Трайна боя за коса

Показване:
Подреждане по:
Амонячна Боя за коса Dusy Color Creations 100ml -20%

    Създайте красиви и наситени цветове с професионалната боя за коса Dusy Color Cre..

20.90 лв 16.70 лв

Боя за коса Goldwell Topchic 60ml -15%

Goldwell topchic е професионална боя за коса с прекрасни, наситени и интензивни цветове А..

24.90 лв 21.15 лв

Боя за коса Loreal Majirel -5%

Професионална боя за коса с 100% покритие на бялата коса. В богатата палитра на Loreal Majirel са вк..

22.90 лв 21.75 лв

Трайна боя за коса Selective Professional Colorevo 100ml. -10%

Всяка жена мечтае за дълготраен цвят на косата със силен блясък, без увреждане. Всичко това вече е в..

16.50 лв 14.85 лв

Coiffeo е трайна боя за коса, с наситени цветове. Насладете се на траен цвят и блясък с френската..

13.50 лв

Трайна боя за коса - Alfaparf Evolution 60 ml -10%

    Alfaparf Milano Evolution of the Color Cube е трайна боя за коса, обогатена с хи..

16.50 лв 14.85 лв

Трайна професионална Боя за коса Carmen Eugene Perma, формула обогатена с  REFLECT MAGNETIQ SYS..

24.00 лв

Боята за коса Keune Tinta запазва цялостта на косъма и защитава скалпа като оставя косата здрава и б..

29.50 лв

Боя за коса Loreal Majirel Cool-Cover -5%

Искате да постигнете модерен студен цвят, като премахнете топлите нюанси в косите? Това може бе..

22.90 лв 21.75 лв

Боя за коса Socolor Matrix е професионална трайна боя за коса с 100% покритие на белите коси. Нежна ..

20.50 лв

Насладете се на новите по-наситени и подобрени цветове на Wella Koleston Perfect Me+. Боя..

31.30 лв

В боята ILLUMINA е използвана революционна формула MICROLIGHT™,чрез която с помо..

32.50 лв

Боя за коса Loreal Majirel Metalic -5%

Независимо дали говорим за мода в обеклото, грима, дрехите или косата Металните цветове до сега нико..

22.90 лв 21.75 лв

Силно изсветляваща боя Loreal Majirel -5%

Силно изсветляваща трайна боя за коса Majirel High Lift HL, ниво на изсветляване до 4-5 то..

22.90 лв 21.75 лв

Трайна боя за коса

Промяната и поддръжката на цвета с трайна боя за коса има своите особености. Добрите новини са, че всеки един цвят е постижим, стига да подходим правилно и да подберем качествена боя за коса.

Разбира се, когато си поставяме за цел да постигнем даден нюанс, винаги е редно да се съобразим с естествения си цвят, както и със състоянието на косата в момента на боядисване.

Професионалните бои за коса, които ще намерите в BeautyMall.bg, ви позволяват да получите желания тон без да увредите косата си. Освен това, те притежават изключителна трайност, с която ще се радвате на избрания цвят до момента, в който не се вдъхновите за промяна.

Подходяща ли е тази боя за бели коси

Има редица причини, по които решаваме да боядисаме косата си. Едни от нас се нуждаят от промяна, други искат да поддържат цвета, който считат, че им подхожда най-много, а трети целят да скрият появата на бели коси.

При всеки един изходен цвят съществуват определени предизвикателства за постигането на наситени и трайни резултати. Белите коси обаче са известни с тенденцията да не задържат боя. Единствено висококачествените бои могат да се преборят с тази естествена особеност.

Плътното и трайно покритие на белите коси зависи от равномерното нанасяне на оцветяващия продукт. Също така, проникването на боята в косъма и фиксирането на цвета осигуряват дълготрайни резултати. Белите коси се появяват по индивидуален начин при всеки от нас.

Най-често ги забелязваме с напредването на възрастта, но вече при все повече млади хора се наблюдава побеляване на отделни косми или цели кичури.

Точно това постепенно изменение на естествения цвят изисква боята да се нанася равномерно, за да може покритието да бъде уеднаквено. В резултат ще се радвате на наситен цвят, жизнена коса и сияйно излъчване и то постигнати с лекота.

Червена боя – какво да очаквате

Докато за белите коси е най-трудно да усвоят боята, пред червенокосите дами има друго предизвикателство. Червеният цвят е пословичен със своя краткотраен ефект и нуждата от често опресняване.

Професионалните модели трайна боя за коса, обаче, няма да ви разочароват и в това отношение. Дори най-смелите нюанси са напълно постижими и ще им се радвате дълго. Това се дължи на качествените формули на трайните бои, които устояват без проблем на изпитанията на средата, агресивното и редовно стилизиране, както и честото измиване.

Както знаем, най-големите врагове на наситения цвят са изгарянето от слънцето или термичната стилизация, както и почистващите средства, които не са предназначени за боядисана коса. Действието на тези фактори се наблюдава най-ясно при червените тонове.

В действителност, трайността на цвета зависи на първо място от високото качество на боята и то е от първостепенно значение за поведението на тона след боядисване. Не се колебайте да си подарите желания червен нюанс и смело да изразявате личността си. Имате безусловната подкрепа на професионалните трайни бои, които ще намерите в онлайн бутика за маркова козметика BeautyMall.bg.

Трайна боя за коса с масла – хидратиране и подхранване

Когато говорим за перманентно боядисване, няма как да не засегнем темата за въздействието на боята върху здравия вид на косата. Професионалните продукти за промяна на цвета се отличават със своето щадящо действие.

В това отношение ние предлагаме деликатни трайни бои, които не само не увреждат косата, но дори я подхранват. Така след боядисване косата е още по-жизнена, блестяща и еластична, а косопад не се наблюдава.

Боята за коса, обогатена с арган, доставя необходимите полезни вещества по най-ефективния начин. Като оцветител, тя повлиява косата в дълбочина и именно по този начин ценните съставки като витамини и каротин заздравяват косъма в структурно отношение.

Маслата от своя страна хидратират и омекотяват косата, което прави цвета още по-жизнен и наситен. Щадящите трайни бои за коса правят боядисването още по-вълнуващо, защото с тях сте напълно спокойни за доброто състояние на косата си.

Самата думичка “перманентен“ означава, постоянен, т.е цвета остава, може единствено да избледнее. С времето интензивността на цвета намалява и трябва да го освежим.
Качествените съвременни бои са направени максимално щадящи, както за косата, така и за скалпа. Много от тях са обогатени с различни съставки за подхранване на косата по време на боядисване.
За да се възстанови увредената коса е необходимо да се направят възстановяващи терапии, възстановяващи маски или ампули. Дори и с най-качествената боя няма как да възстановите косата си.
Обикновено израсналия корен се показва след около 10 дни след боядисване. Спокойно можете да използвате трайна боя, за да покриете корена и освежите цвета.
При алергичен скалп е задължителен теста преди боядисване. Но за да го щадим максимално е добре да се използва органична или фито боя.
Най-добрата марка боя за коса е тази, с която постигате нужния и желан ефект, както и същевременно с това постигате максимално негативни ефекти върху косъма и скалпа.