Онлайн магазин: 0882 009872 Салон: 0886 616467
...

Продуктови серии - Milk Shake

Milk Shake

-10%
Комплект за фина и изтъняла коса MilkShake Energizing Blend Комплект за фина и изтъняла коса MilkShake Energizing Blend

59.40 лв. 66.00 лв.

-29%
Комплект за фина коса с подарък четка MilkShake Energizing Blend Комплект за фина коса с подарък четка MilkShake Energizing Blend

90.00 лв. 126.00 лв.

Спрей зa обем Milkshake Volumizing Solution Spray 175ml Спрей зa обем Milkshake Volumizing Solution Spray 175ml

30.00 лв.

Изглаждащ крем  MilkShake Smoothing Cream 150ml Изглаждащ крем MilkShake Smoothing Cream 150ml

30.00 лв.

-10%
Комплект Шампоан и Маска за подхранване MilkShake Integrity Комплект Шампоан и Маска за подхранване MilkShake Integrity

59.40 лв. 66.00 лв.

Крем за къдрици MilkShake Curl Perfectionist 150 ml Крем за къдрици MilkShake Curl Perfectionist 150 ml

33.00 лв.

Milk Shake е източник на сила и красота за косата

Когато става въпрос за грижа за косата, всички искаме да имаме здрава, блестяща и красива грива. За щастие, има марки на пазара, които предоставят висококачествени продукти за грижа за косата, а една от тях е MilkShake.

MilkShake е професионална италианска марка, която се отличава с иновативни продукти, формулирани с натурални съставки, които нежно и ефективно подхранват и подсилват косата.

Едно от ключовите предимства на MilkShake продуктите е техния натурален състав.

Кои са основните активни съставки на продуктите от марката MilkShake? milkshake шампоан

  • Мляко и мед, които имат хидратиращи и поддържащи свойства. Те помагат за възстановяване на естествения блясък на косата и правя по-мека и по-лесна за оформяне.
  • Пшенични и млечни протеини и витамини, които подсилват косата и я предпазват от увреждания.
  • Масло от слънчоглед -овлажнява и хидратира косата. Придава блясък и приглажда косата. Запазва влагата в косъма
  • Хиалуронова киселина за интензивна хидратация

MilkShake предлага широка гама от продукти за грижа за косата, които са разработени, за да отговарят на всички нужди и изисквания. Техните продукти включват шампоани, балсами, маски, спрейове и много други. Също така, MilkShake предлага специализирани продукти за специфични проблеми с косата, като например против косопад или защита от топлина. Всеки продукт от гамата на MilkShake е разработен с внимание към детайлите и се отличава със своята висока ефективност и качество.

Силата на шампоаните MilkShake за по-здрава и блестяща коса

Шампоаните са основата за всяка грижа за косата и MilkShake предлагат няколко различни варианта, които са създадени, за да отговарят на конкретните нужди на всеки тип коса. MilkShake шампоаните са обогатени с натурални съставки, които нежно почистват косата, без да я изсушават или увреждат. Те оставят косата чиста, свежа и подготвена за следващите стъпки в грижата за косата.

Например, шампоанът MilkShake с папая е идеален за суха и увредена коса. Той хидратира и подхранва косъм, като му връща естествения блясък и мекота. Шампоанът с папая на MilkShake съдържа екстракт от папая и млечни протеини, които подсилват косата и я предпазват от увреждания. Още един пример е Матиращия шампоан за руса коса MilkShake Silver Shine за обезцветена и третирана коса, който запазва и поддържа цвета, като същевременно подхранва и възстановява косата.

Как да използвате продуктите за грижа за косата на MilkShake за най-добри резултати?

За да постигнете максимални резултати с продуктите на MilkShake, е важно да ги използвате правилно. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да извлечете най-доброто от тези продукти за грижа за косата:

  1. Внимателно изпълнете инструкциите за всеки продукт и добавете към препоръките за използване. Всяка формула може да има специфични инструкции, които трябва да се следват.
  2. Използвайте продуктите на MilkShake редовно, за да постигнете най-добрите резултати.
  3. Не използвайте прекомерно количество от продуктите. Внимавайте да не натоварвате косата с твърде много продукт, тъй като това може да доведе до утежняване и загуба на обема.
  4. Комбинирайте различни продукти от гамата на MilkShake, за да получите най-добрите резултати.
  5. Осигурете си здравословен режим на хранене, богат на витамини и минерали, които ще подпомогнат здравето на влакното на косата отвътре.

Реални свидетелства: потребителите споделят своите преживявания с MilkShake

Нещо, което винаги трябва да вземете предвид, когато избирате продукти за грижа за косата, с мненията и преживяванията на други хора. Ето няколко реални свидетелства от потребителите, които споделят своите преживявания с продуктите на MilkShake:

• "Откакто започнах да използвам шампоана MilkShake за суха, моята коса се промени напълно. Сега е по-мека, по-блестяща и много по-лесна за оформяне. Продуктът има прекрасен аромат и прави моята коса да изглежда невероятно."

• "Пробвах много различни продукти за грижа за косата, но нищо не сравнява с MilkShake. Те правиш косата ми, за да се чувстваш и изглеждаш невероятно. Шампоаните им са нежни, а балсамите им правят косата ми лесна за разресване и оформяне."

Покажи

Абонирайте се за нашия бюлетин