Безамонячна боя за коса

Показване:
Подреждане по:
Безамонячна Боя За Коса Kaypro 100ml -10%

Професионални италиански безамонячни бои за коса с безценни натурални съставки и..

Безамонячна Боя За Коса Selective Reverso 100ml. І Beautymall.bg -10%

Selective Reverso е изключителна комбинация от пигменти от последно поколение и концентрирани растит..

    Представяме ви Wella Shinefinity - перфектният избор за тези, които желаят здрав..

Безамонячна боя за коса - Боя за коса INOA 60ml. -5%

Професионална безамонячна боя за коса INOA на Loreal Professionel. INOA е лесна за нанасян..

 PH Laboratories безамонячна трайна боя за наситен траен цвят и невероятен блясък. Обогатена с ..

Бустери Dia Lights -5%

  Уникална киселинно-гел крем технология без амоняк за подобряване, тонизиране и неутрал..

Боя за коса Loreal INOA -5%

Трайна професионална боя за коса със 100% покритие на белите коси. Стандартно използвайте ..

Naturanove е разработка на френски гигант Eugene Perma.  Keranove е изключително щадяща боя ..

Безамонячна професионална боя Matrix Sync color за боядисване тон върху тон богата гама от цветове. ..

Боя за коса - Loreal Professionnel DIA Lights 50ml -5%

  Безамонячната боя за коса Loreal Dia Lights e киселинна крем боя за коса за боядисван..

Боя за коса Loreal DIA -5%

  Професионална алкална безамонячна боя за коса DIA Richesse на Loreal professionnel. Подход..

Безамонячна боя за коса

BeautyMall.bg предлага богат асортимент от безамонячна боя за коса. С тези професионални формули ще постигнете впечатляващи наситени цветове.

Трайността на боите е отлична. Те са щадящи към косата и скалпа, като не изтощават и не нарушават повърхността или структурата на косъма.

Боите за коса без амоняк придават разкошен блясък и жизненост на косата. Те предлагат огромно разнообразие от нюанси, сред които да изберете най-подходящия за своята визия или да се вдъхновите за експеримент и промяна.

Безамонячните бои са подходящи за тънка или изтощена коса, отслабена от третиране или податлива на увреждане. Не се колебайте да изберете щадяща формула без амоняк, с която ще си гарантирате чудесни резултати без рискове.

Професионална безамонячна боя – къде се използва най-много

Професионалните бои без амоняк, които можете да намерите в нашия онлайн магазин, са подходящи за употреба както в салони, така и в домашни условия. Към всяка от тях има инструкции за употреба.

Боите се използват в комбинация с оксидант, чийто интензитет можете да подберете според типа и състоянието на косата си, както и според разликата в настоящия цвят и този, който искате да постигнете.

Трайността на боите е чудесна, а покритието на бели коси варира според оксиданта, на който ще се спрете. Професионалните бои дават равномерно покритие и максимално съответствие между цветовете в каталога и крайния резултат.

Може ли да се ползва тази боя за руса коса

За желаещите да изсветлят косата си и да поддържат русите цветове, безамонячните бои също са подходящи. Сред тях ще намерите всички руси нюанси от тъмно до платинено русо.

Боите без амоняк позволяват изсветляване на косата с няколко тона, които отново зависят от настоящия ви цвят. При тях ефектът обаче е не само цветови. С тези деликатни модели безамонячна боя за руса коса ще постигнете подхранена и копринено мека коса с естествен блясък.

Щадящите им и подхранващи свойства са жизнено важни именно за любителите на русите коси, които имат най-голяма нужда от защита.

Безвредна ли е боята без амоняк

Безамонячните бои, както името им сочи, имат щадящ състав. Тези продукти не само са максимално деликатни към косъма, но и са обогатени с подхранващи съставки, като арганово масло, кератин и други. Така след боядисване косата всъщност има по-здрав и жизнен вид.

Полезните вещества, които боите съдържат, предпазват косъма от увреждане при оцветяване и в допълнение се грижат за неговата сила. Затова след тяхната употреба косата изглежда много по-лъскава и гладка.

Маслата, вложени в безамонячните бои, повишават еластичността и укрепват космената структура. Техните неоспорими подхранващи свойства далеч надминават потенциалното увреждане, което притеснява мнозина при боядисване.

Мъжете също могат да се възползват от безамонячните бои за коса

Разбира се, далеч не само дамите боядисват косата си. И тъй като ние от BeautyMall разбираме, че красотата е индивидуална и всеки има свой собствен път към нея, се стараем да предложим продукти за абсолютно всички естетически потребности на клиентите си.

Косата на всички от нас има свои особености. Масовите бои за коса, обаче, са предназначени за дамски коси. Затова вече има налично голямо разнообразие от бои за коса за мъже. Безамонячните бои за мъже са специално разработени според нуждите на господата.

Те създават максимално естествена визия с натурални и живи цветове. Вълнуваме се да споменем, че са налични също и безамонячни бои за брада и коса. Без значение дали се нуждаете от оцветяващ продукт за коса или брада, тези бои съдържат подхранващи съставки, като по този начин не само оцветяват, но и укрепват косъма за още по-впечатляващ вид.

Ето топ 3 причини защо е нужно да използвате този тип боя за коса:

  • Щадяща е за косата, безамонячната боя обвива косъма и не е агресивна;
  • Не изтощава косъма и не предизвиква неговото накъсване;
  • Придава невероятен блясък на косата.

Професионалните бои за коса без амоняк са почти със същата трайност като тези със съдържание на амоняк.

Боите с амоняк създават по плътни и по наситени цветове. При клиенти с голям процент побеляване покриват 100% бялата коса. При тези бои пигмента навлиза в косъма и трайността на боята е по-голяма.

Безамонячната боя обгръща косъма, приглажда го и му придава невероятен гланц. Цветовете са по-естествени.

Професионалните и качествени бои за коса са с ниско съдържание на амоняк и са изключително щадящи косата.  С тях можете да се боядисвате и два пъти в месеца. Те са обогатени са с различни подхранващи съставки, целящи запазване здравето на косата. Затова е важно, когато избираме боя за коса, тя да е качествена.

За отлично покритие на бели коси е необходимо да се използват натурални цветове в корена. Някои марки предлагат при по-голям процент побеляване гама с повече пигмент за по-добро покритие.

Важно е да се знае, че колкото е по-светла косата, толкова е по-трудно покритието на бяла коса. За отлични резултати е добре да се консултирате с вашия фризьор, преди закупуване на боята.

Професионалните бои за коса задържат цвета свеж за по дълъг период от време, но е важно да се отбележи, че за трайността на цвета е от значение и шампоана, с който мием косата. Той трябва да бъде за боядисана коса, тъй като съдържа съставки, които заключват цвета за дълъг период от време.
}