Онлайн магазин: 0882 009872 Салон: 0886 616467
...

Petitfee

Няма налични продукти.

Petitfee & Koelf: Феята в корейската козметика

Корейската козметика предизвика истински бум на европейския пазар през последните няколко години, а марката Petitfee & Koelf се радва на множество почитатели по целия свят. Името Petitfee произлиза от френската дума „petit fée“, което означава „малка фея“, символизираща чистотата и лекотата, които продуктите придават на кожата. Марката се фокусира върху създаването на продукти, които защитават и подпомагат устойчивостта на кожната бариера, като гарантират безопасност, качество и професионализъм.

Специалист в околоочната грижа:

Petitfee & Koelf е световноизвестен със своите висококачествени пачове за очи. Те осигуряват невероятни резултати и са на достъпна цена. Пластирите имат приятна текстура и плътно прилепват към кожата, а хипоалергенната формула ги прави безопасни за употреба. След употреба кожата е незабавно мека, овлажнена и гладка.

Най-популярните продукти:

Gold & EGF Eye & Spot Patch е един от бестселърите на марката. С екстракти от злато, женшен и птиче гнездо, тези хидрогелни пачове за очи помагат за ревитализиране и укрепване на кожата в деликатната зона около очите. Gold & Snail Hydrogel Eye Patch са чудесни за чувствителна кожа, като използват муцин от охлюв и злато за подобряване на текстурата и стягане на зоната около очите.

Уникални съставки:

Продуктите на Petitfee & Koelf се отличават с уникални компоненти като перлен прах, колоидно злато, муцин от охлюв, колаген, коензим Q10, EGF (епидермален растежен фактор), екстракт от женшен, зелен чай и бамбук. Тези съставки са подбрани в зависимост от специфичните нужди на кожата, което прави марката идеална за решаване на различни кожни проблеми.

Защо да изберете Petitfee & Koelf?

Изборът на Petitfee & Koelf означава да заложите на висококачествена корейска козметика, която е специализирана в околоочната грижа и използва уникални и ефективни съставки. Продуктите са разработени с внимание към безопасността и качеството, което ги прави подходящи дори за най-чувствителната кожа. Освен това, всички продукти могат лесно да бъдат поръчани от онлайн магазин MAKEUP, който предлага доставка до всеки край на България.

Изберете Petitfee & Koelf и се насладете на чистата, мека и здрава кожа, която тези продукти предлагат.

Покажи

Абонирайте се за нашия бюлетин