Онлайн магазин: 0882 009872 Салон: 0886 616467
...

Маски за лице за суха и чувствителна кожа

-20%
Маска за лице Jumiso All day Vitamin Nourishing & Recharging Mask 100ml Jumiso Маска за лице Jumiso All day Vitamin Nourishing & Recharging Mask 100ml

43.90 лв. 54.90 лв.

-20%
Шийт маска с масло от шеа  Missha AIry Fit Sheet Mask Shea Butter Missha Шийт маска с масло от шеа Missha AIry Fit Sheet Mask Shea Butter

2.80 лв. 3.50 лв.

-20%
Шийт маска с прополис Missha Mascure Nutrition Sheet Mask Missha Шийт маска с прополис Missha Mascure Nutrition Sheet Mask

3.90 лв. 4.90 лв.

-40%
Витаминен крем за суха кожа Syis vitamin cream cocktail 50ml Syis Pro Витаминен крем за суха кожа Syis vitamin cream cocktail 50ml

14.35 лв. 23.90 лв.

-40%
Витаминен крем за суха кожа Syis vitamin cream cocktail 100 ml Syis Pro Витаминен крем за суха кожа Syis vitamin cream cocktail 100 ml

21.55 лв. 35.90 лв.

Ако кожата на лицето ви лесно губи от естествена си влага и това става видимо с увеличена чувствителност и дори отлюспване на повърхностния слой се налага да се грижите с подобаващо внимание, за да не се задълбочи проблемът.

Каква трябва да е грижата за суха и чувствителна кожа на лицето

С две думи – внимателна и непрестанна. Това се налага поради няколко причини, с които ще ви запознаем в следващите редове.

На първо място се налага да дадете на кожата богатата грижа, която да я подхрани и й достави всички полезни вещества, които да балансират загубата на вода.

Това важи с пълна сила в различни ситуации, в които сте изложени за продължително време на различни атмосферни влияния.

Силното слънце през лятото прави кожата тъмна и вероятно се харесвате, когато придобиете впечатляващ загар.

Но наред с това цената, която плащате е, че кожата се изсушава и това лесно става видимо.

Когато дните станат не само по-късни, но и студени и ветровити сухата кожа става още по-суха, а чувствителната реагира като се зачервява и може да стане болезнена на допир.

Така и през зимата подхранването и правилната грижа остават задължение на притежателите на суха и чувствителна кожа.

Маските за суха кожа имат моментално действие и ако изчакате препоръчителното време ще забележите огромната разлика.

В тях са вложени доказано работещите активни вещества, които не само ще регулират моментното състояние, а ще подобрят кожата ви в дълготраен аспект.

Богатата текстура на всички продукти в тази категория ще проникнат мигновено в дълбочина и ще доставят ценни вещества, благодарение на които синтезът на колаген ще се увеличи.

Наред с това ако има зачервявания те ще изчезнат и след като измиете маската ще установите, че кожата ви е не само по-гладка, но и с подобрен тургор.

Отлично качество и ниски цени от онлайн магазин BeautyMall.bg

Всичко, което ви предлагаме тук е само висок клас професионална козметика за лице, тяло и коса. Ако се колебаете какво да изберете се обърнете към наш консултант.

Ща получите компетентни съвети не само как да изберете най-подходящите за вас продукти, но и за цялостната грижа за добрия ви външен вид.

Доставката, което можем да ви осигурим е не само бърза, но и на ниска цена, без значение в кое населено място се намирате.

Ако стойността на поръчката ви е на сума над 50 лева, тя ще пристигне с напълно безплатна доставка до посочен от вас адрес.

Имате право да заявите връщане, като това трябва да стане до 14 дена, след като сте приели пратката.

След като получим върнатите продукти в нашия офис, платената от вас сума ще ви бъде възстановена в рамките на 3 работни дни.

Покажи

Абонирайте се за нашия бюлетин