Уреди Balmain

Показване:
Подреждане по:

Професионален сешоар с мощонст 2000W, осигурява мощен въздушен поток за супер бързо изсушаване. С..

400.00 лв

Перфектният инструмент за гъвкав стайлинг за създаване на пищни къдрици или перфектно правa сти..

405.00 лв

Безжичната преса е удобна за носене в дамска чанта, за да е безупречна косата ви винаги и навсякъде...

455.00 лв

Безжичната преса е удобна за носене в дамска чанта, за да е безупречна косата ви винаги и навсякъде...

540.00 лв

Безжичната преса е удобна за носене в дамска чанта, за да е безупречна косата ви винаги и навсякъде...

540.00 лв

Уреди Balmain

Инструменти за ефективно оформяне на косата от Balmain

Balmain Hair Paris е модна къща, основана през 1945 г. от Пиер Балмен. Френският моден дизайнер е известен със своя отличителен, елегантен стил, който също е отражен в продуктите за грижа за косата. Днес марката Balman предлага линия професионални инструменти за оформяне на голямо разнообразие от прически. Благодарение на използването на съвременни разработки и технологии беше възможно да се получат продукти, които дори при редовна употреба нямат вредно въздействие върху косата. Всички инструменти за оформяне на косата Balmain са тествани и показват отлични резултати, продуктите са известни далеч отвъд Франция.

Инструменти за всякакви цели

Каталогът съдържа голям избор от продукти за грижа и оформяне на косата. Покупката ще ви даде възможност да експериментирате с прически и винаги да бъдете най-добри, без да посещавате салони за красота. Продуктите могат да бъдат и добър подарък, помощник на майстора. Асортиментът включва следните продукти:

  • сешоар за сушене;
  • преса за коса;
  • ютия за подравняване;
  • керамична маша.

Инструментите ви позволяват да създавате красиви, меки и послушни къдрици за бизнес срещи, романтична вечеря или непринуден външен вид. Освен това използването им няма да навреди на структурата на косата. Благодарение на титановите плаващи плочи, къдриците запазват своята жизненост. Керамичното покритие на машата предотвратява термично увреждане на косата, придавайки й еластичност и блясък. Оборудването за оформяне поддържа точно избраната температура за възможно най-добри резултати. Ако искате да изглеждате великолепно всеки ден и да изненадвате другите с идеална прическа, препоръчваме да закупите инструменти за оформяне на косата Balman. Ние продаваме продукти от марка, която цени репутацията си - покупката няма да ви разочарова!

Сешоари, преси за коса Balmain