Плащане и доставка

Извиняваме се за неудобството, но поради голямия брой поръчки в момента времето за доставка е в рамките на 2-5 работни дни.

Начин на доставка
Доставките се извършват от куриерските фирми Спиди, Рапидо и Лео Експрес, като за София пратките до адрес се извършават от наши собствени куриери. Поръчки за страната на стойност на продуктите под 15лв. се доставят само до офис на Спиди.

Време за доставка
Всички поръчки напаравени до 16.00 ч. се доставят до 2 работни дни (изключение правят поръчките, за които продуктите не са в наличност).

 

Цена за доставка
Цената на доставка до адрес или офис на Спиди е 3лв. за поръчки под 60лв. За поръчки над 60лв. доставката е безплатна.
 

 

Цена за доставка на професионално обемно оборудване
Примери:

  • Вапазон, лампа лупа, фризьорска количка. преносима кушетка - 20лв.
  • Фризьорски стол, козметичен комбайн - 50лв.
  • Измивна фризьорска колона, козметична кушетка - 100лв.

В цената на обемните пратки е включена и застраховка.

 

Получаване на пратката
Всички пратки са с включена опция ''преглед преди плащане''. Отварянето на пратката трябва да се извършва в присъствието на куриера и ако при проверката продуктите не отговарят на поръчката, то тогава пратката се връща на него.

 

Начин на плащане
Ако желаеш да заплатиш пратката си в брой на куриера избери опция ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА, когато завършваш поръчката си. Разбира се, можеш да заплатиш поръчката си и с дебитна / кредитна карта. В този случай избери опция ПЛАЩАНЕ С КРЕДИТНА/ДЕБИТНА КАРТА.

 

Продуктите са с гарантирано качество. Цените са в български лева и с добавен ДДС.

 

При проблем с поръчката
Въпреки голямото старание, с което приготвяме твоята поръчка, и ние все пак сме хора и ние грешим понякога. Ако все пак това се случи, просто ни се обади на тел. 0882 009872 или 0700 20822 и ние обещаваме да поправим грешката си по най - добрия за теб начин.

 

* Съгласно Наредба Н-18, чл. 3 на НАП www.beautymall.bg вече изпраща на своите клиенти поръчаните продукти с пощенски паричен превод /ППП/. Това означава, че вместо издаваната от нас касова бележка, клиентите, които са избрали плащане в брой чрез наложен платеж, ще получават разписка за ППП от самия куриер. Тази разписка е различна от издаваната товарителница и е признат от закона фискален документ за извършена продажба/покупка със силата на касов бон/. Моля пазете издадената разписка в случай, че решите да замените или върнете закупения продукт