Онлайн магазин: 0882 009872 Салон: 0886 616467
...

Продукти за почистване на суха и чувствителна кожа

-10%
Ново
Почистващи тонер падове за лице Anua Heartleaf 77 Clear Pad 70бр Anua Почистващи тонер падове за лице Anua Heartleaf 77 Clear Pad 70бр

44.00 лв. 48.90 лв.

-20%
Почистваща пяна Cocosolis Rose Clean & Hydrate Face Foam 150ml Cocosolis Почистваща пяна Cocosolis Rose Clean & Hydrate Face Foam 150ml

30.40 лв. 38.00 лв.

-10%
Ексфолиращ гел Heimish All Clean Gentle Exfoliating Gel Cleanser 130ml Heimish Ексфолиращ гел Heimish All Clean Gentle Exfoliating Gel Cleanser 130ml

30.15 лв. 33.50 лв.

Почистващите продукти за суха и чувствителна кожа, които ще намерите в тази категория в нашия онлайн магазин, са висок клас професионална козметика за лице.

Благодарение на това грижата за този тип кожа ще стане лесна, както никога досега.

Наред с това при нас можете да изберете козметиката, която не само ще почиства идеално кожата ви, но и това ще се случи по предпочитания от вас начин.

Изберете продукти за суха и чувствителна кожа на ниски цени

Цената не е определяща, когато става въпрос за красотата и здравето на кожата ви. При нас няма да ви се наложи да правите компромис с избора на козметика и почистващи продукти за лице.

Предлагаме ви висококачествена козметика за суха и чувствителна кожа, която само след няколко нанасяния ще се преобрази.

Състоянието, което се характеризира със суха кожа, може да бъде свързано не само с дискомфорт, но и с редица опасности за добрия външен вид на кожата.

Нарушеният хидро-липиден слой на кожата води до невъзможността водата да се задържи в нея и по този начин тя не само изглежда суха, но и в действителност е точно такава.

Дори и да ползвате специални кремове, които имат ясно изразен хидратиращ ефект, това няма да помогне, ако допускате грешки по време на почистването.

На първо място трябва да сте уверени, че без значение дали миете кожата със сапун или я обтривате с лосион или мляко, то те са предвидени за употреба на точно такава кожа.

Не по-маловажно е и ако кожата на лицето ви е чувствителна. Напълно възможно е да се предизвикат реакции, които са нежелани и могат да доведат до влошаване на състоянието.

Продуктите за чувствителна кожа имат меки съставки, чието действие не е агресивно. Така в случаите, в които става въпрос за кожа, която лесно реагира на различни дразнители, е задължително да изберете специализирани козметични продукти.

Техните съставки са меки, а действието щадящо. По този начин, без да обостряте чувствителността на кожата, ще я измиете, за да може да продължите с нанасянето на различни кремове или грим.

Изберете с бърза доставка от онлайн магазин BeautyMall.bg

Обещаваме ви не само бърза доставка до всяка точка на страната, но и тя да бъде на ниска цена.

Наред с това, ако избраните от вас стоки са на стойност над 50 лева, доставката до посочен от вас адрес ще бъде напълно безплатна.

Имаме собствени куриери за град София, които могат да ви доставят всичко желано в рамките на деня.

Ако след получаването на пратката установите, че тя не отговаря на очакванията ви, може да я върнете и в срок от 3 работни дни да получите платената от вас сума.

Покажи

Абонирайте се за нашия бюлетин