Гребени за коса

Показване:
Подреждане по:
Алуминиев антистатичен гребен Sibel 19.5см Очакваме доставка

Алуминия е известен с изключителна издържливост и ниско тегло. Гребена за подстригване изработен от ..

21.00 лв

Алуминия е известен с изключителна издържливост и ниско тегло. Гребена за тупиране изработен от алум..

21.00 лв

    Писнало ли Ви е от хвърчащи и наелектризирани коси! Искате ли да си подсигурите ..

28.00 лв

Гребен за мустаци ръчна изработка Barburys Очакваме доставка

Обичате луксозните аксесоари във винтич стил? Искате да се поглезите с един наистина луксозен продук..

4.50 лв

Професионален карбонов антистатичен гребен за подстригване с дължина 18 см. Отлично разресва косата ..

10.00 лв

Карбонов антистатичен гребен Sibel 20,5см Очакваме доставка

Професионален широк карбонов антистатичен гребен за подстригване с дължина 20,5 см. Отлично раз..

10.00 лв

Професионален карбонов антистатичен гребен за подстригване с дължина 22,2 см. Отлично разресва ..

10.00 лв

Карбонов антистатичен гребен за тупиране Sibel Очакваме доставка

Професионален карбонов антистатичен гребен за тупиране с пластмасова дръжка. Прецизни зъбци, ра..

9.50 лв

Карбонов антистатичен гребен с дръжка Sibel 21,8см Очакваме доставка

Професионален карбонов антистатичен гребен за разресване с дръжка 21,8 см. Отлично разресва кос..

10.00 лв

Карбонов гребен за мъжко подстригване Sibel Очакваме доставка

Берберски гребен от карбонови нишки. Олекотен и много изддръжлив гребен. Изключително удобен за..

9.50 лв

Карбонов гребен за тупиране с метална дръжка Sibel Очакваме доставка

Професионален карбонов антистатичен гребен за тупиране с метална дръжка. Прецизни зъбци, разпол..

9.50 лв

Ръчно изработен Hercules Sagemann е невероятен гребен за хора пристрастени към качествените продукти..

24.00 лв

Карбонов гребен за разресване с дръжка + БОНУС 2 щъркела Наличен

Карбонов гребен за подстригване 18 см. Супер лек гъвкав антистатичен материал, устойчив на температу..

19.50 лв

  Полипропиленов гребен за разресване.Компактен и удобен за носене в чанта.   Про..

5.00 лв

    Карбонов антистатичен гребен за подстригване. Изключително здрав, без остри ръбо..

33.90 лв

    Карбонов антистатичен гребен за подстригване. Изключително здрав, без остри ръбо..

37.90 лв

Карбонов гребен за разресване на мокро. Изключително удобен и здрав гребен. Подходящ  за профес..

31.90 лв

Кабронов гребен за топиране на косата с метална опашка. Подходящ за професионална употреба. изключит..

31.90 лв

Карбонов антистатичен гребен за топиране с пластмасова опашка. Подходящ за професионална употреба. П..

31.90 лв

Професионална кръгла четка с керамично покритие, излъчва отрицателни йони, затваря кутикулите на кос..

63.50 лв

Професионална кръгла четка с керамично покритие, излъчва отрицателни йони, затваря кутикулите на кос..

67.50 лв

Професионална кръгла четка с керамично покритие, излъчва отрицателни йони, затваря кутикулите на кос..

72.00 лв

Професионална кръгла четка с керамично покритие, излъчва отрицателни йони, затваря кутикулите на кос..

76.00 лв

Професионална кръгла четка с керамично покритие, която излъчва отрицателни йони, затваря кутикулите ..

92.00 лв

Гребени за коса

В Beautymall подбираме за Вас висококачествени гребени за коса, с които да поддържате косата си подредена, да я разресвате с лекота и да правите лесни и бързи прически с голям обем. В тази категория ще намерите професионални фризьорски гребени за подстригване и топиране, изработени от карбон, дърво и полипропилен, както и пособия за брада и мустаци. Всички продукти са устойчиви на натоварване в салон и са изработени от качествени материали, които не подлежат на деформация или повреждане при интензивна употреба. Изберете най-подходящите гребени за себе си или обновете фризьорските си инструменти.

