Регенерация на Косата за Мъже с Minoxidil 5% + Trioxidil 5% Foligain

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 55 бонус точки

  • Foligain
  • Модел: foli51
  • Наличност: В наличност
  • 55.60 лв
  • Цена в Бонус точки: 1112

Регенерация на Косата за Мъже с Minoxidil 5% + Trioxidil 5% Foligain

Комплекс за регенерация на косата за мъже с Minoxidil 5% + Trioxidil 5% Foligain Advanced Hair Regrowth Treatment 59 ml

 Само Фолигайн предлага продукт, комбиниращ двете високоефективни съставки Minoxidil и Trioxidil, за ефективна терапия против оредяване на косата. 

Какво представлява Minoxidil?

Minoxidil е първия одобрен от FDA (Food and Drug Administration) препарат против андрогенна алопеция (косопад). До този момент миноксидил е бил използван като съдоразширяващо средство, със страничен ефект - растеж на косата и изчезване на плешивостта. Когато използване на миниксидил против косопад, той се прилага под формата на разтвор за локално приложение в комбинация с пропилен гликол, благодарение на който приложеният миноксидил равномерно се разпределя върху засегнатата област и така по-лесно се абсорбира през кожата.

Какво представлява Тrioxidil?

Липосферната микроемулсионна технология  на Trioxidil влива в косата и скалпа  изключителния комплекс от 5% Trioxidil, който регулира клетъчното хранене, укрепва протеините на извънклетъчната матрица, контролира възпалителните реакции, обратното увреждане, причинено от ДХТ, и косата навлиза в анагенна (растежна) фаза. Тази формула съдържа засилващи действието и съставки като биотин,  Trichogen ™, Procapil ™, медни пептиди и екстракт от грахово зърна за постигане на истинско цялостно решение. Съставки са преминали през стриктни тестове и изследвания, за да осигурят най-добрата подкрепа за растежа на косата, здравето на скалпа и здравето на фоликулите.

Революционната формула с от Minoxidil 5% и Trioxidil 5%, в допълнение с Trichogen ™ и Procapil ™  е уникално решение за мъже с алопеция.
Чрез стимулиране на екстрацелуларната матрица на скалпа, използвайки усъвършенствани механизми, тя спомага за изграждането на необходимите протеини за здравословен растеж на косата и поддържа цялостното здраве на скалпа. САМО FOLIGAIN® СЪДЪРЖА TRIOXIDIL® - комплекс за тройно противодействие на оплешивяването, разработен от екип от специалисти по грижа за косата. Добавените биоактивни съставки ще направят косата здрава, силна и блестяща. Помага за подобряване на здравето на скалпа   Здравият скалп осигурява правилната среда за по-добре изглеждаща коса. Технологията за влагоустойчивост запечатва хранителните вещества и влагата на кожата.

Как да използвам Този серум против оплешивяване?

  • Нанасяйте 4 дози спрей на скалпа два пъти на ден директно в областта на косопада или изтъняването. Масажирайте в скалпа с върховете на пръстите в продължение на няколко минути. Измийте ръцете със сапун и вода след употреба. Оставете на скалпа най-малко 4 часа, но може да оставите за неопределено време.

Внимание: Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите. ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Ако възникне дразнене, зачервяване или дискомфорт, преустановете употребата и се консултирайте с лицензиран медицински специалист.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност