани и качествени професионални продукти на брандове, които не правят компромис
  • Защото BeautyMall е първия официален онлайн магазин, на който представителството на Skeyndor България се довери

Ясно позиционирането си като консултант по красота, стремежът към иновации и предоставянето на свързани качествени продукти е една от движещите сили зад развитието на компанията, предоставяща подкрепа на хиляди професионалисти по целия свят. Тази философия, заедно с богат опит, постоянни изследвания и най-новите технологични разработки в областта на козметологията, доведоха до раждането на концепцията SKEYNDOR - "Научен подход към грижата за кожата". Тази концепция се основава на клинично доказани резултати и научни изследвания. В Terrassa компанията разполага с усъвършенстван отдел за изследване и развитие и модерен завод за производство и опаковане, където се извършва строг контрол на качеството на всички продукти, което спомогна за запазването на позицията си на лидер в професионалната козметика, както и за постигането на значителни успех в международен план. Развитието на компанията за повече от 50 години стана възможно благодарение на ползотворното сътрудничество с козметолози, които вярват във високото качество на продуктите на SKEYNDOR, както и на факта, че компанията предоставя цялостна помощ и подкрепа на своите клиенти, действайки като надежден консултант в салонния бизнес.

Покажи

Абонирайте се за нашия бюлетин