Плащане и доставка

 

Начин на доставка
Доставките се извършват от куриерските фирми Спиди, Рапидо и Лео Експрес, като за София пратките до адрес се извършават от наши собствени куриери. Поръчки на стойност на продуктите под 15лв. за страната освен за София се доставят само до офис на Спиди.

 

Време за доставка
Всички поръчки напаравени до 16.00 ч. се доставят на следващия работен ден, а поръчките направени след 16.00 ч. се доставят до 2 работни дни (изключение правят поръчките, за които продуктите не са в наличност).

 

Цена за доставка
Цената на доставка до адрес или офис на Спиди е 3лв. за поръчки под 50лв. За поръчки над 50лв. доставката е безплатна.
Предлагаме и опция ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА ДО 6ч, която важи само за СОФИЯ. Цената е 8лв. и условието е да поръчаш до 12ч.
 

 

Получаване на пратката
Всички пратки са с включена опция ''преглед преди плащане''. Отварянето на пратката трябва да се извършва в присъствието на куриера и ако при проверката продуктите не отговарят на поръчката, то тогава пратката се връща на него.

 

Начин на плащане
Ако желаеш да заплатиш пратката си в брой на куриера избери опция ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА, когато завършваш поръчката си. Разбира се, можеш да заплатиш поръчката си и с дебитна / кредитна карта. В този случай избери опция ПЛАЩАНЕ С КРЕДИТНА/ДЕБИТНА КАРТА.

 

Продуктите са с гарантирано качество. Цените са в български лева и с добавен ДДС.

 

При проблем с поръчката
Въпреки голямото старание, с което приготвяме твоята поръчка, и ние все пак сме хора и ние грешим понякога. Ако все пак това се случи, просто ни се обади на тел. 0882 009872 или 0700 20822 и ние обещаваме да поправим грешката си по най - добрия за теб начин.