Безамонячен блондор с арганово масло Ph laboratories 500gr

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 50 бонус точки

  • PH Laboratories
  • Модел: ph10
  • Наличност: В наличност
  • 50.00 лв
  • Цена в Бонус точки: 1000

Безамонячен блондор с арганово масло Ph laboratories 500gr

Безамонячен блондор с арганово масло Ph laboratories 500gr

Платине без амоняк с арганово масло и кератин. Изключително щадящ косата блондор, който достига изсветляване до 9 тона, подходящ за всеки тип коса. Съдържанието на оцветяващи добавки - син пигмент, позволява на продукта да неутрализира нежеланите жълти и жълто-оранжеви оттенъци, придавайки й сияен вид и естествен рус цвят. 

Блонодора се смесва с кремообразния окислител, богат на арганово масло и кератин без да се налага да се налага използването на допълнителни добавки. Изсветляващата пудра е с формула, която силно придържа частиците една към друга, което гарантира пудрата да не се разпръсква във въздуха и осигурява пълна безопасност.

За разлика от другите блондори, този не набъбва много, което го прави по-лесен за нанасяне и дава по-голям контроли прецизност  в процеса на работа.

Начин на употреба
Разбърква се в съотношение от 1: 1.5 до 1: 2, При контакт с кожата на главата, използвайте 6% активатор.  Нанесете равномерно на замърсена косата. Времето за изсветляване зависи от състоянието на косата и желания резултат. Проверявайте косата на всеки 5-10 минути по време на процеса. Максимално времетраене на изсветляване е 50 минути.

ВАЖНО:
Всички продукти са за професионална употреба  и Beautymall.bg не носи отговорност за разлика в цветовете при неправилна употреба. За оптимални резултати е желателно да се консултирате с Фризьор.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност