Плащане и доставка

 

В Beautymall. bg  можете да платите:

 

  • 1. Плащане чрез Наложен платеж - заплаща се на куриера. След като клиента е направил свой избор, въвел е адрес за получаване, избира начин на плащане - Плащане при доставка . Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.
  • 2. Плащане чрез виртуален пос терминал - след като клиента е направил свой избор, въвел е адрес за получаване, избира начин на плащане - Плащане с кредитна/дебитна карта. След като потвърди поръчката чрез натискане на бутона" Потвърди" системата прехвърля към страницата на виртуалният пос терминал, където се въвеждат данните от кредитната или дебитната карта, след което клиента бива препратен обратно към електронния магазин и бива уведомен дали плащането е било успешно

 

 

Условията за доставка на стоки поръчани от нашия електронен магазин важат само за доставка на територията на Република България. Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. При поръчка на продукти на стойност под 15 лева, доставката се извършва до офис на СПИДИ. При поръчка на стойност под 50 лв се надчислява доставка в размер на 3 лв, при поръчки над 50 лв доставката е безплатна. Цената на доставката е 3 лв независимо от това дали, доставката ще бъде до адрес на получателя или до офис на куриерска фирма. Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. Продуктите за София се изпращат с куриер на beautymall. bg, а за страната с куриерска фирма.  Доставката се извършва с куриер от 11.00 до 17.30 часа. Доставки не се извършват в събота и неделя и на  официални празници.

 

 

Цени за доставкa:

 

  • Безплатна доставка  за София и страната над 50 лв

  • Стандартна доставка за всички продукти /за цялата страна/ – 3.00 лв.

  • Експресна доставка важи - 8 лв само за гр. София / важи за поръчки направени до 14 часа/

 

 Такса за фиксиран час за доставка  – 2,40лв. /заплаща се отделно от таксата за доставка дори и при безплатна доставка/.

 

*Трябва задължително да посочите в раздел „Метод на плащане/Доставка“, вашите  специални указания за фиксиран час и място. 

 

Начин на доставка:

 


Стоките, поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма Rapido.

 

- ДО АДРЕС, заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. Куриерите не се обаждат предварително преди да посетят адреса, освен ако изрично не сте пожелали. При неуспешна доставка се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка за повторна доставка на пратката.


 


- ДО ОФИС, при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Вие ни уведомявате за адреса на офиса на куриерската фирма във Вашия град, от който искате да си получите пратката. При получаване на пратки до офис може да избирате дали да бъдат до офис на Rapido или Speedy.

 

 

Срокове за доставка:

 

В зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Поръчките направени до 16.00 часа се доставят на следващият ден, поръчки направени след 16.00 часа се доставят до 2 работни дни, изключение правят поръчките за които продукти не са в наличност или  в населенот място няма ежедневен разнос на куриерскат фирма.

 

Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.

 

 

Всички пратки са с опция "Преглед".

 

 

Можете да върнете закупен продукт в 14-дневен срок от датата на закупуване. Условието за връщане е продуктът да не е използван, в ненарушена опаковка и с етикети на производителя и вносителя. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Парите се възстановяват в 3-дневен срок от датата на получаване на продукта обратно при нас.