Онлайн магазин: 0882 009872 Салон: 0886 616467
...

Крем за розацея

Няма да повярвате колко много хора страдат от розацея, а дори не си дават сметка за това.

Ще ви разкажем подробно за това състояние, което засяга кожата на лицето, както и какви козметични продукти можем да ви предложим, за да подобрите външния си вид.

Какво представлява това състояние

Розацеята е кожен проблем, който много лесно става хроничен. Засяга основно лицето – бузите, брадичката и челото и се характеризира със зачервяване на кожата, което постепенно се влошава.

В крайните стадии на заболяването може да се стигне до удебеляване на кожата, както и до появата на трудно лечими гнойни пъпки.

Появата става неусетно и това заболяване минава през няколко стадия, които хората рядко успяват да диагностицират на време.

Точния активатор на това състояние все още не е установен и на практика няма лечение.

Това, което можете да направите е да изберете правилните козметични продукти, под формата на кремове за розацея, за да контролирате в максимална степен състоянието на кожата и да ограничите пораженията по повърхностния й слой.

Използването на козметика има отлични резултати, които може да комбинирате с различни козметични процедури, които е желателно да се извършват от дерматолог.

Как могат да ви помогнат кремовете за розацея

На първо място трябва да сте наясно, че червенината по кожата се предизвиква от нарушения на капилярите.

Те стават не само по-видими, но могат дори да се спукат, като по този начин червенината ще се увеличи значително.

Кремовете с тази насоченост за лечение на розацея задължителност укрепват кръвоносните съдове и наред с това поддържат кожата подхранена, като не позволяват образуването на удебеляване на определени места.

Задължително сред активните им съставки има слънцезащитни филтри, които не позволяват на слънчевите лъчи допълнително да влошат състоянието ви.

Наред с това, за да намалите факторите, които оказват негативно влияние на розацеята трябва да се ограничи консумацията на топли и горещи напитки, алкохол, както и на пикантна храна.

Изберете на ниска цена от BeautyMall.bg

Качествената и маркова козметика не трябва да е толкова скъпа и именно за това тук ви предлагаме огромния избор, за който няма да се наложи да платите висока цена.

Козметиката, която ви представяме в нашия онлайн магазин е със 100% гарантиран произход и няма никаква опасност да навредите на кожата или косата си.

Ще ви доставим всичко желано до всяка точка на страната до адрес или удобен за вас офис на куриерска фирма.

Ако стойността на избраните стоки е над 50 лева, доставката им ще е за наша сметка.

За клиентите ни от София предлагаме и експресна доставка, която може да очаквате в рамките на деня.

Покажи

Абонирайте се за нашия бюлетин