Изкуствени мигли и боя за вежди

Показване:
Подреждане по:

  Искате да подчертаете веждите, без да се налага да правите това ежедневно?   ..

10.90 лв

Професионална боя за мигли и вежди. Разфасовка 15мл  Препоръчително да се използва в комбинация..

10.90 лв

Извита пинцета за вежди Sibel Дължина: 9 см ..

9.50 лв

Висококачествени черни мигли косъм по косъм 16 реда с извивка C, дебелина 15 мм. Налични дължини ..

39.00 лв

Висококачествени черни мигли косъм по косъм 16 реда с извивка C, дебелина 20 мм. Налични дъл..

39.00 лв

Висококачествени черни мигли косъм по косъм 16 реда с извивка J, дебелина 20 мм. Налични дъл..

39.00 лв

Практичен несесер за пинцети, който предотвратява изпадането на пинцетите благодарение на магнитния ..

75.00 лв

  Епилацията с конец е естествен и безболезнен метод за премахване на окосмяването по лицето..

18.90 лв

Копринени мигли за максимален обем косъм по косъм. Извивка C, дебелина 0,10мм. Налични дължини 8,..

39.00 лв

Миглите са с С-извивка и 0.15 дебелина. Изберете желаната от вас дължина от падащото меню. ..

29.00 лв

Бързо съхнещо лепило за мигли косъм по косъм, задържа миглите до 4 седмици ..

49.00 лв

Цвят: черен Време за втвърдяване: 1-2 секунди Издръжливост: 6-7 седмици Вискозитет: разредено ..

45.00 лв

Миглите са изкуствен косъм дебелина 0.15 извивка D. ..

10.00 лв

Оксидант за боя за мигли и вежди. 3% окислител за смесване на всички цветове боя. Изтискайте приб..

9.80 лв

Прецизна пинцета за оформяне на вежди, за лесно отстраняване и на най-фините косъмчета. Изработен..

9.80 лв

Прецизна пинцета за оформяне на вежди, за лесно отстраняване и на най-фините косъмчета. Изработен..

9.80 лв

Прецизна пинцета за оформяне на вежди, за лесно отстраняване и на най-фините косъмчета. Изработен..

12.90 лв

Професионална пинцета за оформяне на вежди, изработена от висококачествена стомана.  Изключи..

9.80 лв

Професионална пинцета за оформяне на вежди, изработена от висококачествена стомана.  Изключи..

9.80 лв

Пинцета за мигли Очакваме доставка

  Професионални пинсети за поставяне на мигли. Пинцети от неръждаема стомана, лека, мн..

17.90 лв

  Леко огъната вложка, подходяща за нанасяне на мигли и вежди. Лека пинцета в цвят дъга. ..

17.90 лв

Пинцета за мигли права черна 12,5см Sibel НОВ

  Лека пинцета с дължина 12,5см, изработена от неръждаема, подходяща за отделяне и нанасяне ..

28.90 лв

Една от най-модерните разкрасяващи процедури в днешно време е поставянето на изкуствени мигли.

Жените обичат да се полагат на това, тъй като крайният резултат успява до голяма степен да промени външния им вид в по-добра посока. Зашеметяващия поглед е възможен, благодарение единствено на поставянето на мигли.

Тази процедура, наред с всичко останало, ви спестява и не малка част от времето, тъй като не се налага всеки ден да поставяте спирала и да отделяте слепналите от нея косъмчета.

Ние от онлайн магазина за професионална козметика BeautyMall.bg ви осигуряваме едно изключително богато разнообразие от всякакви модели изкуствени мигли, както и аксесоари за веждите и тяхната поддръжка.

От тази категория имате възможността да си закупите професионални пинцети, с които да почистите съвършено добре израсналите косъмчета и да придадете невероятно красива форма на своите вежди.

Ако изпитвате известно затруднение при избора на мигли и аксесоари за подържането на веждите, то нашият съвет е да се свържете с консултантите ни, които ще ви съветват и напътстват, така че да можете да инвестирате парите си в правилния продукт.

Не губете и минута излишно време, тъй като количествата ни са ограничени и е твърде вероятно да пропуснете възможност, която не се предлага всеки ден.

Какви изкуствени мигли съществуват и как да изберем правилните за нас

Най-общо казано, съществуват три основни вида изкуствени мигли, а именно: мигли на ленти, мигли на снопчета и индивидуални мигли.

Всички те биха могли да се превърнат в перфектните за вас, стига преди това да сте решили кой начин ще ви бъде най-лесен и комфортен за поставяне.

Ако сте от хората, които не им е присърце да се занимават с пипкави действия, то най-добре насочете вниманието си към първия или втория модел.

Друг е въпросът, ако сте професионалисти и за вас не съществуват никакви пречки при процеса на разкрасяване. В такъв случай можете да заложите на който и да е било от двата варианта.

Що се отнася до избора на пинцети или някой от другите аксесоари, способстващи за това да имате поглед, за какъвто от дълго време насам мечтаете, то можете да разгледате предложения като боя за вежди или професионални пинцети.

Как да се ориентираме към правилната боя за вежди

Всяка една боя за вежди в тази категория е трайна, нанася се изключително лесно с помощта на четка и със сигурност ще останете безкрайно очаровани от нейните качества и свойства.

Тя няма да предизвика нито парене зачервяване, нито каквито и да било други алергични реакции.

Доверявайки се на BeautyMall.bg, то вие сте на път да превърнете външния си вид в такъв, за какъвто мечтаете от дълго време насам.

Ние знаем как да направим комплимент на всяка една дама и предложенията ни в този каталог са ясно доказателство за това.

Ако ви предстои да си купувате изкуствени мигли, то най-добре заложете на онези, които изглеждат наистина естествено, когато са на клепачите ви. Изберете възможно най-фините и деликатни мигли, така че самият клепач да не натежава и в един момент да имате усещането, че миглите закриват част от лицето ви. Копринените такива са идеален избор за всеки, който иска да запази естественото си излъчване.

Да, копринените мигли са едни от най-предпочитаните, заради това, че много малко са случаите, в които те предизвикват алергии. Отделно от това този вид мигли изглеждат изключително естествено и рядко някой може да предположи, че имате допълнително поставени мигли върху клепача си. Освен, че служат за обем, то с тях можете да удължите и естествените си мигли.

Изборът на цвят за боя за вежди и мигли често пъти затруднява потребителите. Знаете, че цветът на веждите се различава от този на косата. Обикновено той е с няколко нюанса по-тъмен. Ако сте решил ида изберете една боя за мигли и вежди, то добре е да заложите на колкото се може по-тъмна такава, за да е максимално плътно покритието. За предпочитане е да си купите две отделни бои, така че резултатите да бъдат онова, което искате.

Това е напълно възможно, ако боята е специализирана за боядисването на мигли и на вежди. В случай, че сте избрали модел, предназначен само за едното, то не е добре да експериментирате. Така можете да предизвикате чувствителност или алергия.

Изборът на качествена боя не ще увреди миглите и веждите. Ако сте решили да пазарувате от магазин, който не е специализиран в продажбата на такъв клас продукти, то твърде вероятно да допринесете за увреждането на вашите мигли или вежди. По-лошо е обаче, ако боята е наистина ниско качествено. Възможно е да настъпят сериозни алергични реакции.