Гребени за коса

Показване:
Подреждане по:

    Писнало ли Ви е от хвърчащи и наелектризирани коси! Искате ли да си подсигурите ..

28.00 лв

Обичате луксозните аксесоари във винтич стил? Искате да се поглезите с един наистина луксозен продук..

4.50 лв

    Карбонов антистатичен гребен за подстригване. Изключително здрав, без остри ръбо..

27.90 лв

Ръчно изработен Hercules Sagemann е невероятен гребен за хора пристрастени към качествените продукти..

24.00 лв

    Карбонов антистатичен гребен за подстригване. Изключително здрав, без остри ръбо..

35.99 лв

Карбонов гребен за разресване на мокро. Изключително удобен и здрав гребен. Подходящ  за профес..

29.50 лв

Кабронов гребен за топиране на косата с метална опашка. Подходящ за професионална употреба. изключит..

26.00 лв

Карбонов антистатичен гребен за топиране с пластмасова опашка. Подходящ за професионална употреба. П..

26.00 лв

Карбонов гребен за подстригване 18 см. Супер лек гъвкав антистатичен материал, устойчив на температу..

12.00 лв

Карбонов гребен за подстригване 18 см. Супер лек гъвкав антистатичен материал, устойчив на температу..

19.50 лв

  Полипропиленов гребен за разресване.Компактен и удобен за носене в чанта.   Про..

5.00 лв

Гребени за коса

В Beautymall подбираме за Вас висококачествени гребени за коса, с които да поддържате косата си подредена, да я разресвате с лекота и да правите лесни и бързи прически с голям обем. В тази категория ще намерите професионални фризьорски гребени за подстригване и топиране, изработени от карбон, дърво и полипропилен, както и пособия за брада и мустаци. Всички продукти са устойчиви на натоварване в салон и са изработени от качествени материали, които не подлежат на деформация или повреждане при интензивна употреба. Изберете най-подходящите гребени за себе си или обновете фризьорските си инструменти.

 

 

Гребен за подстригване

Гребените за подстригване, които предлагаме, са устойчиви на професионална употреба. Налични са различни размери и разновидности, сред които ще намерите нужните Ви артикули. Фризьорските гребени са изработени от надеждни материали, като карбон,  дърво и качествен полипропилен. Те издържат на огъване, висока температура и постоянно използване. Не променят характеристиките и качеството си и със сигурност ще ги използвате дълго време в работата си. Продуктите в Beautymall са с професионална насоченост и гребените за подстригване не са изключение.

 

Гребен за брада и мустаци

В днешно време мнозина от мъжете преоткриват тенденцията на брадите и мустаците. Този вид изисква постоянни специални грижи, които включват както козметика, така и инструменти за разресване и оформяне. Мустаците и брадата имат структурни особености на косъма, които налагат употреба на гребени, които внимателно да разрешат и да отстранят падналите космъмчета. Те, също така, трябва да дават добър и удобен захват, който съществено улеснява оформянето. Дървеният гребен за мустаци е елегантен аксесоар, ръчно изработен от палисандрова дървесина. С такъв инструмент с джобен размер ще поддържате мустаците си в желаната форма без никакви усилия.

 

Гребен за топиране

Гребените за топиране притежават гъсто разположени тънки зъбци. Самият процес на топиране е един от най-разпространените начини за придаване на устойчив обем и повдигане още от самите корени на косата. Топирането представлява четкане нагоре-надолу в близост до скалпа, което води до своеобразно заплитане и фиксиране на отделните косми в статично положение, подобно на мрежа. За тази цел е нужен гребен със ситни и зъбци, които да образуват гъсто преплитане. Точно на него се дължи трайният обем, който се постига с тази техника. Гребените за топиране също така са снабдени с тънка опашка, която служи за прецизно отделяне на кичури с необходимата дебелина. Те са изработени от гъвкави и здрави материали, за да няма риск нито от накъсване на косата, нито от повреда на гребена.

 

Карбонов гребен

Карбонът е висококачествен материал за изработка на фризьорски гребени. Инструментите от карбон са изключително леки и удобни, като не се изплъзват от ръката. Карбонът прави структурата им гъвкава. Освен това, той издържа на нагряване до 200°, което позволява да го използвате в комбинация с уреди за топлинна стилизация, без да се притеснявате от деформация или стапяне. Карбоновите гребени са антистатични и ефективно предотвратяват наелектризирането на косата, което се наблюдава при триенето на косъма в корпуса на обикновените гребени.