Плащане и доставка

 

Скъпи Клиенти, във връзка с настъпващите Коледни и Новогодишни празници, поръчките ще се обработват по следния начин:

Поръчките направени от 23 до 25.12 ще се обработят на 28 и 29.12 

Поръчките направени от 26 до 31.12 ще се обработят на 2 и 3.01

Екипа на BeautyMall.bg, Ви желае Светли и топли празници!

Начин на доставка

Доставките се извършват от куриерските фирми Спиди и One Express, като за София пратките до адрес се извършават от наши собствени куриери.

Минимална стойност на поръчката - 8.00лв.

Време за доставка
Всички поръчки напаравени до 16.00 ч. се доставят до 2 работни дни (изключение правят поръчките, за които продуктите не са в наличност). 
При промоционални кампании е възможно забавяне на доставките.

Цена за доставка
Цената на доставка офис на Спиди е 3.90лв., а до адрес е 3.90лв. за поръчки под 70лв. За поръчки над 70лв. доставката е безплатна.

 

Цена за доставка на професионално обемно оборудване

Примери:

  • Работен козметичен стол, козметична количка - 9лв.
  • Пароозонатор, лампа лупа, фризьорска количка. преносима кушетка - 18лв.
  • Фризьорски стол, козметичен комбайн - 45лв.
  • Измивна фризьорска колона - 54-63лв.

В цената на обемните пратки е включена и застраховка.

Получаване на пратката
Всички пратки са с включена опция ''преглед преди плащане''. Отварянето на пратката трябва да се извършва в присъствието на куриера и ако при проверката продуктите не отговарят на поръчката, то тогава пратката се връща на него.

Начин на плащане
Ако желаеш да заплатиш пратката си в брой на куриера избери опция ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА, когато завършваш поръчката си. Разбира се, можеш да заплатиш поръчката и с дебитна / кредитна карта. В този случай избери опция ПЛАЩАНЕ С КРЕДИТНА/ДЕБИТНА КАРТА. 

Поръчки с доставка извън територията на България се заплащат предварително чрез виртуалния ни пос терминал.

Поръчките, които са подготвени за взимане от нашите обекти се съхраняват 5 дни, след което се изтеглят и анулират.

Продуктите са с гарантирано качество. Цените са в български лева и с добавен ДДС.

При поръчка на продукти за доставка извън територията на България, горепосочените цени за доставака не са валидни. В тези случаи цената на доставката е според тарифите на куриерската фирма.

При проблем с поръчката
Въпреки голямото старание, с което приготвяме твоята поръчка, и ние все пак сме хора и ние грешим понякога. Ако все пак това се случи, просто ни се обади на тел. 0882 009872 и ние обещаваме да поправим грешката си по най - добрия за теб начин.

Beautymall.bg си запазва правото да изисква предварително заплащане на поръчки от Клиенти, които е установено некоректно отношение.

* Съгласно Наредба Н-18, чл. 3 на НАП www.beautymall.bg вече изпраща на своите клиенти поръчаните продукти с пощенски паричен превод /ППП/. Това означава, че вместо издаваната от нас касова бележка, клиентите, които са избрали плащане в брой чрез наложен платеж, ще получават разписка за ППП от самия куриер. Тази разписка е различна от издаваната товарителница и е признат от закона фискален документ за извършена продажба/покупка със силата на касов бон/. Моля пазете издадената разписка в случай, че решите да замените или върнете закупения продукт

}