Оксиданти за боя

Показване:
Подреждане по:
Оксидант Dusy Color Creations 1l -20%

Кремообразен оксидант за амонячна боя Dusy. Отлична кремообразна консистенция, която позволя..

Оксидант Dusy Color Creations 250ml -20%

Кремообразен оксидант за амонячна боя Dusy. Отлична кремообразна консистенция, която позволя..

Оксидант Goldwell Topchic 1l -10%

Кремообразен оксидант за амонячната боя на Goldwell Topchic Отлична кремообразна консистенция, ко..

    Съчетава иновативни технологии и висококачествени компоненти. Препо..

Оксидант боя за коса Selective Professional ColorEvo Oxy 1000ml -10%

    ColorEvo Oxy помага за постигането на изключителни резултати, когато се комб..

Оксидант за боя 1 литър -15%

Оксидант за активиране на амонячна боя. Професионална разфасовка от 1 литър. Лека кремообразна к..

Оксидант за безамонячна боя KayPro Kaycolor Hydrogen Peroxide1000ml -10%

    Съчетава иновативни технологии и висококачествени компоненти. Препоръчителн..

    Вземете подходяща пластмасова купичка. Изстискайте необходимото количество боя и..

Оксидант за безамонячна боя Selective Reverso Oxi 1000ml -10%

    Нежна оксидираща емулсия обогатена с изключителна комбинация от суперхрани, коят..

Професионален оксидант за коса Eugene Perma Очакваме доставка

  Кремообразен оксидант на Eugene Perma, подходящ за смесване с всички професионални амонячн..

Коса - Oксидант Oxid o 1000ml на ALFAPARF -10%

  Активатор / оксидант за амонячна боя за коса. Подходящ за професионална употреба, оксидант..

Oксидант Oxid'o 90ml  ALFAPARF | BeautyMall.bg -10%

  Активатор / оксидант за амонячна боя за коса. Подходящ за професионална употреба, оксидант..

Оксидант Loreal INOA -10%

    Крем оксиданта на INOA е за работа във фризьорски салони. С кремообразна ко..

Крем оксидант Loreal Majirel -10%

  Оксидант за активиране на амонячна боя Majrel. Професионална разфасовка от 1 литър. Лека..

Кремообразен оксидант Loreal professionnel blond studio developer -10%

Напълно сатабилизиран и буфериран окисадант, осигурява контролирано изсветляване и равномерен резулт..

Оксиданти за боя

Ако боядисвате косата си, то няма как да не сте наясно колко важно е да изберете качествена боя за коса и всичко нужно, за да се сдобиете с желания цвят.

Наред с това се налага да помислите и за здравето на всеки един косъм, за да не се окажете с точния цвят, но косата ви да е необратимо увредена.

Тук на помощ идват качествените и щадящи оксиданти. С тяхна помощ боядисването ще е дълготрайно, а косата мека, блестяща и пълна с живот.

Оксиданти за боя – какво точно правят

Те са неразделна част от съвременните бои, които се използват както от колористите, така и от жените, които се боядисват у дома. Действието им просто, но реално без тях няма да се случи нищо.

Оксидантите представляват емулсия, която активира процеса на боядисване. Благодарение на тях се стартират окислителни процеси, които свързват всеки един косъм с пигментите на боята и то по един наистина траен начин.

Най-общо казано, благодарение на тях космената обвивка се отваря и по този начин боята прониква в нея и дава желания цвят.

Както вече може и сами да се досетите този процес малко или много нарушава структурата на косъма.

Именно за това е добре да изберете качествен оксидант, който е в идеалното съотношение и концентрация, за да намалите вредното му влияние в максимална степен.

Как да изберете качествен продукт

Това може да се случи много лесно. Само разгледайте продуктите, които сме подбрали за вас и ако имате дори и най-малкото съмнение, нашите консултанти ще ви помогнат да изберете най-подходящото за вас.

Качествените оксиданти трябва да отговарят на няколко условия. На първо място не се доверявайте на марки, които никога не сте чували.

Увреждането на косата може да бъде трайно, ако използвате продукти, които не са преминали нужните изпитания и не отговарят на стандартните за качество.

Какви видове оксиданти има

Процентното съотношение е това, което указва за какво може да се използват различните видове. Тези, които са около 3%, са максимално щадящи и със слабо действие.

При оксидант 6% се постига изсветляване с около 2 тона на косата, а за постигането на светло русо се налага употребата на поне 10%-тен оксидант.

Важно е да се консултирате при избора си, за да не се окаже, че сте се сдобили с прекалено силен продукт, който буквално може да изгори косата ви.

Изберете оксиданти на ниска цена от BeautyMall.bg

В нашия онлайн магазин не само ви предлагаме оригинална козметика за коса. Тук всичко, което може да пожелаете да имате може да бъде ваше на ниска цена. Времето за доставка е между 1 и 3 работни дни.

Предлагаме и експресна доставка за град София, която е само за един ден. Имате право в рамките на 14 дни, след получаването на пратката си да върнете продуктите. Ние ви обещаваме да възстановим платената от вас сума в 3-дневен срок.

Когато боядисваме косите си, то ние задължително трябва да използваме оксиданти за боя. За някой от вас това може и да е неизвестно, ако посещава редовно фризьор за извършването на тази процедура.

От голямо значение за косата и нейния вид е това какъв оксидант ще предпочетем да използваме. Препоръчва се той да бъде професионален и да е от наистина висок клас.

Оксидантите за боя в никакъв случай не може да се каже, че са безвредни. Важно е задължително да се следват няколко стъпки, така че те да не нанесат никакви щети върху косата.

Ако искате след края на процедурата косата ви да бъде също толкова здрава и сияйна както преди, то важно правило е да се придържате към указанията, които производителят е посочил за вас.

Когато сте решили да боядисвате косите си в домашни условия, то едно от най-важните неща е да си купите наистина качествен оксидант, който да ви гарантира резултатите, които се стремите да постигнете.

Не забравяйте преди старта на процедурата, да прочетете внимателно всички указания за употреба, посочени ви директно от производителя.

На пазара се предлагат наистина разнообразни оксиданти за боя. Някой от продуктите са предназначени за амонячна боя, другите са под формата на крем. Изберете средство, което отговаря на вашето търсене.

Ако искате да получите наистина добри резултати, то нужно е винаги да купувате продукти, които са предназначени за професионална употреба.

Важно е обаче да сте запознати  със самия продукт и да знаете как точно да го използвате. В противен случай никой не може да ви гарантира за крайния резултат.

}