Онлайн магазин: 0882 009872 Салон: 0886 616467
...

Маски за боядисана коса

-20%
Маска за запечатване на цвета Dusy Vegan Post Color Mask 250ml DUSY Маска за запечатване на цвета Dusy Vegan Post Color Mask 250ml

30.80 лв. 38.50 лв.

-20%
Маска за боядисана коса Dusy Professional EnVite Color Mask 250ml DUSY Маска за боядисана коса Dusy Professional EnVite Color Mask 250ml

28.70 лв. 35.90 лв.

-20%
Маска за боядисана коса Dusy Professional EnVite Color Mask 1000ml DUSY Маска за боядисана коса Dusy Professional EnVite Color Mask 1000ml

51.90 лв. 64.90 лв.

Дамите, които боядисват косите си са наясно, че грижата не приключва с избора и нанасянето на подходящата боя за коса, която да даде желания цвят.

След като вече сте приключили с боядисването се налага да се погрижите за косата си поради няколко причини.

Какво се случва с боядисаната коса

След като повърхността на космите се отвори временно, за да може боята и нейните пигменти да преминат в космената кутикула, тя се затваря, но поради структурата на косъма е възможно да се нанесат поражения и косата да стане суха и чуплива.

Наред с това се налага да се погрижите и за съхранението на яркостта на избрания цвят.

Наред с покриването на прорастналите корени се налага да се погрижите и за косата по цялата дължина, за да имате цвета, който искате.

Промяната на цвета може да се случи поради особеност на избрания нюанс. Това важи основно за русите цветове, при които появата на жълтеникави оттенъци е повече от голям проблем.

Не трябва да пренебрегвате и това, че слънчевите лъчи също могат да окажат влияние на боядисаната коса.

За да избегнете всичко това може да изберете професионалните маски за боядисана коса, които ще откриете в настоящата категория.

С тяхна помощ ще запазите цвета и ще подхраните косата и то точно по начина, който отговаря най-точно на нуждите ви.

Действието им може и дори е желателно да се допълни с подходящия балсам за боядисана коса.

Какво е важно за маските за боядисана коса

Те трябва не само да подхранят косата, но и да я предпазят от различни вредни влияния.

Точните витамини и микроелементи ще имат време да подействат, докато маската е на главата ви.

Наред с това може да очаквате и да получите качествената и надеждна защита от UV лъчите, които доказано се отразяват негативно на цвета и при прекомерно излагане на слънце може да се стигне до избледняване или нежеланите промени.

Изберете качеството и ниските цени на BeautyMall.bg

При нас ще намерите не само качествената козметика за цялостната грижа за косата и кожата ви.

Тук няма да се налага да плащате висока цена за всичко желано. Наред с това ви обещаваме и бърза доставка до всяко населено място в страната.

Ако избраните от вас стоки са на стойност над 50 лева, доставката ще е напълно безплатна. Ако сте от София може да ви предложим и експресна доставка.

Имате право да върнете избраните стоки в рамките на 14 дена, след тяхното получаване, като в 3-дневен срок ние ще възстановим платената от вас сума.

Покажи

Абонирайте се за нашия бюлетин