Оксиданти за боя

Показване:
Подреждане по:

  Кремообразен оксидант на Eugene Perma, подходящ за смесване с всички професионални амонячн..

15.00 лв

Кремообразен оксидант обогатен с арганово масло и приятен плодов аромат. Стабилизирано в РН. Из..

12.90 лв

Оксидант за активиране на амонячна боя. Професионална разфасовка от 1 литър. Лека кремообразна к..

10.90 лв

  Активатор / оксидант за амонячна боя за коса. Подходящ за професионална употреба, оксидант..

13.90 лв

Крем оксиданта на INOA е за работа във фризьорски салони. С кремообразна консистенция за акти..

28.00 лв

  Оксидант за активиране на амонячна боя Majrel. Професионална разфасовка от 1 литър. Лека..

22.00 лв

Оксиданти за боя

Ако боядисвате косата си, то няма как да не сте наясно колко важно е да изберете качествена боя за коса и всичко нужно, за да се сдобиете с желания цвят.

Наред с това се налага да помислите и за здравето на всеки един косъм, за да не се окажете с точния цвят, но косата ви да е необратимо увредена.

Тук на помощ идват качествените и щадящи оксиданти. С тяхна помощ боядисването ще е дълготрайно, а косата мека, блестяща и пълна с живот.

Оксиданти за боя – какво точно правят

Те са неразделна част от съвременните бои, които се използват както от колористите, така и от жените, които се боядисват у дома. Действието им просто, но реално без тях няма да се случи нищо.

Оксидантите представляват емулсия, която активира процеса на боядисване. Благодарение на тях се стартират окислителни процеси, които свързват всеки един косъм с пигментите на боята и то по един наистина траен начин.

Най-общо казано, благодарение на тях космената обвивка се отваря и по този начин боята прониква в нея и дава желания цвят.

Както вече може и сами да се досетите този процес малко или много нарушава структурата на косъма.

Именно за това е добре да изберете качествен оксидант, който е в идеалното съотношение и концентрация, за да намалите вредното му влияние в максимална степен.

Как да изберете качествен продукт

Това може да се случи много лесно. Само разгледайте продуктите, които сме подбрали за вас и ако имате дори и най-малкото съмнение, нашите консултанти ще ви помогнат да изберете най-подходящото за вас.

Качествените оксиданти трябва да отговарят на няколко условия. На първо място не се доверявайте на марки, които никога не сте чували.

Увреждането на косата може да бъде трайно, ако използвате продукти, които не са преминали нужните изпитания и не отговарят на стандартните за качество.

Какви видове оксиданти има

Процентното съотношение е това, което указва за какво може да се използват различните видове. Тези, които са около 3%, са максимално щадящи и със слабо действие.

При оксидант 6% се постига изсветляване с около 2 тона на косата, а за постигането на светло русо се налага употребата на поне 10%-тен оксидант.

Важно е да се консултирате при избора си, за да не се окаже, че сте се сдобили с прекалено силен продукт, който буквално може да изгори косата ви.

Изберете оксиданти на ниска цена от BeautyMall.bg

В нашия онлайн магазин не само ви предлагаме оригинална козметика за коса. Тук всичко, което може да пожелаете да имате може да бъде ваше на ниска цена. Времето за доставка е между 1 и 3 работни дни.

Предлагаме и експресна доставка за град София, която е само за един ден. Имате право в рамките на 14 дни, след получаването на пратката си да върнете продуктите. Ние ви обещаваме да възстановим платената от вас сума в 3-дневен срок.