Четки за маникюр

Показване:
Подреждане по:

Четка за работа с гел с прозрачна дръжка и естествен косъм. Върха на дръжката е скосена. Ширина..

16.90 лв

    Професионален двустранен инструмент, който ще ви позволи да удължите и офор..

22.90 лв

Четка за работа с гел с прозрачна дръжка и естествен косъм. Върха на дръжката е скосена. Ширина..

19.80 лв

Четка за работа с гел с бяла дръжка и изкуствен косъм. Ширина на четката 6мм. ..

13.90 лв

  Професионална четка за оформяне и изграждане на нокти с гел. Изработен от равномерно ..

24.50 лв

  Двустранна четка, предназначена главно за рисуване на френски декорации. От едната ст..

28.90 лв

Четка за работа с гел с дървена дръжка и естествен косъм. Ширина на четката 4мм. ..

13.90 лв

Четка за работа с гел с дървена дръжка и естествен косъм. Ширина на четката 6мм. ..

22.90 лв

Четка за гел с естествен косъм сгъваема Очакваме доставка

  Най-висококачествената четка с естествен косъм, проектирана специално за гел техника. ..

8.50 лв

Четка за работа с гел с дървена дръжка и естествен косъм. Позволява перфектното извеждане на т.нар "..

15.90 лв

  Stylistic Super Liner 0 е перфектна за тънки, дълги линии, които изискват по-дъл..

23.90 лв

  Stylistic Super Liner 00 е перфектна за тънки, дълги линии, които изискват по-дълъг и..

23.90 лв

  Перфектна за рисуване на много малки детайли, тънки, къси, плътно навити и преци..

23.90 лв

  Четка за прах, необходима за всеки маникюрист. Тя ще ви позволи бързо и удобно да пре..

6.90 лв

Четки за маникюр

Маникюрът е изключително важна част от поддържане красотата на една жена. Всяка себеуважаваща се дама се стреми към това да изглежда винаги красива и да се чувства добре в собственото си тяло.

Ръцете са онази част от тялото, която винаги бива излагана на показ, независимо от ситуацията и сезоните.

Ето защо ние ви съветваме да не пренебрегвате маникюра си и винаги да му отдавате нужното внимание.

В нашия онлайн магазин BeautyMall.bg ще попаднете на крайно разнообразни модели четки за маникюр и педикюр, които са изключително важна част от оборудването в един козметичен салон.

Нашите модели, освен че са на професионално ниво, то те са също толкова подходящи и за ползване в домашни условия.

Ако за вас правенето на маникюр е хоби, от което не искате да се отказвате, то сега е моментът да разгледате обстойно предложенията ни и да изберете онези от тях, които отговарят на вашите търсения и предпочитания.

Както и сами можете да се досетите в този сектор място са си намерили не малко на брой четки и всяка от тях е продукт на световна марка, която държи преди всичко на качеството.

За направата на аксесоарите биват използвани предварително тествани материали, които са се доказали статистици пъти и това ние можем да ви го гарантираме.

С тях работата ви не просто ще се улесни и ще изпитвате удоволствие, но също така ще си спестите не малко време, което днес се оказва изключително ценно за модерните граждани.

Какви четки за маникюр ще откриете при нас

В категорията, както вече споменахме, присъстват всякакви четки за маникюр. Някои от тях са по-малки и са предназначени за по-фините участъци и по-деликатната работа, като това с тях да нанасяте завършващите щрихи.

Други са идеални за декорирани и самата мекота на власинките превръща рисуването върху нокът в истинско забавление и приключение.

В случай че изпитвате известно затруднение при избора на четка, то не се колебайте да се свържете с консултантите от нашия екип, с радост ще ви информираме, така че изборът ви да бъде правилен и да се чувствате удовлетворени от извършената покупка.

Ние ви осигуряваме достъп до продукти, предлагани на конкурентно ниски цени и в това можете и сами да се убедите.

Не се лишавайте от възможността да разгърнете целия си потенциал пред клиентите или пред самите себе си, заради липсата на подходящите четки за маникюр.

Доверете ни се и ви гарантираме, че заедно ще успеем да покачим нивото на вашия професионализъм!

Когато искате сами да си направите красив и добре направен маникюр, то необходимо е да разполагате с няколко основни четки. Важно е да имате една такава, която да използвате за направата на декорации. Можете да заложите на модел, който е с по-малко косъмчета – нежна, фина и деликатна, така че всяка една линийка да се превръща в изкуство. Четките за маникюр са задължителна част, ако искате ръцете ви да изглеждат по магически начин.

Когато сте изправени пред избора на няколко конкретни четки за маникюр е добре да вземете под внимание това за какво точно ще използвате аксесоара. Ако ви е нужна четка, с която да нанасяте гел върху ноктите си, то заложете на специализирана такава, чиято форма ще допринесе за прецизното покритие на плочката с гел материал. Изберете модели, с които наистина ви е лесно и приятно да работите.

Не е нужно да мислите твърде дълго, ако имате нужда от четка. Покупката на няколко такива аксесоара няма да ви натовари кой знае колко финансови, дори напротив. Четките спомагат за направата на прецизен маникюр. С тях вие можете да постигнете точно онази визия на ноктите си, за която мечтаете.

Няма някакво правило, относно броя на четките, които да имате под ръка, ако искате да сте истински творец, що се отнася до направата на красив маникюр. Колкото повече четки имате, толкова по-красиво ще изглеждат вашите нокти. За предпочитане е да разполагате с минимум 3-4 модела, така че да нямате ограничения на възможностите си.

Качествените четки за маникюр се предлагат единствено в специализираните магазини. Не ви препоръчваме да се доверявате на случайни търговци, тъй като това не ще доведе до нищо положително. Инвестирайте малко повече пари, но си осигурете аксесоари, които да ползвате десетилетия наред.