Дезинфектанти за фризьорски салони

Показване:
Подреждане по:

Бърза дезинфекция на медицински  и  стоматологичен  инструментариум, медицинска апара..

13.60 лв

Дезинфектант за повърхности, инструменти и апаратура. Време на експозиция 5 мин.Препаратът  не ..

8.90 лв

Препарат за почистване на кола маска 250ml | BeautyMall.bg -10%

Премахнете остатъците от кола маска за миг! С почистващия препарат за отстраняване на восък може ..

18.50 лв 16.65 лв

Препарат за почистване на кола маска 800мл -20%

Премахнете остатъците от кола маска за миг! С почистващия препарат за отстраняване на восък може ..

39.50 лв 31.60 лв

Концентриран препарат за почистване и дезинфекция.  Концентриран препарат с бактерицидно, включ..

16.90 лв

Дезинфектанти - Живасепт гел 500 мл Очакваме доставка

Хигиенна дезинфекция за ръце без изплакване. Бактерицидно, включително туберкулоцидно, вирусоцидно (..

8.70 лв

Дозатор за сапун | BeautyMall.bg -21%

  Компактен и много практичен безконтактен диспенсър, предназначен за използване с дези..

99.00 лв 78.50 лв

Дезинфектанти за фризьорски салони

Искате ли да имате средство, който да ви гарантира отличната хигиена за вас и за клиентите ви?

Искате ли всяко едно кътче на така грижливо създадения ви салон да блести от чистота?

Предлагаме ви да разгледате специалната категория с дезинфектанти, които ще ви помогнат да постигнете всичко изброено.

Изберете работещите дезинфектанти за 100%-ова чистота

Ако смятате, че чистотата е само да забършете и измиете, то ще ви кажем, че не само сте в голяма грешка, но и наред с това рискувате да превърнете работното си място в средище на микроби.

На ден през салона ви могат да минат десетки клиенти, като всеки от тях ще иска да седне на място, което е чисто и няма да имат досег с останалите ви клиенти. За да се случи това трябва да почиствате.

Това важи не само за основното миене на под и фризьорски стол, след като приключите работата си. Тук имаме предвид бързото дезинфекциране на гребените и всичко останали принадлежности, които ще използвате.

Никой не иска до косата му да се докосва мръсния гребен, който сте ползвали, за да разрешите нечия чужда коса.

Така ще се наложи този малък уред да се чисти по няколко пъти на ден и това трябва да се случва бързо.

Изберете качествените и професионални препарати, които само за секунди ще измият гребените и всичко останало, за да предложите отлична хигиена за всеки един от клиентите ви.

Наред с това гладките повърхности на вашия салон ще трябва да се чистят и то често.

Тук отново можем да ви предложим качество и гарантирано действие, което ще премахне всяка една бактерия и микроб и ще направи размножаването им невъзможно.

Колкото и да миете ръцете си, понякога няма как да не ви се наложи да имате бързодействащ продукт, който само за секунди да измиете ръцете ви.

Дори няма да се наложи да ползвате вода, защото можем да ви предложим препарати, които са под формата на гел и са в удобна опаковка с помпа за лесно нанасяне.

Изберете и поръчайте на ниска цена от BeautyMall.bg

Предлагаме ви качествени и доказано работещи дезинфектанти, за да сте уверени, че хигиената в салона ви е на нужното ниво, за да гарантирате безопасността на клиентите си и своята собствена.

Доставяме до всяка точка на страната и може да очаквате дори и безплатна доставка, ако избраните стоки са на стойност над 50 лева.

За клиентите ни от София можем да предложим експресна доставка, която ще е при тях в рамките на деня, в който е направена поръчката.

Ако размислите и прецените може да върнете закупените от нас стоки. Това трябва да стане в срок от 14 дни, след като сте ги получили, а платената от вас сума ще бъде възстановено до 3 работни дни.

Всеки един професионален фризьор е в състояние да отговори на подобен въпрос. Това е място, където се получава струпване на не малко хора, било то придружители, чакащи и такива, които в момента са в процес на оформяне на прическите.

За да се чувстват всички тези посетители спокойни, то професионалистите следва да са се погрижили за покупката на дезинфектанти.

Това е строго относително, тъй като всеки собственик на салон сам за себе си следва да прецени с какво количество дезинфектант да разполага и колко често да го подменя с нова такава опаковка.

Освен ръцете, пода и всички онези мебели, нуждаещи се от дезинфекция, то препаратите служат още за почистване и на не малко от фризьорските аксесоари, като ножици, гребени, ножчета за подстригване и прочие.

Никой не може да посочи категорично интервала от време, през който се препоръчва дезинфекция на ръцете. Всеки има свое разбиране, относно това колко често да се грижи за личната си хигиена и дезинфекцията на ръцете. Това се отнася както за посетителите във фризьорските салони, така и за професионалните коафьори, работещи на това място.

Най-често следва да бъдат дезинфекцирани онези аксесоари, които служат за разресване и подстригване. Става въпрос за:

  • Ножици;
  • Гребени;
  • Четки;
  • Глави на машинките за подстригване;
  • Ножчета за подстригване и прочие.
Не съществува особена разлика между двата продукта. Едни изпитват повече комфорт използвайки пяна, докато при други гелът задоволява нуждите им. Изберете продукт, който според вас е по-изгоден и икономичен и не ви създава дискомфорт, докато го разнасяте по ръцете си.
Фризьорските салони са онези обществени места, където използването на дезинфекциращи средства е едно от най-важните неща. Не съществува конкретна ситуация или време, в което по-често или по-рядко трябва да се преминава през дезинфекция. Препоръчително е това да се случва, преди всеки нов клиент.