 

Гребен за подстригване

Гребените за подстригване, които предлагаме, са устойчиви на професионална употреба. Налични са различни размери и разновидности, сред които ще намерите нужните Ви артикули. Фризьорските гребени са изработени от надеждни материали, като карбон,  дърво и качествен полипропилен. Те издържат на огъване, висока температура и постоянно използване. Не променят характеристиките и качеството си и със сигурност ще ги използвате дълго време в работата си. Продуктите в Beautymall са с професионална насоченост и гребените за подстригване не са изключение.

 

Гребен за брада и мустаци

В днешно време мнозина от мъжете преоткриват тенденцията на брадите и мустаците. Този вид изисква постоянни специални грижи, които включват както козметика, така и инструменти за разресване и оформяне. Мустаците и брадата имат структурни особености на косъма, които налагат употреба на гребени, които внимателно да разрешат и да отстранят падналите космъмчета. Те, също така, трябва да дават добър и удобен захват, който съществено улеснява оформянето. Дървеният гребен за мустаци е елегантен аксесоар, ръчно изработен от палисандрова дървесина. С такъв инструмент с джобен размер ще поддържате мустаците си в желаната форма без никакви усилия.

 

Гребен за топиране

Гребените за топиране притежават гъсто разположени тънки зъбци. Самият процес на топиране е един от най-разпространените начини за придаване на устойчив обем и повдигане още от самите корени на косата. Топирането представлява четкане нагоре-надолу в близост до скалпа, което води до своеобразно заплитане и фиксиране на отделните косми в статично положение, подобно на мрежа. За тази цел е нужен гребен със ситни и зъбци, които да образуват гъсто преплитане. Точно на него се дължи трайният обем, който се постига с тази техника. Гребените за топиране също така са снабдени с тънка опашка, която служи за прецизно отделяне на кичури с необходимата дебелина. Те са изработени от гъвкави и здрави материали, за да няма риск нито от накъсване на косата, нито от повреда на гребена.

 

Карбонов гребен

Карбонът е висококачествен материал за изработка на фризьорски гребени. Инструментите от карбон са изключително леки и удобни, като не се изплъзват от ръката. Карбонът прави структурата им гъвкава. Освен това, той издържа на нагряване до 200°, което позволява да го използвате в комбинация с уреди за топлинна стилизация, без да се притеснявате от деформация или стапяне. Карбоновите гребени са антистатични и ефективно предотвратяват наелектризирането на косата, което се наблюдава при триенето на косъма в корпуса на обикновените гребени.

Изборът на гребен за коса никога не е бил толкова лесна задача, колкото изглежда на пръв поглед. Ако искате от първия път да инвестирате парите си в правилния продукт, то задължително трябва да имате известни познания в тази област.

В противен случай често ще се налага да правите проби и грешки. Относно гребените за разресване при измиване, те са с по-дебели и редки резци, които не позволяват на косата да се скуби по време на разресване.

Не малко от дамите са наясно с това как изглежда един гребен за топиране. За да може да придаде желаната форма на вашата прическа, той успява да „сплъсти” корените и по този начин да се получи повдигащ ефект. Неговите зъбци са много по-гъсти, тънки и малки. Обикновено този аксесоар разполага още с метален шиш, който служи за правилно разделяне пътя на косата.

Не малко от дамите, а защо не и господата, страдат от прекалено наелектризиране на косата. Това създава известно чувство на недоволство, а дори и предпоставка за раздразнение. Ако искате да се лишите от подобен „ефект”, то антистатичните гребени са страхотен избор за вас.

Ако работите във фризьорски салон, то със сигурност ще се насочите към онези аксесоари, които са ви най-удобни за ползване. Гребените, които са без дръжка, със сигурност не се нравят на всеки професионалист. Обикновено коафьорите предпочитат да използват моделите, които са с дръжка, тъй като мястото за добър захват им осигурява по-бързо разресване дори на най-гъстите и заплетени коси.

Всеки сам индивидуално може да даде оценка на материалите, използвани при направата на гребените. Истината е, че това е аксесоар, в който не се налага да се инвестират кой знае какви средства. Това подсказва, че качеството на материала не е от особена важност. За предпочитане е да избирате такива, които не позволяват скубане на косата и отделно са пластични и се огъват, вместо това да се чупят.

За предпочитане е хората, чиито коси са податливи към накъсване, да използват четки за коса с естествен косъм. Не всеки обаче е привърженик на този вид аксесоар. Много от дамите си остават верни на гребените и никога до сега не са изпитвали разочарование от тях.